החיפנים האלו

פנומן 72

New member
אפילו בתור אוהד מכבי זה כבר מסוכן

אם הם ייגמרו את השליש בנצחונות בלבד הליגה גמורה וזה לא טוב מבחינת מתח וגם האוהדים יפסיקו להתלהב להגיע. הדבר האחרון שאני רוצה שייקרה זה שמכבי חיפה בכדורגל יהיו כמו מכבי ת"א בכדורסל. לא נורא, אולי אח"י נצרת שבוע הבא...

ראה ספרד ואנגליה

לא ברור לי מה עובר בראש של בעלי הקבוצות מדרג הביניים ומטה. אולי הפעם זה שלך?

פנומן 72

New member
אל תשכח שהאליפות זה לא הדבר הכי חשוב

אלא ההשתתפות במפעל האירופאי היוקרתי. בשורה התחתונה מה שחשוב לשחקן הכדורגל הוא הרווח האישי שלו - והשתתפות במפעל אירופאי משדרגת אותו לקראת חוזה טוב יותר. תאמין לי שגם ריאל מדריד שהיא מסיימת במקום השני זה לא ממש מזיז לה מעבר ליוקרה פנים-ספרדית. אם בסופו של דבר היא תקדים את ברצלונה במפעל האירופאי זה יהיה הנצחון האמיתי, ואם המקום השני ייקח את אליפות אירופה זה יהיה שווה הרבה יותר מ-3 אליפויות רצופות בליגה הספרדית. כך שאל תסתכל עליהם בעיניים הישראליות שלך. גם ספרד וגם אנגליה שולות 4 נציגות לאלופות ועוד כמה לאופ"א. שליש מהליגה הולכת לאירופה אז יש חשיבות גם למי שמסיימת במקום ב-5 או ה-6 ...

Matsman

New member
אתה אפילו קורא לחיפה מכבי

זה רק מראה לך עד כמה חיפה רגל בראשות דון קסקט הפכה למכבי סל. מה שבטוח הוא שאנחנו יותר טובים מכם. זה רק עניין של זמן עד שתגיע הנפילה שלכם.

פנומן 72

New member
שני דברים

קראתי למכבי חיפה מכבי, לא בהומאז' למכבי ת"א, אלא בגלל שכתבת על החיפאים. אז אמרתי מכבי. שזה די מתחבר. שנית, מי זה "אנחנו יותר טובים", סלח לי אבי כי אין לי מושג את מי אתה אוהד, רק שאני משוכנע שאתה מדבר שטויות כי אין היום בארץ קבוצה טובה יותר ממכבי חיפה. היחידה שעוד יכולה לדגדג היא הפועל ת"א. כל השאר זה רמה של ליגה לאומית.

Matsman

New member
שני דברים

לקרוא לחיפה מכבי זה מגוחך. מכבי זה מכבי וחיפה זה חיפה. זה שמות, אין פה ויכוח. ואם אתה אפילו קורא לחיפה מכבי, זה סתם נחמד להראות לך כמה חיפה רגל הפכה לשליטת הכדורגל הישראלי כמו מכבי ת"א בכדורסל, וגם מכבי בכדורגל לשעבר(שעדיין יש לה הכי הרבה תארים, למשוקצים) דבר שני, אם לא ברור לך מהחתימה שלי מי אני אוהד, אז שום דבר לא ברור לך. ולגבי לדגדג, ראפיד וינה ניצחה את המבורג 3-0, אנחנו הבסנו את ראפיד 5-1 ו3-0. המבורג קבוצה טובה מבאיירן, שמולה לא הצלחתם לעשות כלום ושום דבר. משמע, הפועל ת"א הרבה יותר טובה מחיפה. מ.ש.ל

פנומן 72

New member
טוב, זה כבר מגוחך

השוואה כמו שאתה עשית אני הפסקתי לעשות לפני 20 שנה. אתה לא יכול להגיד שאם א' ניצחה את ב' 4-0 ו-ב' ניצחה את ג' 4-0 אז א' הולכת לנצח את ג' 8-0. כדורגל זו לא מתמטיקה. ליצנים כמוך היו בטוחים אחרי שלוקסמבורג ניצחה בשוויץ 3-1 ושאנחנו ניצחנו את לוקסמבורג 7-0 - שאנחנו ניתן לשוויץ 10 חתיכות. רד מזה, זה לא עובד ככה. המבורג ניצחה את באיירן 1-0 קטן בבית שלה. בינתיים הפער ביניהם הוא 3 נק'. אי אפשר להסיק מזה פערי כוחות משמעותיים. שנית, ההצלחה שלכם בגביע אופ"א היא מבורכת וכל הכבוד לכם, אבל אי אפשר להשוות את המפעל הזה לליגת האלופות בשום פרמטר. מכבי חיפה הפסידה פעמיים ליובנטוס 1-0 והפסידה לבורדו 1-0. מי שראה את המשחקים ראה שחיפה לא היתה רחוקה משער אחד לפחות. אבל זה הכדורגל, פעם אתה מנצח 3-1 ופעם חוטף 7-0. תשאל את לוקסמבורג. פערים בין הקבוצות לא נמדדים בהצלחות שלהם במפעלים שונים, אלא בליגה הפנימית שלהם, ובפנימית הפסדתם לחיפה בבית 2-1 וגם במשחקים האחרונים אתם לא מרשימים. אז בוא, קח סולם, רד מהעץ, ובזהירות כי טיפסת ממש גבוה ...

Matsman

New member
מרשימים ? אתה בטוח שאתה אוהד חיפה ?

מהעונה שעברה ועד עכשיו- המשחק הממוצע שלכם זה 1-0 מגעיל. כל משחק זה דרדל'ה יותר מהשני. הסיבה שלקחתם אליפות היא שידעתם לנצח גם את המשחקים הגרועים שלכם. כדורגל יפה אתם לא מראים עד היום, מה שבהחלט אי אפשר לומר עלינו- שמביאים תצוגות מרשימות באירופה.

פנומן 72

New member
אז כנראה שנינו מסתכלים על ליגות אחרות

על העונה שעברה באמת שאל תתחיל להשוות כי אתה תצא מאוד קטן. בקשר לשנה הזו ... עזוב, הרמתם את האף יותר מדי. תיזהר שלא יירד גשם אתם עוד תחנקו.

למעלה