החיים שלכם בלאפה

החיים שלכם בלאפה ../images/Emo21.gif

העלתי את זה בעבר ועשינו את זה בעבר בפורום "אופרות סבון", אבל עכשיו בואו נתייחס רק ל"צעירים". מהן התשובות שלכם
בנוסף, איזו עלילה הייתם בוחרים לעצמכם
קראו את זה, והתחילו לפנטז

ים כחול

New member
תשובות שלי : ../images/Emo13.gif

קודם כל אהבתי את הרעיון ... לא מזיק קצת לחלום
ולעניין: בן זוג : ג"קי חברה נאמנה : שרון שכנה : ניקי ניומן - כשיהיו לי ילדים היא תשמור לי עליהם זה חשוב
מקום עבודה : זמרת במסעדה של ג"ינה בחירת אוייב : בראד - הוא הפכפך כזיקית לכן פחות מסוכן לי סטוץ חפוז(מידי פעם) : מייקל בולדוין עיר : ג"נואה סיטי נישמעת לי מקום שקט ונעים כדי לבסס מעמדי הייתי מחפשת להציל את ויקטור ממשהו רע סטייל רמונה או הופ
או מצילה את קאתרין משיכרות או מתנדבת בבית מחסה שהיא הייתה בו ומתחברת אליה
כמובן ש2 סעיפים אחרונים הם בצחוק ... טאקטיקה לכבוש בן זוג : עם ג"ק הייתי משתדלת להיראות במיטבי - מטופחת ויפה מבושמת ובעיקר מיסתורית ומרתקת נראה שהוא אוהב זאת . עם מייקל קצת יותר קשה - איתו אולי צריך להיות גלויה ונועזת נראה שהוא אוהב נשים עם ביטחון ,חכמות ופלפליות . והתשובה האחרונה : לא הייתי מתחברת עם רעים וגם לא נגדם פשוט מתרחקת .

שמיצית

New member
עכשיו אני ../images/Emo9.gif

(אגב, צהובוני, הייתי בוחרת בטוד על אף הכל..)
בן זוג - דני רומולטי או ג'ק... (אם אפשר שחקנים לשעבר, אז טוני הקודם.. יאממי..)
חברה נאמנה - לא מאמינה על עצמי, אבל נינה.. היא לפחות לא משעממת כמו השאר... הכל יחסי, כן
שכנה - דרו! היא נראית צי כזו קלפטע.. אני מאד אוהבת שכנות כאלו, תמיד יש על מה ומי לשוחח כשמורידים את הזבל
מקום עבודה - .. לצערי, אין שם עיתון וזה ממש פשע (מאז RLTL נוכחתי עד כמה זה יכול להוסיף), אז אולי פשוט הייתי מקימה אחד
אויב - ויקטור!!! Come and Get ME אוף... הייתי רוצה להראות למקומט הזה מאיפה משיתן הדג
סטוץ - בילי בוי. .אני אהיה הזקנה שנוטלת את תומתו
כדי לבסס את מעמדי בג'נואה הייתי יושבת יומם וליל בג'ינהס
טאקטיקה לכבוש בן זוג - עם ג'ק הייתי מספרת לו כמה אני שונאת את ויקטור :) עם דני.... הממ... לא יודעת, קשה...
מתחברת עם הצד שלא של ויקטור :)

angel700

New member
טוני

טוני הקודם הוא חתיך חבל על הזמן, איזה מגעיל החדש, לא סובלת אותו

SupeRonit

New member
עם דני-מה הבעיה../images/Emo35.gif

היית משכרת אותו
נכנסת איתו למיטה
מבצעת בו את זממך
הולכת שוכבת עם מישהו אחר/גונבת למישהו את הזרע
נכנסת להריון
אומרת לדני שהילד שלו
אם תסמני
ליד כל מטלה,לאחר שזו בוצעה-הרי שללא ספק דני מובטח לך

