החיים שלכם טובים ...

D a n i e l 1 3

New member
החיים שלכם טובים ...

שלום לכל קהילת ה - QA המכובדת, מקריאה חפוזה יש לומר של ההודעות פה בפורום אני יכול להגיד שלפחות לרובם פה יש עבודה עכשווית, מה שהוא לא נחלת כולם, ברשותי נסיון של כמעט 3 שנים ב-QA אך מאוגוסט 2003 אני כבר לא עובד בתחום (למעט 2 פרוייקטים קצרים שעשיתי בחברה שבה עבדתי בעבר), בשיא המשבר שהיה כאמור לפני יותר מחצי שנה החלטתי שקצה נפשי בהתרוצצויות ובנסיעות המייגעות האלה לכל רעיון עבודה, אם זה חברות השמה או חברות שמחפשות עובדים, הייתי מוצא את עצמי עובד בראיונות עבודה, החלטתי לקחת פסק זמן, לאחר חודשיים של נסיונות החלטתי להפסיק, התחלתי לעבוד בתחום אחר לגמרי, אך היום ברצוני לנסות שוב, שמעתי ליחשושים (שאינני יודע עד כמה הם מדוייקים) לגבי כך שהמצב היום קצת יותר טוב וקיימת התאוששות מה, כולי תקווה שאכן זהו המצב, אין לי דרישות גבוהות מידי, עשירים לא ניהיה מכך בין כה וכה, לכן השאיפה היא לעבוד ולעשות את הדברים שאני יודע על הצד הטוב ביותר, אם תיהיה התקדמות מכך אני הראשון שיברך על כך, בכל מיקרה אני אתחיל לשלוח קורות חיים ולשאלתי, האם מישהו מכיר, שמע, יודע להיכן אני יכול לשלוח קורות חיים על מנת לקבל תשובות קונקרטיות (וחיוביות במידת האפשר) והזמנות לראיונות ( למעט כל חברות ההשמה שמפורסמות בכל מקום)? אני יודע שאין לכם את הנתנונים עלי ומה כולל הנסיון המקצועי שלי (אמסור זאת לכל מי שירצה ויכול לעזור לי), בכל מיקרה אם מישהו עוד מוכן לעזור במדינה הזו אשמח מאוד אם תחזרו אלי לגבי כל עצה, אינפורמציה או משהו קונקרטי, תודה רבה.

אבי ע

New member
הדרישה לעובדים בהייטק ../images/Emo39.gif

עלתה בכ-40% בחודשים האחרונים, כולל עובדי איכות תוכנה. אתה יכול לשלוח לי מסר ישיר עם עיקרי קורות חיים, ואומר לך אם רלוונטי אצלנו.

erandd

New member
תנסה בלינק לוחות שלנו

תוכל לפרסם גם את קורות החיים שלך

Scott

New member
שלום דניאל

דרך נוספת אשר בעקבות המצב בהייטק נהייתה יותר ויותר נפוצה היא המיקוד החוץ (או outsourcing). ישנן נכון להיום די הרבה חברות בשוק אשר מתמחות בבדיקות תוכנה באופן ספציפי (ולמען הגילוי הנאות, אני איש בדיקות באחת מהחברות הללו) ומתמחות באספקטים שונים בתחום, החל מבדיקות רפואיות, דרך בדיקות אוטומטיות, בדיקות עומסים, בדיקות וולידציה, בדיקות חומרה ועוד ועוד. במידה ויש לך בעיה עם עבודה עבור חברה שכזו (ואני מכיר יותר מבנאדם אחד שלא עבד יותר משנה בגלל שהוא רצה לעבוד במשרה "קבועה" ולא עבור outsourcing) ישנן חברות כאלו ישסכימו להעסיק אותך תוך כוונה למצוא לך פרוייקט בחברה אשר תוכל לעבור אליה אחרי X חודשים. במידה ותרצה עוד מידע אתה מוזמן לפנות אלי במסרים האישיים.

למעלה