החיפוש אחר האור.

Apikachu L

New member
החיפוש אחר האור.

מה לדעתבם הביא את כולנו בסופו של דבר לאהוב דיג'ימון? מה מבדיל את הסדרה מסדרות אחרות? מה בעצם, יש בדיג'ימון שאין בשום דבר אחר? למה לא פוקי, אלא דיג'י? הרי, לעיתים ניראה שיש הרבה סרטים מצויירים בסגנון, ובכל זאת? הצטרפו למסע חיפושים חמקמק, אחר ההבדל הקטן!

star_female

New member
דווקא אהבתי פוקימון פעם XD

לפני דיג'ימון. אבל אני חושבת שאי אפשר באמת להשוות בין הסדרות האלה כי הן שונות בצורה מהותית אחת מהשנייה (אני חושבת שכולם פה גם יודעים את ההבדלים אז אני לא אפרט ^^; ) בכל מקרה, מה שגרם לי לאהוב את הסדרה הזאת אחרי שראיתי גם אנימות אחרות (כי אם זה היה לפני בכלל לא היתה שאלה. בתור סדרת אנימה כנראה שהייתי אוהבת את זה יותר מרוב הדברים שאהבתי לפני שהתחלתי לראות אנימה, כמו פוקימון)... אני חושבת שזה בעיקר הדמויות. התחברתי אליהן מאוד. וגם העלילה טובה... אהבתי הרבה רעיונות שהיו בסדרה (הסמלים ועבודת צוות בין השאר).

אני לא חושב שאני אוהב אותה באופן

מיוחד, זו סתם עוד סדרה שראיתי כשהייתי קטן, וחשבתי שזה נורא מגניב שיהיה לי חבר מפלצת שיילחם בשבילי (כן, אני לא שפוי
). גם הסמלים היה רעיון נורא מגניב, שיש לכל אחד מן תכונה כזו שברגע שהוא פועל על-פיה, השותף שלו דיג'יגדל. גם כשאני נזכר עכשיו בעונה הראשונה, זו פשוט נראית לי סדרה נחמדה, וגם אם לא הייתי מכיר אותה ונתקל בה היום בפעם הראשונה, הייתי רואה אותה.

Digi Lista

New member
למה את ישר מרימה ידיים?...

עודד לא אמר וגם אנחנו לא,תמיד טוב לנסות זה הרבה יותר מסתם לשבת ולחכות שאחרים יעשו...
תסתכלי בחתימה שלי היא אומרת את זה במילים אחרות

Apikachu L

New member
אני תמיד ככה.

אבל עובדת על זה. הפאסיביות שלי בד"כ משגעת אנשים סביבי. ולחשוב שעשיתי את זה כדי שיחבבו אותי. אה...דיברתי יותר מידי. -_-; אני אשתפר.

strawberrys

New member
גם אני ככה.

כרגע הסדרה פשוט משקפת חלק גדול מהילדות שלי. אם לא הייתי כותבת פה, בטח לא הייתי זוכרת ממנה הרבה. אז אהבתי אותה כי באמת זו הייתה מן פנטזיה מגניבה כזו, להיות בעולם אחר, עם יצורים שמגנים אלי, ולהיות ילד ש"נבחר"- מישהו מיוחד יותר מאחרים.

chaki finster

New member
עונה!

מה לדעתבם הביא את כולנו בסופו של דבר לאהוב דיג'ימון? לא יודע...אהבתי ;;^_^ מה מבדיל את הסדרה מסדרות אחרות? נממ...גמלא יודע ;;^_^ מה בעצם, יש בדיג'ימון שאין בשום דבר אחר? יצורים שנגמרים ב"מון"? XP למה לא פוקי, אלא דיג'י? ככה. הרי, לעיתים ניראה שיש הרבה סרטים מצויירים בסגנון, ובכל זאת? זה דיג'ימון!

chaki finster

New member
חזרתי מצפייה ב2 הפרקים של סייברס...

כמובן, יש לי ביקורת והערה! *מבט זדוני* נממ...מכיל ספוילרים? ;;00
קודם כל...תודה ללורי על שעזרה לי! *___* סוגד לך כל ימי! *___* (חוץ מזה שיש לך שם מאגניב וסגיד ^_^) והנה הביקורת:
נחמד ביותר! ^__^ מצפייה ראשונה - עלילה 7. אנימציה 7.5. מוזיקה 8. (זה עלה בהדרגה ;;;^_^) ~הערה~ הקטע של הדיג'יכלי, הכל כולל הכל, קטע התנועות שלפני הדיג'יגדילה, הדיג'יגדילה עצמה...די דומה לטיימרס לא? ;;;00 אבל נתגבר ^_^ ולסיום, עדין אני עומד על כך שטיימרס עונה שולטת, אבל בכל זאת, מתי סייברס מאוד מאוד חביב אז..מתי פרק 3? DDD:

chaki finster

New member
שחכתי משהו חשוב!!!

ההתפתחות של ראראמון (סאנפלאוורמון
בעברית מחובר זה ממש לא מובן ;;;^_^) זהה ביותר לפוקימונית מהדור השני: סאנפלורה! הייתם ממציאים אחרים T_T למה להעתיק? T_T אח"כ זה מוריד איכות

chaki finster

New member
שחכתי משהו חשוב!!!

ההתפתחות של ראראמון (סאנפלאוורמון
בעברית מחובר זה ממש לא מובן ;;;^_^) זהה ביותר לפוקימונית מהדור השני: סאנפלורה! הייתם ממציאים אחרים T_T למה להעתיק? T_T אח"כ זה מוריד איכות

chaki finster

New member
תפוזנע!!! XOOO

ליסטה..תמחקי את ההודעה הזאת (לא את זאת שמעליה
וזאת שאליה ההודעה הזאת משורשרת
קסו..אני לא טוב בהסברים X_X ואני גם קרציה וחפרן!)

נכון שיש לה שם יפה? ^^

גם אני ניסיתי לשלוח לך, אבל צירוף קבצים אף-פעם לא מצליח לי ובסוף כל הדף של האימייל לא רצה לעלות ולא הצלחתי X_X אמ...בטיימרס עושים את התנועות כשמכניסים קלף כזה לדיג'יכלי, לא בדיג'יגדילה, אבל עדיין. כן, זה דומה, אבל זה נחמד שיש לכל אחד מין תנועה כזו משלו
הדיג'יגדילה עצמה דומה יותר לדיג'יגדילה של העונה הראשונה, עם השמות כתובים מאחורה באנגלית ויפנית. הפרקים משודרים ביפן בימי ראשון, ככה שהפרק השלישי יצא כבר. התרגום שלו ייצא ביום שישי.

נכון שיש לה שם יפה? ^^

גם אני ניסיתי לשלוח לך, אבל צירוף קבצים אף-פעם לא מצליח לי ובסוף כל הדף של האימייל לא רצה לעלות ולא הצלחתי X_X אמ...בטיימרס עושים את התנועות כשמכניסים קלף כזה לדיג'יכלי, לא בדיג'יגדילה, אבל עדיין. כן, זה דומה, אבל זה נחמד שיש לכל אחד מין תנועה כזו משלו
הדיג'יגדילה עצמה דומה יותר לדיג'יגדילה של העונה הראשונה, עם השמות כתובים מאחורה באנגלית ויפנית. הפרקים משודרים ביפן בימי ראשון, ככה שהפרק השלישי יצא כבר. התרגום שלו ייצא ביום שישי.

Wolf GiRL™

New member
לורי היא אכן יצור סגיד.....

שמחה שהכל הסתדר ולהבא תדע איפה להוריד
.

למעלה