החיים

• פותח הנושא דז
  • פורסם בתאריך

דז

New member
החיים

אנרגיה למרות ההגדרות המדעיות שלה , היא סיבה ותזוז , וחוקים - פירוש חיים . { כלומר כוח הכבידה שמבחינה פיזיחת מוגדר ככוח לא כאנרגיה הוא אנרגיה להגדרה הזו }{ ואולי הוא נכנס לתת נושא של חוק כי הוא לא יוצר הוא קיים ומכך מגביל , אבל לא זז בשביל הקיום שלו } וחיים הם תזוזה כבישה חוזרת של האדם , בכול מצב מקוים של האדם הוא יזוז , גם אם רק ינשום , תזוזה היא יצירה , בנשימה אנו יוצרים מצב שונה לריאות , ומשתמשים כחומר גלם במצב הקודם בו הריאות שלנו היו , שינינו את מה שיצרנו מקודם . פירוש החיים הם ליצור מחומר גלם שיצרנו שניה לפני . גם אם אני בשנתי ובחלומות , החיים שלי קשורים לפה כי הרי אני נושמית פה ומשנה פה , אנחנו גם משנים תנוחות ואת השמיכה וכו , בשביל שאני אקיים את השינוי הזה לסביבה אני צריכה להתקים עם גישה לסביבה . ומכך גם שאני ישנה הקיום שלי הוא פה , או לפחות בסיס אחד של הקיום שלי , למאמינים בחלום זה יגרור ליותר מבסיס אחד לקיום . כמובן שאני אנרגיה , אנרגיה מתגלגלת , שמשנה צורה בתוך גוף . היא גם משנה את הגוף . כמובן שמכך אני לא עצם קבוע אם אני משתמשת בכול כולי לחומר גלם ואין מה שנשאר קבוע ממני כול עוד אני חייה { וזה נכון מכך שאני בכלל לא דומה לתינוק שהייתי תאים מתו נולדו , קשרים בעצבים שבמוח התחזקו , מבחינה פיזית , מבחינה הגיונית , מבחינת יכול , מבחינת אמונה } , כלומר אם השתמשתי בכול מה שהיה לי כחומר גלם , כולל השיכות של אני שמחליפה משמעויות , כלומר בבסיסי אני שינוי ואנרגיה , עד המות , אם נאמין בחיים אחרי המות אז גם שם אני חייה ושוב הבסיס לשינוי קיים , אם אין חיים אחרי המות אז זה גם נכון כי אז נפסק הקיום שלי שבכול זמנו ביסס על שינוי , אנרגיה . לפי ההגדרה שלי אנרגיה היא גם סיבה , ובתור אדם שעצם קיומו בשינוי ותזוז אני הסיבה לשינוי ולתזוזה . וחוקים הם מהות הקיום , מדוע זה ? , כי טוב ורע , טיפש חכם , הם דברים יחסים , מכול דבר נובעים מספר קרטריונים שיכונו לכיון אחד , ואחרים מהקרטריונים יכונו לשני . כלומר בבסיס שלי כקיום , יש קרטריונים המכונים לחופש , ויש המכונים לחוקים , חופש וחוקים נוגד כמובן , בעיני בתור אדם לעולם לא יהיה חופשית , וזה כי אני יודעת את הגבולות שלי , אם הייתי קוף מעבדה לחמש דקות וחוזרת חזרה לגוף שלי , הייתי מודעת למידת חופש עצומה , שמאפשרת לי לזוז לקיים , וליצור , ואם יש גבולות אז אפשר ליצור משהו שישבור אותם , אבל יופיעו עוד גבולות , וגם בסוף אם אשבור את כול הגבולות בעולם ישאר לי הגבול , של לשבור גבול נוסף . גבול זה יהיה גבול רק אם הוא יפריע לי , כלומך יגבול אותי במשהו , בתור אוביקט אני יכולה לנצל את זה כיתרון , וחופש . אם המטרה שלי ליצור תוך שינוי , אני יכולה לשנות אחרים , ומכך שאחרים יכולים לשנות אותי , אבל מכך גם שהמטרה שלי היאלא ליצור חברות ממושכת עם אחרים למטרות כמו אהבה , כי אהבה היא מצב ממושך שלא כולל בתוכו שינוים , רגש אחד שיכול להיות קבוע במשך שעה שלמה , מכך שאם אבחר לאהוב זה ינגוד את הטבע שלי , וזה לא יהיה לגמרי " נכון " . כתיבה זה מתבססת על ניסיון וטעם אישי , לא הודרכתי מעולם בדרכי הלוחם , קראתי כמה דון חואן ויומנו של מכשף אבל הם לא קשורים למה שנכתב פה , סליחה מראש גם למורה שלי לפיזיקה . כמובן שלתזוזה שלי ולחיים שלי צרייך דלק , גם דלק לחיים שלי הוא אנרגיה , הוא בא במצב מת , אבל הגוף שלי או עצמי הופכים אותו למתעפל וחלק מעצמי כלומר חלק מהאנרגיה . שימו לב כול חלק המוגדר בגוף כחיי { חלקים מתים לדוגמא שער או ציפורנים } , עובר הזנה וטיפוח , מובל בדם וכו . מה מיחד אותי כאחת ולא כקבוצות שמתו לדוגמא שלשום חשבתי שונה מהיום , מה מאחד את החלק הזה עם היום , ששניהם בחיים כלומר פעולתם היא ליצור , ולשמש חומר גלם ליצירה זו . כי חוץ מיצירה שבסיסה הוא שינוי אין לי כלום זהה במשך הזמן , והריאני היא היצירה והאנרגיה , עוד אני של היום ואני של שלשולם שניהם הם תת נושאים ליצירה שלי שמתמשכם כול עוד אני פה .

דז

New member
שגיאה קטנה

הקטע באמצא של הלא התנסתי בדרכי הלוחם והמורה לפיזיקה הוא היה צרייך לצאת בהתחלה , טעות טכנית , סליחה . נויה

eliii

New member
יש דברים שהם קבועים גם אצלך

למשל שאת חכמה

דז

New member
תודה

אבל זה לא דבר קבוע כלום לא קבוע , לפעמים השתמשתי ב" חוכמה " שלי לעשות דברים מטומטמים , אבל מצחיקים מאד . וחוכמה או טמטום , נוסף לו ידע הוא השתנה , ידע של עבר שימש בסיס לידע של הוה , וידע של הוה ישמש חומר גלם לידע של עתיד . ושהייתי תינוקת , אז לא הייתי חכמה , ככה שזה לא דבר קבוע .

למעלה