החיפושים החלו

avielss

New member
החיפושים החלו

רשליקה אנדה סוחואה אורנה היידה מסקרניי מונצו

רותי ב.

New member
מוסיפה עוד

את יעקוביקו, דדיחתם, ג´ינג´ית, אפילו שראיתי פה הודעה לפני כמה ימים, Falcor, לימוריקה, (אז מה אם אמא פה?) חונה (כן, להכנס בעצימות יותר גבוהה, את מנדבכי הפורום), מאי, פפינו, ועוד המון. שימו נוכחות. מתגעגעים.

בואנוס דיאס../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

נו טנגו מונצ´ו אה דזירווס (אין לי הרבה מה לומר לכם) פסימוס שבת טרנקילה (עברנו שבת שקטה) קון קומר, דורמיר אי אמיגוס (עם אוכל, שינה וחברים) סלימוס קון אמיגוס וירנס לה טדרה אל מאר יצאנו עם חברים בשישי בערב לים) צ´רלימוס אי ריימוס אי קומימוס קרפוז דולסה קישקשנו, צחקנו ואכלנו אבטיח אדום) קן סב אזר דולסה דה קרפוז? מי יודע לעשות ריבת אבטיח???
מי פדרה קה סטה אין גן עדן אזייה דולסה דה קרפוז צ´ופר לוס דדוס
(אבי ז"ל היה מכין ריבת אבטיח - ללקק את האצבעות) קה סייה סמנה בואנה

RORGAD

New member
]סנסיה חונה אה לה טדרה טה וו

א דאר לה רצפטה, אי קומו אסטאס, אנורדה קה מונצ´ו טיימפו נו טה סינטימוס, אי סי נו טיינס קה אסקריביר, אנטרה אי דה רפואסטה אה לו קה אסקריבן אקי. קה טנגמוס בואנה סמאנה.

אלמה

New member
יו סטו אקי,

אני פה, קוראת אותכם. זה שאני לא כותבת לא אומר שאני לא קוראת אותכם.

gingit1

New member
אני פה../images/Emo24.gif

לא ברחתי, אל תיבהלו, הייתי קצת עסוקה, מאיז´ה סטה אין קורס אין הדסים, אייר חואימוס אה ויז´יטר לה, אי יום חמישי ושישי איזי אומפוקו די עוגות אי בורקיטס אי בורקס, נו טובי טיימפו, אי טנמוס אגורה מסיבות סיום די לה שקול´ס. לאיז´ה צ´יקה, אוי אריסיביו תעודת הצטיינות די לה שקולה, אי סטובי אאי. מונצ´ו מאלגרי, קיבלה תעודת הצטיינות על עזרה לחברה בכיתה במשך השנה, פשוט אימצה אותה ולימדה אותה לקרוא (כיתה ג´) שיחקה איתה והמורה אומרת שלולא הבת שלי היו נאלצים להשאיר את הלדה כיתה. אז ליבי מלא שמחה.

בואנס דיאס .....אביאל...../images/Emo24.gif

רשליקה לומדת קשה.... ומאד מתגעגעת דואגת להיתקשר ולהתעדכן כל הזמן..... נו סטאס אפנסר..... טיאנס לוס ביירווס דלקנטיאה "אדיאוס" מתחיל ככה... טו מאדרה קואנדו טפרדיו.... ותפוס...

RORGAD

New member
טו מאדרה קואנדו טה פריו

מאדאם רוזה יו לה אוטרה סמאנה לה די אקי אן אל פורום בושקה לה.

avielss

New member
סי קרידה מיה....דקה נו../images/Emo171.gif

טו מדרה קואנדו טפריו אי טקיטו אל מונדו קורסון איה נו טדיו פארה אמר סקונדו קורסון איה נו טדיו פארה אמר סקונדו אדיוס.אדיוס קרידה נו קרו לנה וידה מלמרגטס טו וה בושקה אוטרו אמור אחרבה אוטרס פוארטס אספרה אוטרו ארדור קה פארה מי סוס מוארטה אספרה אוטרו ארדור קה פארה מי סוס מוארטה אדיאוס אדיוס קרידה נו קרו לה וידה מלמרגטס טו

רותי ב.

New member
קה אלגריאה א בר א-טודוס,

אלמה, התגעגעתי, ג´ינג´ית
, דיינדה אי ג´נטה קי נו לוס ויוּ, מי איסקרני.

למעלה