החיפוש שלא נגמר

החיפוש שלא נגמר

אינני א-מינית. אני יודעת את זה כי כשאני לבד, לפעמים, אני חופשי עושה ביד.
אבל יש לי בעיה לקשר בין חשק מיני לבן/בת זוג. כלומר, אם אני קרובה למישהו,
מתנשקים, קצת נוגעים, אין לי צורך להמשיך. בעוד הגבר רוצה להתקדם, אני עוצרת.
פעמיים בחיי נעזבתי על ידי זכרים שהבינו שאינני רוצה סקס/התגפפות שכוללת מגע מיני,
למרות שהקשר התחיל טוב (חוץ מזה).
קצת מיואשת אני פונה לחפש באוכלוסיה הא-מינית. למרות שזה אבסורד.
הרי אני מחפשת את הבחור שיעשה את ההקרבה וירצה בקשר עמי -למרות- שהוא לא מקבל מענה לצרכיו הפיזיים,
ולא בגלל שפשוט אין לו צרכים פיזים.
אני גם מחפשת במין הנשי. אולי שם אמצא. באשר לנקבות, אני דווקא כן מוכנה להתנסות מינית.
אולי כי אני תופסת את זה כפחות מסוכן (אי אפשר להיכנס להיריון, לבת יש סממנים נפשיים דומים לשלי).
חגגתי 31 לפני פחות משבוע. נדמה כאילו לנצח אחגוג לבד.
זה מבאס. :)

k500

Active member
מנהל
לפני שאת קובעת דברים וסוגרת את הקופסא, שימי לב:

את קצת מבלבלת בין הרבה מונחים בסיסיים ורצוי לעשות הפרדה כדי לא לקבל רושם מוטעה.
להיות א-מיני אין פירושו להיות חסר מין או חסר חשק מיני, כלומר בא-מיניות לא מדובר על חשק מיני, אלא מדובר על משיכה מינית ויש להפריד בין השניים.
א-מיניות היא כשלא חווים משיכה מינית כלפי אחרים בדרך כלל. לאהוב אחרים וזוגיות עימם אפשרי בהחלט. למרבית הא-מיניים יש חשק מיני ורובם/ן אכן מענג את עצמו.

זה שאת בעלת חשק מיני ומפנה אותו כלפי עצמך (אוננות), לא סותר את העבודה שאת נמצאת על הסקאלה הא-מינית ואין בכך פסול, כמובן.
מה שאת מתארת כאן מתאים להגדרות של א-מיניות כי להיות א-מיני זה גם לגעת ולהתנשק, אבל לא לעשות אוטומטית את הקישור בין החשק המיני ובן או בת הזוג, בדיוק כפי שכתבת. אנחנו לא הולכים להגדיר אותך וגם לא לאבחן חלילה, אלא רק את תוכלי לדעת אם ההגדרות של א-מיניות מתאימות לך ואם את מזדהה איתן. זו אפשרות כי כתבת דברים שאנחנו מכירים היטב כאן.

אז לפני שאת חורצת את דינך לעד, תשקלי את האפשרות לקרוא על א-מיניות קצת יותר על מנת שתוכלי לקבל פרספקטיבה אישית ואולי תגלי שאת לא חייבת לחגוג לבד לנצח, אלא בהחלט תוכלי למצוא לך בן זוג (אם את הטרו) או בת זוג א-מיניים שיתאימו לך בול.
יש כאן הרבה שמרגישים כמוך ורוצים אהבה שלא כוללת מין הדדי, אלא חיבה ורומנטיקה בין השניים. כן, גם גברים, מה את יודעת..יש גברים שממש ממש רוצים את אותה זוגיות כמו שאת מתארת, ללא פיזיות יתרה.

בכל מקרה, תוכלי לחפש זוגיות כזאת גם בלוח ההיכרויות שלנו וגם בכלל, להשתתף בדיוני הפורום ולראות לאן נושבת כאן הרוח.
ואם את צריכה עזרה, אנחנו כאן תמיד ונשמח לעזור בכל שאלה והבהרה.

k500

Active member
מנהל
את השיר, כמו דברים אחרים על עצמך

תוכלי לפרסם בלוח ההיכרויות של הפורום שנמצא בלשונית האמצעית כאן מעלינו, "כלים ומידע", השני מימין נקרא "לוחות" וזה לוח ההיכרויות שם תוכלי לפרסם מודעת היכרות. אל תשכחי להוסיף את המייל שלך לצרכי התקשרות. בהצלחה.

hatzilonit

Member
מנהל
היי
לא יודעת איך להגיד לך את זה, אבל

את נשמעת מאד מתאימה להגדרה של א-מיניות...

האם הבחור שאת מחפשת בהכרח צריך "לעשות את ההקרבה" או שהוא יכול להיות מישהו כמוך? ז"א מישהו שאין לו צרכים מיניים מעבר ל-"סולו" מדי פעם?

מ...

הייתי שמחה אם הבחור שאני מחפשת, בנוסף לכל הדרישות ברמת האישיות והמראה,
יהיה אחד שלא ידרוש ממני סקס, זה הכל. לא משנה מיני או לא.
באשר לבחורות, דווקא כן הייתי רוצה להתנסות לראשונה עם מישהי ראויה,
משום מה דמיון על סקס עם אישה מפחיד אותי פחות מאשר גברים. אולי כי הפחד מהיריון לא נמצא.

למעלה