החיים....

Ronlove

New member
החיים....

לפעמים אנחנו חושבים שהכל נגמר אבל זה לא כך. כל דבר הוא התחלה חדשה, וההרגשה של הנגמר אלו תחושות פנימיות שסוחפות אותנו, אל לנו להכנס לחרדה אלה לתת לגל התחושות לעבור הלאה. קשר זוגי לדוגמא פעמים רבות מושך אותנו לריבים ולמשחקי אגו רבים, לפחדים ואנחנו נסחפים אחריהם, כועסים, נוקמים ומנסים לשפר את הרגשתינו דרך כך. האם זו הדרך? האם לתת את כוחינו למישהו אחר זו הדרך? התשובה שלי היא: הפחד הגדול שלך הוא הדרך שלך להכיר את עצמך טוב יותר הכאב הגדול ביותר שלך הוא הזדמנות לראות עם חוסר האהבה שבך, עם השנאה ועם שאר החרדות. המטרה היא להבין, להבין שהכל עובר דרכינו, להבין שאנחנו יכולים לתת לזה לצאת מאיתנו ע"י החוויה , חווים את הדבר ....ונותנים לו לצאת, לפעמים זה יכול לקחת זמן רב...יש להיות סבלניים...ולדעת שהתהליך קורה... מישהו הבין משהו?

seeyou

New member
צריך להבין שהכל עובר

האם מישהו הבין משהו? אני חושב שכן האם אני הבנתי מה שאתה מתכוון זאת שאלה אחרת. 1- "לפעמים אנחנו חושבים שהכל נגמר אבל זה לא כך" *זה נכון,האנשים שופטים-מעריכים מצבים על בסיס התנסותו בעבר או חוסר התנסותו בעבר. כ"כ לכול אדם יש כושר שיפוט שונה-עם זה הוא נולד. 2- " כל דבר הוא התחלה חדשה" זה נכון בהתחשב על תאוריה של לומונוסוב. השאלה היא האם "התחלה חדשה" היא שוות ערך למה שהיה. 3-קשר זוגי
נעשה בין שני אנשים שונים, שלפעמים שבאים מרקע ומחינוך שונה, עם ערכים שונים, עם רצון להגשים מטרות משלהם מבלי להתחשב אחד בשני. גם כאשר שניהם רוצים אותו דבר זה לא אומר שיש להם אותה מטרה! 4 . פעמים רבות מושך אותנו לריבים ולמשחקי אגו רבים * זה קורה לא רק בזוגיות! כול אחד נולד עם האגו הפרטי שלו כול אחד רוצה לשלוט על אחר או על אחרים כול אחד רוצה את התפקיד של "אל"... אף אחד לא מרוצה לעמוד בתור ארוך ולהיות האחרון. כולנו אוהבים צדק-אבל הצדק הפרטי שלנו! יוסי

למעלה