החכמתי קצת מלקרוא

החכמתי קצת מלקרוא../images/Emo132.gif

וחזרתי עם שאלות...
כשמלבדים תיק עם ידיות שהן המשך לתיק האם יוצרים את התיק והידיות כיחידה אחת ואחר כך גוזרים את הביפנוכו? כמו בתיק הזה שהורדתי מהרשת ושיפצתי?
או שמלבדים מראש את החלק של הידית בצורה של ידית ? עם מרווח בין התיק לידית כמו בצורה הסופית? תודהההה

Lורליי

New member
אני חושבת שאת מתכוונת לזה

(כבר הועלה פה הקישור- אז לא סימנתי)

יאמה

New member
עדיין לא מנסיון...אבל חשבתי הרבה

איזה ידיות להכין לתיק שכבר קיים. לעניות דעתי שתי השיטות אפשריות, והתוצאה בכל אחת מהן שונה. אם רוצים ידיות כמו חבל- אז ללבד בנפרד, ולהשאיר את הקצוות של הידית לא מלובדות, כדי שיהיה אפשר ללבד לתיק. במקרה של התיק בתמונהאפשר ללבד יחד עם התיק, כחלק אחד, ואז בשלב ההפרדה בין שני החצאים- מתקבלת ידית.

smady a

New member
תום השבוע אני עושה 3 ניסיונות

שונים לגבי ידיות לתיקים. מקווה שהתוצאות תהיינה טובות. בכל מקרה אפשר יחד עם התיק ואפשר בנפרד.

תודה בנות ולסמדי

שעומדת להתנסות או למי שכבר התנסת האם בשיטה של חתיכה אחת וגוזרים ממנה כמו בדוגמא שהוספתי, אז עושים רק חתך ומכווצים את החומר לצדדים או ממש לגזור עיגול? וגם אני מחכה לתוצאות

עלמה7

New member
תודה על המחמאות.

אבל זה הצד הפנימי (במקור). החיצוני זה הצד שנראה כמו חתול מת. הפכתי אותו, ובינתיים הוא תלוי על הארון שלי. יש לו צד אחד נורמלי (מתוך ארבעה). אני מתכננת לעשות עוד אחד, בדיוק כזה, וכבר קניתי צמר, אבל עוד לא מצאתי את הזמן (אני רוצה לעשות אותו עם חברה, וקשה לנו לתאם לשתינו).

smady a

New member
עלמה התיק שלך לא נורא תאמיני לי

הכי מושלם זה ללמוד ללבד לבד ולהעזר בכתוב או בחברותתתתתתתתתתתת לאט אבל בטוח תצליחי. את הסמרטוטים שלנו אנחנו מאוד אוהבים.....כי אנחנו עושים אותם באהבה ............

Sימה

New member
שירשור הסמרטוטים נימחק (בצדק)מהבלוג

ההוא ההוא , הבלוג שלה לא זירת התגוששות. כל מי שלא פירגנה לנו במיפגש המדהים ההוא , לא יודעת על מה היא מדברת. היו היום אצלי חברות ושאלו אותי היכן קניתי את "הסמרטוט" שלי ???? כן כן לא תיארו לעצמן שעשיתי בעצמי , ......אחת מהן חזרה עכשיו מחו"ל וסיפרה שבשוודיה מתים על ליבוד. טוב שאנחנו כאן . Sימה

עינבלית

New member
זה מזכיר לי שבאלפים האיטלקיים

בעיירה בשם fondo מצאתי כובע רועים מלובד מלבד אפור יפהפה. הכובע עדיין קיים, נתתי אותו מתנה לאחותי שאוהבת דברים מוזרים אבל היא נטשה אותו אצל הוריי. אולי אאמץ לה אותו, עכשיו שהיא נוסעת ל9 חודשים לחו"ל...

ענ2ת

New member
סימוש-גם משלי מאוד התלהבו

ודווקא חברה שאצלה תיקים זו מחלה קשה ואחרי ההתלהבות שלה קיבלתי את האישור הסופי שיש לי יהלום

למעלה