החלה מכירת 680 בארץ אכזבה מהמחיר

atzmony

New member
החלה מכירת 680 בארץ אכזבה מהמחיר

בבאג 4000 ש"ח עברית חומרה ותוכנה אבל אם פאלם העולמית מחליטה להוזיל ב150 דולר את את המכשיר החדש מ550$ ל 400$ למה עדיין המחיר הגבוה ??? חדש 1700 עברית מקלדת ~ 300 ש"ח עברית תוכנה ~300 ש"ח אז למה לשלם כמעט כפול ??? אני מאוכזב למרות שברשותי כבר אחד כי הרבה חברים רוצים אבל במחיר הנ"ל אני בספק שירכשו
מה שמביא אותי לשאלה יניב מתי אפשר לנסות את העברית ולרכוש את המקלדת ???

ומה עם ה-750? מתי הוא ישווק?

ולגבי ה-680, הוא חדש ורק נכנס ולכן המחיר גבוה.. לא עוד הרבה זמן והמחיר ירד..

ואגב, המחיר לא בהכרח יקר, בפרט אם

משווים לתמחורים של המכשירים "השכנים" עם ה-WM דוגמת MIO A701, K JAM וכו', שכל אחד מהם 'קיבל' תג מחיר של 5,000 ש"ח בקירוב.

libal

New member
אם להשוות אז לא למכשיר GPS

כמו המיו 701 אלא לנוקיה E61 שנמכר בארץ באורנג' ב2,100 ש"ח ב36 תשלומים, ובו אפילו יש WIFI מובנה...

atzmony

New member
שים לב לתימחור

MIO A710 עולה ב expansys שנחשב לאחת החנויות היקרות ברשת כ2500 ש"ח המכשיר נמכר בבאג 3400 ש"ח אז המכס והמע"מ לא פונקציה הכל שאלה של תמחור נכון צריך לחסות את פיתוח המקלדת ופיתוח העברית אבל עדיין יש משהו לא הגיוני בתמחור הנ"ל מכשיר שעולה כ700 ש"ח יותר בחו"ל עולה 600 ש"ח פחות !??? הפרש של 300$ ! חבל שזה מה שקורה, פאלם בנו ותמחרו מכשיר SMARTPHONE כמכשיר 'כניסה נמוך ' ובארץ הוא הופך למכשיר יוקרתי למרות תכונותיו הדלות לאומת מכשירים מקבילים בשוק. חבל פשוט חבל לפחות נהנה מהמקלדת ומהעברית שאמורה להיות מצוינת.

libal

New member
כמה שאני יודע - 33% מע"מ+מכס ביחד

כנס לאתר של המכס - יש מחשבון . בפעם האחרונה - זה מה הראה המחשבון עבור פלאפון סלולרי(לפני כשנה) בינתיים המע"מ ירד ואולי גם המכס...

atzmony

New member
באג מפרסמים עוד לפני

שהראל משחררים. התקשרתי היום להראל בכדי לשאול על רכישת מקלדת מעוברתת ונאמר לי שהמכשיר עוד לא סיים את הגיור !!!?

למעלה