החיצים נעלמו!!! (מאקס 8)

TERMINATRIX

New member
החיצים נעלמו!!! (מאקס 8)

חבר'ה.. ת'שמעו, לא יודע מה קרה אבל החיצים שאמורים לתת לי את האקסיס נעלמו לי משום מה, כלומר אם אני מסמן אוביקט ומיד לאחר מכן בוחר ב MOVE או SCALE או כל דבר כזה או אחר זה לא נותן לי את ה אקסיס של ה X Y Z.. אולי לחצתי על כפתור שמבטל את זה? ניסיתי להפעיל את המאקס מחדש אבל ללא הצלחה... :( בבקשה עזרה...

TERMINATRIX

New member
שאלה נוספת..

מסתבר שלחצתי על X בטעות, כבר חשבתי כמעט להתקין מחדש... חחח :) אממ, מישהו אולי מכיר איזה טוטוריאל אף על פי שחיפשתי אבל לא מצאתי.. אני בטוח שיש.. טוטוריאל למידול בעזרת קווים ע"י דגמים דו מימדיים בכל וויו פורט ואז עוברים עליו עם הקווים עד שיוצאת הצורה המבוקשת.. פשוט ציירתי לי רובוט בסגנון יפני כזה ורציתי למדל... (סטייל TRANSFORMERS ARMADA) =] תודה לכולכם... אגב, הורדתי טוטוריאל מיוחדים של ה מאקס וכשאני לוחץ TOTURIAL בתוכנה הוא עושה כאילו הוא חושב אבל כלום לא קורה.. יש את הספרייה טוטוריאל בספריית התוכנה עצמה, מישהו מכיר את הבעיה...?

bumbler

New member
לגבי TUTORIALS של MAX

בשביל שזה יעבוד בספרייה של MAX צריכה להיות תיקייה HELP ובתוכה קובץ 3dsmax_t.chm, שזה בעצם ה-TUTORIALS. את הקובץ אתה יכול להפעיל גם בלי שום קשר ל-MAX בלחיצה כפולה

FishSticks

New member
בקשר למדריך למידול "קווי"...

נראה לי שאתה מדבר על SPLINE MODELING, והנה המדריך הכי טוב שראיתי לאיך עושים את זה (מידול ראש של נטלי פורטמן): http://www.3dkingdom.org/index.php?name=News&file=article&sid=90

למעלה