החלה הספירה לאחור: עוד שבוע

מור שלז

New member
החלה הספירה לאחור: עוד שבוע

זה היה מסע שלא יאומן, כאילו כל כוחות היקום חברו נגדי, ואיך שהוא צלחתי הכל: את העבודה האינטנסיבית, את האימונים לבד, את הנסיעות המרובות לחו"ל והג'ט לג שמקשה על האימונים ומעל הכל: התאונה במשרד עם פציעת כתף לא פשוטה. תאונה שבשלבים מסויימים נראה היה שתסתום סופית את הגולל על האולטרה הזה.
ואיך שהוא, המשכתי לקוות, והמשכתי להתאמן, בלי לדעת אם אני אתייצב על קו הזינוק או לא.
ובין טיסה לטיסה, ערכתי את כל הבירורים האפשריים, ולאט לאט התברר שגם הפיזיו, וגם האורטופד מאשרים לרוץ, ואפילו ביטוח נסיעות מורחב הצלחתי להשיג, ואני יוצאת לדרך.

זה גם היה מסע מדהים. מסע עתיר ברגעי יופי לצד רגעי קושי.
הצורך באימונים בכל מקום אפשרי חשף אותי לנופים שונים בארצות שונות ולמקומות שלא הייתי מגיעה אליהם בריצה אלמלא המטרה הזו מול העיניים.
למדתי הרבה על עצמי במהלך המסע הזה.

והבוקר, אחרי ביקור נוסף אצל הפיזיו, ואחרי שהסדרתי את הביטוח, הבנתי שזה הולך לקרות.
והתחלתי בספירה לאחור
והתחלתי להתרגש
כן, הפרפרים כבר כאן ובגדול

ויש בי חלק שיודע שלמרות הכל ולמרות הנחישות, יכול להיות שאני לא אסיים, לא בכל מחיר.
אבל לפחות אני יודעת שאני מנסה.
ולפחות אני יודעת שאני נותנת את ההכי טוב שאני יכולה לתת.
והלוואי שאני גם אסיים....

ותודה לכל מי שכאן
שליוויתן אותי מכאן עם האימונים המפרכים
שידעתן לזרוק מילת עידוד, ולפרגן ולחזק כשצריך

ועכשיו, אחרי ששיתפתי אתכן לאורך כל המסע, אני משתפת גם בהתרגשות הגדולה, עכשיו שאני קרובה כל כך לסיומו.

תומרונתם

New member
מנהל
את מדהימה. פשוט אין דברים כאלה!

את התגלמות המשפט "כנגד כל הסיכויים"

מדהימה!

susieada

New member
זהו!! מסע מפולתל! וסוף סוף - כן!!!

הדרך לכל אולטרה, במיוחד האולטה שלך, קשה - בלי כל התוספות שלך!! עשית את זה.
את מגיעה לקו הזינוק!
חיבוק ענק ובהצלחה!!!
תזכרי את כל המחשבות, "טריקים" אנרגיות שאגרת במגירות בדרך. אני יודעת שתוכלי לשלוף בעת הצורך!
באהבה!

מור שלז

New member
תודה לכן
עכשיו ובכלל על כל התמיכה כאן בפורום

שוב ושוב אני מגלה כמה שהפורום הזה יכול להיות מקור תמיכה חשוב כל כך עבורנו, במיוחד בתקופות של עומס, כשאין זמן לקבוצה, כשכל האימונים הם לבד, כשההתמודדות היא בעיקר לבד - וכאן נכנס הפורום הזה לתמונה ועוזר כל כך.
&nbsp
אז תודה לכן על העידוד והפרגון עכשיו, על ההשתתפות בשמחה ובהתרגשות שלי, ותודה גדולה אפילו יותר שידעתן להיות כאן איתי לאורך הדרך

tom696

New member
בהצלחה!

היה חתיכת מסע ועכשיו שיהיה בהצלחה והנאה ברגע האמת :)

melon

New member
בהצלחה מור

מסע עמוס מיכשולים בדרך ובכל זאת , למרות הכל המשכת קדימה ואוטוטו יוצאת לדרך.
את אדם חזק ונחוש מנטלית ופיזית.

בהצלחה רבה.

למעלה