מנסה לענות על השאלות.. (תודה ../images/Emo13.gif)
מה קורה בחיים שלך? - אני עונה על שאלה כזו מנקודת ראיה של תוהו ובוהו בחיים לא כי יש לי בלאגן בכל הדברים שקורים בחיים וצריך לעשות בהם סדר, אלא יש בלאגן מתוך כל הכלום הענק שקורה בחיים שלי. יש פה ושם דברים שקורים, אבל לא מתפקדים כמו שצריך. למשל, לימודים. אני נרשמת לקורס במסגרת התואר, לא מצליחה ללמוד אותו במשך התואר ולא מגיעה למבחנים. (אני ADD בנוסף לכל). מעבר לכך, אני בת 30, רוצה לצאת מהבית, אבל כרגע לא עובדת (לא עובדת שלוש שנים, בגלל פחד גדול להכנס למעגל העבודה בגלל טראומה שעברתי, בעניין הזה אני מטופלת (פסיכולוגית) ומקוה למצוא בהקדם). מרגישה תוהו ובוהו גדול מאוד כבר הרבה זמן ולא יודעת איפה למצוא את קצה החוט שממנו אני צריכה להתחיל לעשות סדר.
מה גורם לתוהו ובוהו שאת מרגישה? - אני מרגישה מאוד פאסיבית בזמן האחרון, אני נמצאת אחרי תקופה מאוד לא קלה, של דכאון, חרדות, מתח אינסופי ופגיעה עצמית. עכשיו אני מנסה לבנות הכל מחדש, ומאוד קשה לי. אני גרה עם ההורים, ולפעמים מרגישה שזה חונק, שיש התערבויות, יש התפרצויות על ניהול החיים הקלוקל שלי (שכל יום מנסה למצוא דרך איך לשקם את חיי בו). - אני מודה שאתמול היה "שמח" בבית בגלל זה.
ההתערבויות מצדם חונקות אותי, אני מנסה לבנות את החיים שלי מחדש, ומרגישה מזועזעת כל פעם שקמה התערבות כזו. - לכן עלתה לי מחשבה לראש שאולי אני לא מארגנת בצורה נכונה את המטרות שלי, אולי המטרות שלי הן אחרות לגמרי כרגע, אולי אני צריכה קודם לעזוב את הבית (וכמובן לשים דגש על מציאת עבודה) וזו צריכה להיות מטרה בעדיפות ראשונה בוערת, ואצלי ברשימה היא דחוקה ממש בסוף.
מהם הדברים שחשובים לך בחיים? למצוא את היעד המקצועי שלי ולהתפתח בו. אני לומדת כרגע תואר ראשון בניהול וחטיבה בפסיכולוגיה. - אני מוצאת בו תואר כללי, או תואר שיטיב כהשכלה לחיים. להיות עצמאית בכלל החיים. - מיציאה לדירה שכורה שבה אני גרה לבדי, נוהגת בביטחון בכבישים ברכב משלי. - ובגדול פשוט חיה ודינמית (בדיוק כמו שיש צורך להפגין דינמיות והתמצאות בנהיגה בדרכים). (להיות עצמאית ולצאת לדירה משלי, זה אחד מהרצונות שלי, אבל אני לא יודעת אם אני "משוחדת" כרגע בגלל התלהטות המוחות שהיתה אתמול בבית.