החילזון

החילזון

זאת רק הקונכייה של החילזון, הייתה כפפה, אתמול הורדתי אותה. הקונכיה שלו סגורה ( הוא לא יכול להכנס אליה) ואי אפשר לפתוח וזה בסדר.
אני רוצה להכין גוף וראש חדשים. אני מעוניינת שהיד שלי תכנס רק לתוך הראש! ואולי לתקוע מקל בראש מאחור ולהפעיל...ההעדפה שלי זה בובות שולחן....
השאלה אם ללכת על נייר עד הסוף או לעבוד על הראש והגוף מספוג?
כמו כן אני צריכה לשנות צבעים כי בצבעים שלו הוא אמיתי מידי....
רעיונות יתקבלו בברכה.

איזה יופי של קונכייה

היא נראית ממש אמיתית!!!
את הכנת???
זו קונכייה אמיתית???
האמת שקצת התבלבלתי מההודעה

זה שהקונכייה שלו סגורה, שהוא לא יכול להכנס ושאי אפשר לפתוח...הכוונה לחילזון האמיתי או שזה סיפור ההצגה?
ואם את רוצה שהיד תכנס לתוך הראש, למה צריך מקל שיפעיל אם את יכולה להפעיל עם היד שנכנסה?
עכשיו, אם את שואלת אם ללכת על נייר עד הסוף אז אני מניח שהקונכייה לא אמיתית בסופו של דבר ועשויה בעיסת נייר.
בקיצ'ר הבאת לי בלבלת רצינית בהודעה הזו.
אני הייתי הולך על גוף (שרוול) מבד\פליז שיתחבר לפנים מספוג שמצופה מאותו חומר של הגוף ואפשר גם לא מצופה, לבחירתך.
לגבי הצבעים, תני לי להסתכל על זה שוב עד שתחזירי אלי אם תשובות לתהיות, אם תתני פרטים נוספים או תחשבי בעצמך על הדמות, תפקידה והעלילה, זה יכול לעזור לך מאוד לבחור צבעים נכונים.

תודה רבה

הקונכיה לא אמיתית עשוייה מעיסת נייר.
הייתה כפפה (גוף + ראש) והורדתי אותה. מסתבר שהתשובה היתה לנגד עיני ולא שמתי לב.
הבעיה שלי עכשיו באיזה דבק להשתמש לעיסת נייר ובד???? ניסיתי בעבר - מגע וגוטרמן - לא עבד!!!
סיפור עוד אין - בהתהוות. כשהחילזון יהיה גמור אתאים לו סיפור (הוא לא יוכל להכנס לקונכיה)

עכשיו הכל מובן???
המון תודה

חגית

למעלה