החלה הרשמה יריד בייבי גרנד קניון חיפה

החלה הרשמה יריד בייבי גרנד קניון חיפה../images/Emo95.gif

חברים יקרים שלום רב
הגרנד קניון מזמין אתכם להשתתף ביריד ה"גרנד בייבי", שיתקיים בתאריכים 27,28.02-01.03.11 שלושה ימים ברצף. דרושים דוכנים שקשורים לילדים ותינוקות כגון: משחקי חשיבה,צעצועים,מנשאים,עיצוב חדרי ילדים,
מוצרי טקסטיל,עבודות יד ועוד...
עלות השתתפות 150 ש"ח ליום או 350 ש"ח שלושת הימים. מקבלים שולחן בגודל 2.44 על 1.00 מ' + מפה ,כיסאות וחיבור לחשמל. שעות פעילות 10:00-22:00 לא מחייב , להזמנת מקום ניתן ליצור קשר
המשך יום מקסים...

אני לא מאמינה ביריד מרוכז בתחום בלעדי../images/Emo31.gif

עם כול הכבוד לכול ירידי הבייבי שנערכים בארץ עוד לא יצא לי לראות יריד בייבי אחד שבו מככב מוצר ספיציפי אחד , מנהלי הירידים מביאים מכול מוצר זהה 3-4 דוכנים וזה לא ריווחי כלכלית פשוטו כמשמעו! כפי שכבר אמרתי הסיבות לכך הם רבות ולא משנה היכן יהיה היריד ולא משנה אפילו כמות האנשים , מנהלי ירידים צריכים להבין שלא מביאים את אותו מוצר במס' דוכנים וזה לא העיקר לקבל כסף ולמלא את הקניון בדוכנים . זאת דעתי האישית ומניסיון אישי בלבד כול אחד יעשה כחפצו.

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifירידי בייבי מציפים כל קניון מצוי

אני תוהה כמה מוצרי תינוקות וקטנים ניתן למכור וכשיש ריכוז כל כך גדול של דוכנים מסוג זה מה באמת מתרחש, איך זה עובד. הייתי השבוע בקניון גבעתיים,המוני דוכנים, לפני כמה שבועות הייתי בקניון רננים, גם שם כמות אדירה של דוכנים שעיקרם מוצרי תינוקות. דרך אגב הדוכנים נראים אטרקטיביים ונעימים למראה. משום מה ריכוז כזה גדול של דוכנים משלם סכומים גבוהים עבור ההשתתפות, כ- 300 שח ליום.ותמיד מדובר בכ-3 ימים. אני לא נוקטת עמדה, אני רק תוהה על הענין, האם באמת יש הצלחה במכירות לדוכנים בירידי פסטיבל בזה אחר זה, מצד שני אני זוכה לראות את אותם הדוכנים בכל אחד מהפססטיבלים, המשמעות בעיני היא שיש בזה טעם מאחר והם מצליחים במכירות הם ממשיכים ומשתתפים. בשיחות עם חלק מהדוכנים אני שומעת גם שיש ימים בהם הם מובטלים ואז בא יום טוב והדוכן פורח. אני מעריכה ומניחה שחלק מהעלות מכסה גם פרסום מסיבי ויחצנות לפסטיבלי הבייבי ואולי זה יביא את הלקוחות וכך את המכירות. הרי ללא רווח לדוכנים הם לא היו נמשכים לזה. בכל זאת דעתה של מדיפוקס ברורה, כדעתה שמעתי מכמה בעלי דוכני מוצרי בייבי שדעתם הנחרצת שחילית ושאין בזה הצלחה כפי ששמעתי גם דעות חיוביות. אשמח לשמוע את דעתכם הכנה בנושא , אפשר להקיש מנושא פסטיבלי הבייבי לגבי פסטיבלי נושא אחרים. אנא שתפו אותנו בהגיגיכם. חיה

חיה אם המחיר לא היה מופקע אז אולי???

לא מבינה מדוע לפסטיבל בלעדי צריך לשלם כול כך הרבה כסף? רוצים לעשות פסטיוול תעשו רק תקחו מחיר הוגן ולא חבילה של כסף ועל מה? פרסום שטויות הרי גם לפסיטוול או יריד רגיל צריך לעשות פרסום ומה זה שונה כאן? למה צריך לנצל את ההזדמנות לקרוא לאיזה פסטיוול או יריד בשם מפוצץץץץ על מנת לקחת יותר כסף ?? אני עדיין בדיעה נחרצת שכול יריד בלעדי למעט אולי יריד זה או אחר שהכול סתם שמות כדי לקחת מחיר גבוה יותר ..ושוב השאלה שאני שואלת האים ביריד בלעדי יש פתאום לאנשים יותר כסף לקנות? הרי אם מישהו רוצה לקנות מוצר מסויים הוא לא יחכה ליריד מיוחד אלא ילך ויקנה את אותו מוצר שהוא אוהב ורוצה.!!! ושוב ....מהלך חכם של מנהלי ירידים שעובד יופי על הדוכניסטים המסכנים שמקווים לעוד יום של תקווה ולעוד יום שאולי הם ימכרו יותר זה כמו מפעל הפיס אין חוקים בדברים האלה ושוב יריד זה או אחר לא יביא לאף אחד פרנסה מיוחדת אלא רק משמיים. לדוגמא : השבוע היה יריד במלחה כמה מיכם עבדו שם? כמה שילמתם? כמה הוצאתם? תעשו חשבון , דלק, יום עבודה, דוכן ,התחייבות לימי עבודה אוכל, אולי מלון מזדמן למי שגר רחוק והנה לכם כדאיות נמוכה בעליל! ועל זה נאמר קישקוש בלבוש!

למעלה