החלה הספירה לאחור!!

arTT916

New member
החלה הספירה לאחור!!../images/Emo152.gif

החלה הספירה לאחור לקראת ההופעה של אינקיובס - נותרו עוד 15 יום.. קריטיים ביותר...אבל רק נתפלל לטוב...אז ספרו חבר'ה איך אתם מתכוננים להופעה?למה אתם הכי מצפים או אם יש לכם עצות מה להביא ומה לא להביא..וכו..וכו.. לי יש עצה קטנה לכל הבנות
..תמנעו מחצאיות מיני .זה לא מומלץ למופע צפוף כזה בעיקר אם אתם מתכוונות להיות קרוב לבמה . גם חשוב נעליים נוחות לעמידה ממושכת.לא רצוי עקבים.גם תיקי גב לא מומלצים..בקלות אפשר לכייס אותכם מאחור.

noynav

New member
אז ככה..

למעשה, אני סופרת את הימים מאז שיש לי את הכרטיס, שבוע בערך XD איך מתכוננים? בואו נגיד שאני לא יכולה להעביר יום בלי לשמוע שיר שלהם, ובלי לחשוב באותו הרגע שאת השיר הזה, יש מצב שאשמע עוד בלייב :) ~ברגע הזה אני בדר"כ מחייכת כמו ילדה טיפשה~ בלי תיקי גב, אני משאירה את הפלאפון בבית, זה כבר בטוח. אולסטאר, כי רק ככה הנעל לא באמת תיפול לי, כבר למדתי מרוק עצמאות לא לבוא עם ואנס! XD וקוקי, שום עמידה ממושכת, אנחנו הולכים לקפוץ שם כמו מטורפים. אני עדיין לא קולטת שהם באים לארץ.

MoonyAvFreak

New member
אהההההההההההההההההההה

אני מתרגשת!!! תביאי את עצמכם...תביאו את הקול שלכם...תביאו סווצרים שלא יהייה קר חחח. תביאי את הקרטיס... לאדעת.הכי חשוב זה כח ושמחה D::: יהייה כלכך כלכך כלכך כיף!

arTT916

New member
עוד רצוי גם..

אמרת להביא סווצ'רים כי יהיה קר! אולי בחוץ..אבל בפנים בתוך ההאנגר עצמו יהיה חם כי זה מקום סגור והרבה אנשים..אז בכלל רצוי ללבוש חולצה קצרה מתחת שאם יהיה חם יהיה אפשר להוריד.

AeroFan

New member
ואיי הזמן טס!

אני לא מאמין שאני יהיה סוף סוף בהופעה שלהם, הייתי אמור להיות לפחות פעמיים בהופעה שלהם כשב-2001 הם הופיעו בפראג יומיים לפני שהגעתי לשם ושנה שעברה הייתי אמור לטוס להופעה שלהם ולא יצא בסוף... ומסכים, תיקי גב לא כ"כ מומלצים....

crazy mofo

New member
מה רע בתיקי גב לא הבנתי?......

ורציתי לשאול, מאחר ואני לא מצליח למצוא אחה"צ מסריח ללכת לזאפה לקחת את הכרטיס, מה הסיכון בלקחת את הכרטיסים בקופות של ערב ההופעה? אם יש בכלל? והאם מישהו גם מתכוון לנהוג כמוני? ובכלל........מה קורה? למה עוד אין לי חבורה להצטרף איתה ללכת להופעה? (חוץ מסוניה כמובן.......
)

AeroFan

New member
אם לא לקחת את הכרטיס

עד היום של ההופעה אז יש לך אפשרות לקחת ביום של ההופעה בקופות... כתוב את זה גם באתר של אורנג'. ושטויות, אני גם יילך לבד להופעה... אבל זה הדבר האחרון שמטריד אותי...

AeroFan

New member
../images/Emo8.gif

בהתחלה זה די ביאס אותי כי אני מכיר הרבה אנשים שאוהבים את הסגנון אבל אף אחד מהם לא מכיר את אינקובוס... אפילו לא בשם.

crazy mofo

New member
מי זה "איתנו"?........../images/Emo3.gif

אני מקרית אונו, מישהו מ"איתנו" גר קרוב לשם?

brass monkey

New member
אז לא נלך איתך...

ניפגש שם! יאללה ! מה אתם כבדים! נקבע לפני ההופעה פינה בה נעשה מפגש פורום לפני הכניסה
....וכמובן שניכנס ונהיה הכי קרובים לבמה...

AeroFan

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif

אני יהיה שם כבר בצהריים האמת בשביל כמה סידורים ואני ממש מקווה להיות כמה שיותר קרוב לבמה... אפשר האמת לעשות מין מפגשון קטן כזה לפני ההופעה.... זה יהיה נחמד

crazy mofo

New member
טוב טוב נרגעתי.......רק אל

תסקלו אבנים
איזה כיף מחר שביתה!

brass monkey

New member
חחח.....חבר'ה!../images/Emo36.gif

בואו נעשה מפגש פורום מוקדם שם - ואז ניכנס ראשונים....ונהיה קרובים לבמה בלי לדחוף אנשים ולהתאמץ...

southern girl21

New member
מניסיון!!

מומלץ ל-א!!!!! לאסוף את הכרטיסים מהקופות ביום ההופעה, כי כמוך יש עוד מאות אם לא 1000 לפחות... תאמין לי שווה את המאמץ של ללכת לחור ההוא של נישה (נישה מוכרים את הכרטיסים ולא זאפה), ולא לחכות ליום של ההופעה... זה גם יכול לחסוך אי נעימויות אם יהיו לך בעיות אם הכרטיס, אם הקוד או מה שזה לא יהיה, יהיה לך מרווח תמרון עם אורנג', וביום ההופעה לא...

Anomally

New member
omg!!

וואיייי אני כל כך מתרגשת >_< פאק הזמן טס !!!! אני אבוא עם חולצה קצרה וז'קט מעל כי נראה לי יהיה ממש חם ..ומכנס עם הרבה כיסים,אני לא הולכת לבוא עם תיק זה גם לא נוח כלכך וגם אפשר לכייס...אני אבוא עם ואנס נראה לי,כי אולסטאר זה רצח לרגלים.. מממ..וזהו חח..>_< אני מקווה שימכרו שם חולצות. אה ומישהו מתכנן להשאר אחרי ההופעה?לנסות לדבר עם חברי הלהקה כשהם יוצאים?

למעלה