החיסון

אמא

New member
החיסון

החיסון

הי כולם, אני כותבת אליכם בפעם הראשונה.הפורום שלכם נראה לי מאוד נחמד ותומך ואני מקווה שאני אמצא תשובות לשאלות שמטרידות אותי. אז יש לי ילדה מקסימה בת 11 חודש ולאור העובדה שאניחנו מתקרבות למועד החיסון הקרוב יש לי התלבטות. הרבה הורים אמרו לי ש של גיל שנה הוא קשה במיוחד,השאלה היא האם מישהי פעם עשתה חיסון באופן פרטי, האם יש הבדלים, בזריקה עצמה, ובהתנהגות של הילד אחריה,ובתוכן הזריקה. אני נורא אשמח לדעת מה דעתכן ``המקצועית`` בנושא,כי הרי אנחנו יודעות יותר טוב מכל רופא מה טוב לילדים שלנו, אז תיעצו לי. ממני,ה``אמא`` המודאגת.

לי28

New member
מחשבות בלב אמא...

אמא יקרה.. גם אני כאמא לשני ילדים הססתי לגבי החיסון, פחדתי מההשלכות שלו ופחדתי מהתגובות של ילדי. ולבסוף לקחתי את הסיכון הגבוהה ביותר שאם חלילה תתפרץ המחלה, ואז החלטתי אין ברירה עושים את זה. כל ילד מגיב לחיסון לפי הגוף שלו. בטיפת חלב הם מאוד מיומנות למתן זריקות מסוג זה וזהו רוב תפקידם שם. לא כל טיפול נעשה טוב יותר אצל רופא פרטי וזה מנסיון אישי (לא לגבי מתן חיסונים). שלך לי28

Cגל

New member
אין ספק שהילדה מקסימה...

ולשאלתך, יש לי חברה שקנתה את החיסון הפרטי הזה, ולמרות זאת, בתה קיבלה חום וכל תופעות הלוואי, כך שאני בספק לגבי יעילותו. וחוץ מזה, כולנו גדלנו כך, לא? אז קצת בוכים, קצת אקמולי והכל עובר ושנהיה בריאים!

למעלה