החיסונים הגיעו וזו סיבה לדיון מעניין עם האשה

קלייטון.ש

Well-known member
אמנם אנחנו לא בקבוצה שמתחסנת מיד, אבל בטח תורנו יגיע אז צריך לדבר על זה.
אני אמרתי לאשתי שיש שמועות על תופעות לוואי לחיסון, למשל צמיחה של זנבות. היא שואלת אם אני רואה בזה חסרון ואם כן למה. אמרתי לא, להפך, זה נראה לי לגמרי סקסי ואפשר כבר להתחיל לחשוב מה נעשה בזנבות שלנו במיטה. זנבות גם יכולים לעזור לנו לטפס על עצים ביער, דבר שתמיד רציתי לעשות.
אמרתי לאשתי גם שאומרים שהחיסון משתיל שבבים בגוף. שואלת מה הבעיה בזה? אמרתי שאני לא יודע איך השבבים של החיסון יסתדרו עם השבבים שהושתלו לי בהזדמנויות אחרות. בדקו שאין בזה באגים? יהיה סנכרון? מתאים לדור 5? זה מדאיג אותי.
אשתי אומרת שזה לא משנה מאחר ואני תמיד מודאג בגלל משהו שולי וחסר ערך, ואם זה לא יהיה תאימות שבבים בחיסוני קורונה זה יהיה סיפור דומה. אז היא ממשיכה בסדר היום שלה.

סופהו 1

Well-known member
מסכימה איתך לגמרי, להצמיח זנב יהיה אדיר
מה אדיר?
נראה לך שיהיה נוח?
ומה נעשה בו? יעזור לנו לשמור על שיווי משקל בסיבובים? לגרש זבובים? להיראות טוב יותר? לכשכש בו לאות שמחה? לסמן פחד? כניעה? לאחוז בעוד סל מהסופר?

אעקוב אחר השיח וכמה חברים טובים ואז אלך גם אני להתחסן.

(נ.ב: אל תתלהבי מזנב. עצם זנב בולטת=מטרד כואב :cry: )

קלייטון.ש

Well-known member
מה אדיר?
נראה לך שיהיה נוח?
ומה נעשה בו? יעזור לנו לשמור על שיווי משקל בסיבובים? לגרש זבובים? להיראות טוב יותר? לכשכש בו לאות שמחה? לסמן פחד? כניעה? לאחוז בעוד סל מהסופר?

אעקוב אחר השיח וכמה חברים טובים ואז אלך גם אני להתחסן.

(נ.ב: אל תתלהבי מזנב. עצם זנב בולטת=מטרד כואב :cry: )
אשתי אומרת שזנב יכול להוסיף בריקודים, כמו שמשלבים ידיים ככה לשלב זנבות, וכל המחוות בריקוד שאפשר לעשות בזנב בנוסף ליתר אברי הגוף. יכול להיות ממש יפה. הראשונה בטח תעלה שלל אפשרויות לשימוש בזנב באמנויות לחימה. אבל אני לוקח את הרעיון שלך לגבי הסופר וכבר רואה את עצמי מושך את העגלה של הקניות (יש לי עגלה כזו של זקנים) עם הזנב במקום עם היד. נראה הרבה יותר נוח כי הזנב בדיוק מאחור. כשמושכים עם היד העגלה כל הזמן נתקלת ברגליים וזה פחות נוח.

אבח"י

Well-known member
והבדיחה היומית מהטוויטר - תופעות לוואי לחיסון רה"מ
12.jpg 12.jpg

למעלה