The Abbott Girl

New member
קודם כל אמא'ללללללללללה

איך הימים חולפים אני בשרשור ההוא הסבון בכה מאוד
... בןזוג - כמובן שג'קי!!! 2- חברה שהייתם רוצים לסמוך עליו - אשלי אבוט, לא מזיק יחסי קרבה עם האחות של החבר שלך 3- שכן - פיליס!!! בקרבה שלה אף פעם לא יהיה לי משעמם! 4- מקום עבודה (אשר מצוי בעולם הסבונייה) יש ספק? ז'בוט קוסמטיקס!!! הייתי מחליפה את גרייס... או שדוגמנית בשביל מלקולם 5- בחירת מחדל של אויב - ויקטור ניומן!!! אני יודעת שהוא האיש הכי מסוכן בעיר, אבל אם ג'ק לצידי לא תהיה לי בעיה להתמודד איתו... 6- והיה והיה לכם רומן, ולא קשר קבוע, במי הייתם בוחרים? אוקי פה יש לי התלבטות בין ניקולס למלקולם... מכיוון שאני משערת שג'ק יפגע יותר מזה שאני אתעסק עם נוימן, אני אלך על מלקולם. גם ככה אומרים שהשחורים יותר טוב במיטה, זא הגיע הזמן לנסות 7- העיר בה הייתם חיים - כמובן ג'נואה סיטי 8- בהגיעכם לעיר הסבונייה האהובה, מה היה הצעד הראשון שהייתם נוקטים כדי לבסס את מעמדכם? הייתי לאכול לאנצ' אצל ג'ינה, הרי שם כל האנשים שמשפיעים בעיר נמצאים. 9- באיזו טקטיקה הייתם כובשים את בן הזוג עליהם ציינתם קודם? הייתי מספרת לו שהמשופם דוחה אותי... זה צריך לעשות את העבודה. 10- האם הייתם בצד של הטובים או מתחברים עם הרעים, למרות הכל? כמובן תמיד בצד של הרעים, איתם אף פעם לא משעמם!!! למרות שמצד שני אני לא ממש מחשיבה את ג'ק לדמות רעה... OH WELL

../images/Emo6.gif צודקת

באמת איך הזמן רץ, היית מאמינה שעברו שנתיים מאז
את תשובותיי אפרסם במועד מאוחר יותר

ים כחול

New member
שמיצית ואבוט גירל ../images/Emo140.gif

נהניתי מהתשובות שלכן
ויווו איך לא חשבתי על דרוסילה ???? גם אני רוצה שכנה כזו מדליקה !!!
אפשר להחליף ??
לא לא להחליף בעצם להוסיף ... כי היא בקושי תהיה בבית ובטח אצטרך להשקות לה את העציצים כשהיא בחו"ל והיא האחרונה שתעשה בייביסיטר לילדים שלי . אז רק שתהיה שכנה נוספת ... על ניקי הבייביסיטרית לא אוותר וגם מיגל מידי פעם יבשל לי קצת ויעשה משלוחים

ים כחול

New member
ועוד משו ....

תגידו נראה לכם שמיגל יודע לעשות גם מסאז"
או שניסחפתי ... חחחחחח

שאלות נוספות

איזה עו"ד הייתם שוכרים שייצג אתכם? ג'ון סילבה? כריסטין וויליאמס? מיטשל? מייקל בולדווין? (טוב שאלה לא רלוונטית, התשובה די ברורה
) משרת/ת - מיגל, מיימי, אסתר, "שרה" (
) מזכיר/ה אישי/ת בית לגור בו - הבית של נינה, האחוזה של קתרין וג'יל, הפנטהאוז של דיאן, הניומן ראנץ' או אחר? ואפשר להמשיך עוד ועוד (איזה מצחיק אני, שואל את השאלות אבל אין לי כוח לענות בעצמי
אולי מחר).

ים כחול

New member
וואאוו צהובוני שאלות חזקות !!!

אהבתי את השאלונים שלך
הם מאתגרים
... אז ככה : בקשר לעורך דין זה תלוי באדם שמולי כלומר במי שאני תובעת אז אם זה היה משפט נגד הגרוש שלי הייתי בוחרת במייקל הענק !! בלי להניד עפעף !!!! ואם הייתם מכירים את האקס שלי הייתם מייעצים לי אותו דבר . (הוא התגלמות כל הרוע בעולם)
..... אם עומד מולי אדם שהתנגש בי ברכבו מאחור ומסרב לשלם פיצויים הייתי בוחרת בג"ון סילבה הרכרוכי , .... את כריס הייתי שולחת שתגן על זכויות הקשישים ונכים בארץ , היא רגישה ומקסימה וגם תצליח !! ============================ בקשר למשרתים\ות ...איך אפשר בלי מיגל ??
המשרת בהא הידיעה ... ואאסור עליו כמובן להכניס נשים מפוקפקות אל בייתי הסטרילי
אסתר ומיימי זקוקות לחינוך הולם
אולי קורס מחודש ל"איך לא להתערב בחיי בעלי הבית שלכן ???" כאילו דאאאאאאאאאאאא
=========================== בקשר לביית זה קשה ... טוב אם בחרתי להיות שכנה של ניקי אז זה אומר ששרון וניקולס צריכים לפנות את הבית החמוד שלהם עבורי
(צנוע חמים ונעים ) ===========================

