החיים......

perachan

New member
החיים......

החיים אחרי הכל....אצל כולם דומים עוברים את מסלול הלימודים,הצבא,הבילויים... מתחתנים....מביאים ילדים לעולם... מתבייתים.... בין לבין שוברים שיגרה.....בלויים,ריקודים אך בסוף חוזרים חזרה למסלול החיים ביית עבודה ילדים....ולי כולם מספרים...איך לצאת ממיצי החיים אם זה כה פשוט וקל לשנות ולגוון מדוע צריך בכלל להתחתן?????? עוד לא פגשתי אדם שסתם יהיה כיף לדבר אתו מבלי שייעץ לי לגוון.... לכולם בראש רץ רק הסקס.....סקס...סקס... איפה כל הנשמות הטהורות? האם נותרתי בודדה בעולם? אי אפשר כבר לכתוב על אהבות בלי שהזיונים יצוצו? איפה הרומנטיקנים בארצנו?...... שנותנים את הפרח,ואחר כך את היין...... מסתבר שנשואים רבים כאן.......חושבים רק עם הזיין.....

פונג

New member
מתחזה!!!!

או שאת מתחזה לבת! או שאת מתחזה בעלת שם אחר! או שאת מתחזה לפונג! (בכל מקרה נעים לקרוא)

perachan

New member
פינג/פונג/לא מתחזה..

הינה עוד אחד שלא מוכן להאמין שאכן קיימת בחורה טהורה בעולם.... אגב אני נקבה , נשואה, כבר עשר שנים בערך ועדיין טוב לי עם בעלי... למה כולם לא מוכנים להאמין לי.... בקשר לשמי זה עדיף שיישאר אנונימי... הדיסקרטיות היא חלק משמירה על המיסגרת......

פונג

New member
לכל הרוחות!! מישהי הגונה!!!

מקבל בהכנעה, אכן, זו תופעה. ולשני האוהבים, חיים מתוקים.

perachan

New member
תודה...וגם לך

תופעה או לא ... אני מאמינה שיש עוד תופעות שונות ומוזרות.... אך אני עם עצמי יודעת אם תהיה טוב וישר.... בחיים דבר לך לא ייחסר כי הלב .......לפני העייניים..חשוב יותר לפני הזיין(או הדבר השני)

loveyou4

New member
חושבים רק עם...

אינני בא עם פרח ביד ואת כוס היין וודאי אשתה לא איתך. ולא בשל כך שאינך רצויה יותר מכך רצונך לא לכך אך אם תעמיקי החיפוש מדוקדק, אכן תמצאי כי ישנם א נ ש י ם שחושבים ואף לא בזיין מסתייעים. ישנם אפלטונים, ישנם פילוסופים, ישנם מתיימרים להיות משוררים, אף ישנם שחולמים לעשות אוהבים. הקור הסובב הוא המשותף בדרך כלל ורובם אל החום מבקשים להצטופף ואלה שנחש חד העין אותם מובילם- מן הסתם הם ישנם בפורום הסקס ה``נעלה`` אגב, אישה אחת נעלה את נעלה ונעלה את ביתה עם בעלה הנעלה אני שוב

perachan

New member
נעלי פילוסוף...

נו..נחמד לדעת את האמת קרררררר בארצינו או שהגברים לא יודעים לחמם? אם יידאג האדם לחווה...היא תניב לו עצים... אם ידע לחממה....היא תדע להחזיר אש... אגב...בעלי לא נעול כלל וכלל......אולי בעצם הוא גם נעול עליי..

loveyou4

New member
פרח.....

את שמטיפה על קרירותינו - הגברים. עד הרגע הזה ממש, לא גיליתי אצלך דבר שמשמעותו חמים ואולי טעים, היה נחמד לשמוע איזה שהו דבר לזכותם של אלה שמגיע להם.

perachan

New member
חמים וטעים...גם לך..

יש גברים טובים נחמדים יש כאלו גם חכמים אני מאוהבת בכל הגברים שיודעים לאהוב..אותנו הנשים שיודעים לתת אהבה ענוגה מתחשבים באשה ולא רק באמם הרי בלעדי הגברים איך תהיינה נשים חזקות מה אנו הנשים? צלע,רבע עוף? ולשיר הזה לעולם ...אין סוף לא יודעת למה...אבל בעיניי נראים אתם כילדים שאוהבים להשתעשע בצעצועים....

למעלה