החלה מכירת הכרטיסים למצדה פסטיבל התמר!!!

handlessman

New member
החלה מכירת הכרטיסים למצדה פסטיבל התמר!!!

והפעם... ההופעה היא על פסגת המצדה!!! כן, כן, שבירת מסורת של מספר שנים... גם הכרטיסים יחסית זולים, 135 ש"ח עם אפשרות למבצעים כמו 60 ש"ח תמורת 360 נקודות של ישרכארט (ותחשבו שזה כולל גם את העלייה ברכבל...) אולי גם ימכרו במופע הזה כל מיני "פריטים", נקרא להם ככה... קיצור יש למה לצפות. כל הפרטים באתר של קלעים (תיכנסו מימין לפסטיבל התמר, וזה הראשון ברשימה)

glitter8

New member
היפ היפ הוריי!!../images/Emo13.gif

על הפיסגה...אני לא מפסידה את זה!!

handlessman

New member
הייתי הולך בכיף...

אבל ההגעה... בטוח לא נהיה בנוכחות כמו של מצדה של פסטיבל ערד, ואז בטח הסעה תעלה הון תועפות לאדם...

glitter8

New member
נחיה ונראה

חנית כל שנה מגיעה עם הפמליה ואני מעריכה שיהיו חברים חדשים, הפורום הוכיח את עצמו בעיניין ההסעה, לגבי אנשים שאין להם איך להגיע, נראה איך זה יהיה הפעם... מסיעי שאשא כבר בהיכון..

handlessman

New member
טוב צודקת...

אני אשקול את זה, כמובן נראה גם איך יתפתחו העניינים... התאריך יושב טוב, לא מתנגש עם שום דבר מיוחד (לי לפחות...) השיקול הנוסף הוא שאולי הייתי מעדיף להשאיר את מצדה לאירוע של פעם בשנה, ואז יש למה לחכות... כי כולנו יודעים שזה שונה מהופעה רגילה. מצד שני, הפסגה...

ghahamov

New member
ממש בא להגיע

אכן התלבטות קשה אני מניח שמישהו כבר היה בהופעה על המצדה. איך זה ? קראתי פה פעם שזה פחות נחמד כי אין את הטריבונות ופחות נח לאנשים לראות וגם יש יותר רוח אולי הפעם (אם אכן נגיע, אני ואשתי) נשלב עם לילה בערד ורחצה לילית בים המלח לילה אחרי

handlessman

New member
מה שאני בטוח זה שזו חוויה שונה...

גם הקטע עם הרוח כמו שאמרת, ובכלל... גם עוד לא יצא לי להיות במצדה בסוכות, אז אני לא יודע אם הקונספט שונה או משהומ בסגנון... אני יודע שענבל ושרית היו, ואני די בטוח שגם חנית...

glitter8

New member
במקרה יש פה מישהי...

שהיתה על הפסגה בהופעה, בהופעה הראשונה שראיתי במצדה, לפני 3 שנים, אז גם פגשתי את שרית לראשונה, חייבת להגיד שהיתה רוח, היה קרררר (דיויד אמר שהרוח מורידה 12 מעלות והאצבעות שלו ממש סבלו) שרית ואני ישבנו עטופות במעילים ושמיכות, חנית ושלי רקדו את עצמן עד דלא ידע, אבל זה שאין טריבונות לא מפריעה למי שיושב בשורה ראשונה (
) כמונו למשל, החוויה של הזריחה מהפסגה היא ממש מטאפיזית, ההרגשה היא כאילו אנחנו עוד שניה נוגעים באלוהים.. (כשנגמרת ההופעה והוא יורד מהבמה אפשר ממש לעשות את זה...
) והעליה ברכבל מאחדת את הקהל עוד לפני שהמופע מתחיל. (בסוף ההופעה-מי שיורד אחרון ברכבל יצטרף "בעל כורחו" לדיויד ברוזה..) דבר חשוב לדעת שההגעה היא דרך ים המלח ולא דרך ערד, לכן הייתי ממליצה על לינה באחד מישובי ים המלח. ולא בערד. מיותר לציין אך בכל זאת ...שמאד מאד אשמח לראות אותך ואת אישתך המקסימה עפרה'לה במצדה, או בכל מקום אחר.
דש ולילה טוב.

handlessman

New member
וואי עשית לי חשק עם התיאור של הזריחה...

אבל עדיין, הכיס מציק... חוץ מזה, אני יודע שאם אני אלך אז אני כבר בטוח אמשיך לפסטיבל הגיטרה, ופה הגיע הזמן לציין שוב את השורה הראשונה...

glitter8

New member
זה בדיוק מה שחשבתי לעשות

לחבר את שני האירועים ולגבי ה"שורה הראשונה" אני למדתי בחיים שצריך לנצל הזדמנויות, וזה נישמע לי אחלה חוויה, במיוחד אתה, שלומד מוזיקה, זה יכול להיות במקום לימודים בבי"ס מרוכזים במספר ימים מצומצם,+כל החוויה של המחנאות.. נראה לי ששוה לך, זה גם לא כזה יקר, תכיר נגנים מכל הארץ..

handlessman

New member
אבל לדברים כאלה בד"כ הולכים כמה חבר'ה...

זה אחרי הכל סוג של מחנה... אני אנסה לברר עם כמה חברים שלי, אבל אני די יודע מראש שלאף אחד לא יהיה כוח... אנשים אוהבים שבאים אליהם.

handlessman

New member
אבל לא בטוח שכולם ימשיכו גם לפסטיבל...

חוץ מזה, ובלי להעליב, בזה אני מעדיף להיות עם חברים מקומיים

למעלה