החישגוזים בטופארק!!!

• פותח הנושא 2gt
  • פורסם בתאריך

2gt

New member
החישגוזים בטופארק!!!

בונא זה היה דבר בנזונה. למרות שאני מתגעגע לחישגוז המחתרתי באיזה מקלט מתחת לאדמה בהייניקן ששם האווירה הייתה ביתית יותר וכולם היו קרובים לכולם (לא כמו עכשיו שאתה כמו איזה קופיף צריך לעמוד מחוץ לגדר ולחכות שאיזה אומן יצא אלייך) אז זו דעתי על ההופעות פישי - המוזיקה שלו נהיתה יותר מזרחית מאשר רגא אני אישית לא התלהבתי וכנרא שאני לא היחידי שם. בויאקה - אין מילים הם פשוט יש להם את זה על הבמה. סאב וצל - כמובן לדעתי הכי טובים שהיו בכל הערב האנשים שהכי הרבה ההליבו את הקהל שזימר מילה מילה איתם. מומי לוי - יש לו קול בנזונה ושיר נחמד לאללה. אריות ציון - פעלולנים אחושרמוטה אבל זה היה טיפה ארוך מדי מוקי - די התפרקו ונגמר למרות שהיה נחמד להזכר בכמה שורות של הלהיטים הגדולים שלהם בייאן וTN האמתי שTN יותר טוב מבייאן אבל הם לא יודע מה רמה ולדעתי לבייאן לא ילך בכלל בדבר הזה. הדג נחש- לא משהו בכלל אני רואה אותם פעם ראשונה בהופעה ומה זה הדבר הזה שה להקת רוק לפריקים חוץ משתי שירים שזה לא מוותר כי זה FUNK מקפיץ וחמוד ואין לי אף אחד. תעודת זהות היה פשוט ענקי עם צ´ולו המסטול ונימי עם סיגר וסאב הפצוע היה אחד הדברים. וגם אחרי זה הנרגילות באו בטוב אחושרמוטה ופה צריך להודות לג´ננה 2gt הבת-ימי

hermoni

New member
יא בת ימי!! :)

עזבו ביקורת על ההופעה היה הכי טוב בעולם ומפה אפשר רק לטפס יותר קבוע רק דבר אחד גרוע היה לכם לא ניסיתם את הטבק שהערבי שתאמר הכין לי עפ הפתעות:) אח"כ עשיתי והוא הטבק הכי בןזונה שיש L:)

MC JaNaNa

New member
וואלה אח שלי זה בכיף....ושיחקת אותה

אם אתה מבין למה אני מתכוון... והיה באמת ערב גדול מכל הבחינות ולמיששכח : הבת ימים מגיעים מכל כיוון מכל פינה...

כבוד כבוד כבוד , היה אדיר

פשוט הופעה מפציצה , נהניתי מכל רגע הייתה אחלה אווירה ולירון תאני שרובכם לא הזכיר אותו פשוט מנחה מעולה שיודע להלהיב את הקהל (למה לא שמת דיאודורנט???). טעות אחת הייתה במופע הזה - פישי הגדול לדעתי היה צריך לשים אותו באמצע שיהיה אפשר ללכת לשירותים או לקנות משהו לאכול/לשתות הבנאדם פשוט הרדים את הקהל עם השירי שיעמום שלו. בוי בוי בוי בויאקה - איזה פרפורמרים אדירים שניים רק אחרי הדג נחש מצפה בקוצרוח לאלבום שלהם. סאבלימינל והצל - דפקו אחלה הופעה והאדריכלים היה שיא הערב מבחינת המוזיקה. מומי לווווי - אני מודה שאני לא חולה על סול מיוזיק אבל שטח ההפקר היה פשוט שיר מצויין וכל הדואטים וההשתתפויות שלו בכל שאר השירים היו אדירים , פשוט איש ענק. מוקי - אין סצינת היפהופ בארץ הא? אז איך אתה קורא ל700 איש שמחאו לך כפיים....? סה"כ נתן הופעה טובה אריות ציון - היה נחמד בהתחלה אבל היה ארוווווך מדי ומוצה עד תום. ביט בוקס - היה פשוט אדיר.....ממש אהבתי ראפסודי באין וטיאן - פעם ראשונה שראיתי בכלל את באיאן והוא לא ממש נראה כמו שדמיינתי הוא פרפורמר קצת חלש והייתה יותר תחושה שטיאן זה שהופיע , אבל השיר ההגנה היא ההתקפה הכי טובה היה מאוד נחמד. הדגנחש - אני עוד זוכר להם חסד מהאמפי בראשון פשוט פרפורמים אדירים , הכוסאמאמק היה השיר הכי מקפיץ בכל האירוע רק חבל שהגיטרות היו חזקות מדי ולא שמעו את שאנן. סילברדון משום מה לא הופיע.... אחרי זה רציתי להישאר למפגש של הפורום אבל חברים שלי היו מתים להתחפף הביתה אז הייתי חייב ללכת =((( ככה שהייתי במפגש רק איזה חצי שעה - ג´ננה כבוד על הנרגילה הייתה ט-עימה. אה ולמי שרוצה לדעת לבשתי באגיז כחולות בהירות של סאות´ פול וחולצה אפורה חלקה עם חגורה לבנה שיורדת למטה....חלק מהזמן עם משקפיים חלק בלי במפגש של הפורום ישבתי עם בוריס.... שירבו הופעות כאלה Alex

*DOR*

New member
זה אתה ש....?

היית עם קוצים ספיקים כאלה בלונדיניים? ודיברת עם זאת עם השיער האדום אפרת?

למעלה