החיים שלי בזבל

נמאס...

New member
החיים שלי בזבל

אז ככה :אני מרגישה שאני לבד כלומר ההורים שלי הם סתם סנובים, הם שמים לב רק למה שקורה סביבם. אח שלי מעצבן. כלומר אני חושבת שהוא נולד כדי לעצבן אותי.וגם כבר הרבה זמן לא היה לי חבר אז חשבתי אולי זה באשמתי אולי אני פשוט ... לא יודעת. כאשר אני רבה עם ההורים שלי אין לי לפנות ותאמינו לי אני רבה איתםכל יום ואם אני רבה אנחנו לא מדברים משהוא כמו שבוע .בקיצור החיים בזבל, נכון?

MetalBoy

New member
תגובה..

ההורים שלך לא סנובים פשוט הם לוקחים אותך כמובן מאליו שאת בסדר עד שקורה לך משהו.. ככה זה אצל הרב.. אחים גדולים תמיד מעצבנים (אני אח גדול מעצבן!) וזה יעבור לך .. אני מצטער להגיד לך אבל זה גיל ההתבגרות ככה זה אצל הרב.. פשוט היה לך שבוע רע אז תשכחי ממנו כי מחר תזרח השמש ויהיה יום יותר טוב! לא נהייתי אופטימי זו רק עצה מטאל

נמאס...

New member
תגובה לתגובה

זה לא רק השבוע זה כבר נמשך הרבה זמן וגם זה בסדר שהם לא ישימו לב לי זה לא חשוב פשוט כאשר הם כן שמים לב זה רק להגיד כמה אני לוטובה או משהו כזה

MetalBoy

New member
תגובה בחזקת 3

את חייבת לדבר אתם על זה.. לפעמים זו הדרך הטובה ביותר.. מטאל

bubble

New member
תגובה

בקשר לאחיך הקטן ככה זה אחים קטנים את רוצה פרטיות ואילו הם רוצים להציק.. אני חושבת שבתור אחות גדולה את אמורה לשמש לו דוגמה להתייחס אליו וגם הוא יענה לבקשותייך.. אם את חושבת שהורייך מתיחסים רק לסביבתם דברי איתם.. תהיי גלויה איתם הם הורייך והם דואגים לך.. בקשר לחבר..אל תדאגי גם לי אין עוד..והזמן יעשה את שלו הסתכלי על חצי הכוס המלאה ...יש לך זמן פנוי ..פחות כאבי ראש ..
המשך חופש מדהים ומרענן..באבל

האור!!!

New member
לא ממש לא.....

תראי תמיד יש לך את החבר´ה וזה מה שחשוב... או שיש לך בעיות גם איתם?

הילוש*

New member
נמאס........

תראי אחים זה ככה הם תמיד מעצבנים במיוחד האח הקטן. אני ואחי הקטן רבים בלי סוף אבל אני מסתדרת עם זה אבל עם את מרגישה שההורים לא מתייחסים אלייך תדברי איתך תוציאי את הכל תשפכי את כל מה שיש לך על הלב וזה בטוח יעזור. וזהו..... מקווה שהכל יסתדר

נמאס...

New member
תשובה... ../images/Emo13.gif

אין לי מושג מה הקשר אבל אני בת 15 וחצי (עוד מעט 16)ואני מהמרכז.

תשמעי

החיים אף פעם לא בזבל לכל אחד יש עלית ומורדות...זה חלק מהחיים בקשר להורים שלך אולי הם פשוט לא שמים לב?!?1 אל תשכחי יש לך עוד אחים אולי פשוט את לא מראה מספיק שרע לך.....תנסי לעשות שיחת נפש עם אחד ההורים..... אחים קטנים תמיד היו ותמיד יהיו מעצבנים אבל תאמיני לי שברגע שהוא יגדל קצת בערך בגיל העשרה הוא פחות יציק לך ויעצבן...כי יהיה לו בעיות משלו השאלה שלי אליך זה על מה את רבה עם ההורים שלך בכל יום?!?!? בטח על שטויוץ......נכון? ותמיד יש לך אל מי לפנות יש לך דודים חברים יש לך אותנו.....

עדן*

New member
הפתרון : לדבר!

כמו שכולם כתבו- אחים קטנים תמיד מעצבנים! מה שנותר לך באמת זה לדבר! דברי עם אחד ההורים ספרי לו מה מציק לך ואני בטוחה שישתפר. אם את לא מרגישה שאת לא יכולה אז דברי עם חבר או חברה קרובים אליך שהם ישפטו בין הריבים שלך עם ההורים ובכלל תבררי מי טועה את או הם....

למעלה