The Abbott Girl

New member
תשובות נוספות

עו"ד - אין ספר מייקל בולדווין!!! אין אף אחד אחר בעיר ששייצג אותי יותר טוב ממנו! משרת/ת - אני חושבת שהייתי לוקחת את אסתר, אומנם מעצבנת קצת אבל נאמנה מאוד ויודעת לבשל טוב. מזכירה אישית - הייתי לוקחת את קוני של ויקטור... נראית לי יעילה מאוד. הבית - נו יש ספק? אני גרה באחוזת האבוטים!!! אבל הייתי מבקשת מג'ק להעיף משם את כולם כדי שנשאר רק שנינו שם.

שמיצית

New member
תודה ימית ../images/Emo140.gif

אני אגלה לך סוד קטן - בתור סטוץ, חשבתי לבחור את מיגל.. הוא לפעמים עושה עליי רושם של "מים שקטים .." וגו'...

ים כחול

New member
../images/Emo6.gif שמיצית שובבית ../images/Emo9.gif

חושבת שהוא סוער במיטה ?? שווה לנסות
רק נראה לי שיש לו ריח של בצל ושום מהבישולים
טוב תמיד אפשר לבקש ממנו להתקלח יחד לפני... תארי לך ויקטור תופס את ניקי ומיגל במיטה יחד אחרי שהוא חוזר ממסעו עם רמונהלה
יו היום אני נוראית

python 4

New member
מילא מיגל וניקי,

תארי לך דיאן היתה תופסת את מריסה ולין?
מיגל זה עוד טוב, הרי כל אופ"ס שמכבדת את עצמה צריכה מאהב לטיני הורס, וכאן מיגל נכנס לתפקיד בטבעיות.

python 4

New member
יו אני אוהב תחקירים בטחוניים!

בת זוג... אווו אשלי! הייתי עושה לה את הילד שהיא כל כך רוצה. אבל רק לאשלי הנוכחית. חברה... קתרין. הייתי מתחבב עליה, גורם לה לרשום אותי בצוואה ואז הייתי שם לה משהו במשקה (מה שאני כבר ימצא במעבדה של אשלי). שכן... כריס ופול.. היתי מציץ מדי פעם עם משקפת על הדירה שלהם, אולי הייתי תופס את כריס במקלחת. מצד שני לא, אני עלול לתפוס את פול מתקלח ואני צעיר מדי בשביל זעזוע מוח. מקום עבודה... B&S! בגלל שאחרי שעות העבודה אני בטוח שויקטוריה, ניל וראיין עושים אורגיה. הייתי מוכן להצטרף, ואף לסבול את נוכחותה של ויקטוריה. אויב... השפם. מקסימום הייתי שם גם לו איזו הפתעה מהמעבדה של אש במשקה. הייתי מרדים אותו ואז מגלח לו את השפם. אם זה עבד על שמשון אולי זה יעבוד גם עליו. רומן... בילי. הייתי גורם לו לשכוח משמיצית, ומלמד אותו אהבה אמיתית מהי! לביסוס המעמד... הייתי נפטר מניקי (שוב, בטוח שלאש יש חומצה הידרוכלורית במעבדה שלה) וככה הייתי נהפך לגיבור היום. טקטיקה לכיבוש האשלי? הייתי בא אליה למעבדה בטענה שאני מהתמרוקיה ויש לי בעייה מסויימת, ואז כמובן השאר היה קורה מעצמו כי אש היתה מעיפה מבט אחד בגופי המהמם ובנוכחותי הכובשת והיתה נופלת שדודה לרגלי תוך שנייה. צר לי, טקטיקות זה לאנשים מכוערים.

שמיצית

New member
../images/Emo3.gif טצק טצק טצק,פייתון

דו קרב על בילי דה קיד
רק תבקש ואסכים בחפץ לב להתחלק

למעלה