החלה עונת הקרמבו

EyeSeeYou

New member
החלה עונת הקרמבו../images/Emo70.gif

אני שמח להכריז על פתיחת עונת הקרמבו באופן רשמי - עת מתחיל החורף. הידעתם כי הקרמבו מיוצר בתקופה מאוד קצרה והוא נחשב טרי וטעים רק מספר שבועות לאחר הייצור שלו? לקראת סוף החורף הקרמבו נהיה צמיגי והרבה פחות טעים מאשר בימיו הראשונים של החורף. אוצו רוצו ילדים למכולת, או לסופר השכונתי וספרו לנו על חוויותיכם המיניות הקשורות בקרמבו... ואל תגידו לא ידעתי...המעדן הזה טומן בחובו המוןןןןןןןן אפשרויות מיניות.

ELP

New member
וואלה../images/Emo35.gif

אפשר לדחוף את הקרמבו??? אולי אני באמת אעשה מזה ניסוי...

לא צריך לדחוף כל דבר...

אפשר להתאמן עליו אוראלית,לאמן את שרירי הלשון. אני כבר רכשתי ארגז ופתחתי את מחנה האימונים. ההרשמה בעיצומה, מי מצטרף

.m

New member
באמת תודה לך....

קרמבו זו אחת ההנאות הכי גדולות שיש בחורף, ואני מבטיחה לך שעולם הוא לא יראה לי אותו דבר...
אגב, האם מישהו זוכר את הקרמבו המאורך (בובוטיל)? כי מצאת כזה ארגז, אני נרשמת ומתייצבת מיד! |קרמבו| mai

../images/Emo127.gifאיזו שאלה ../images/Emo70.gif

בובוטיל- אחד המעדנים המעולים ביותר הקיימים בעולם כולו. מהדורה משובחת ויקרת המציאות של הקרמבו המוכר. בצעירותי הייתי אלוף הכיתה בדחיסת בובוטיל ועד היום השיא לא נשבר- 12 בובוטיל בזה אחר זה

ובכן..

למרות היותו ארוך,מחודד ושחום (ואולי דווקא בגלל זה) דחסתי אותו לפה.

Liroy25

New member
אין ספק נסיך שלי

שלכישורים אוראליים כמו שלך אין תחרות!!

.m

New member
נסיכי היקר,

אם תאתר כמה חבילות של בובוטיל אני מוכנה לאתגר אותך לתחרות
mai

Liroy25

New member
לאן תדחוף אותו? לנחיר???

או שמא תנסה להשתמש בו במעין גרסה מתקדמת (אך רכה משהו..) של דילדו?!

ELP

New member
אני דווקא חשבתי..

לנסות אותו אחרי הכישלון עם המלפפון
או שלך יש הצעות יותר טובות של דברים שאפשר לעשות עם קרמבו סקסי?

דרור22

New member
צר לי אבל קרמבו....

זה לא משהו..... השילוב בין קרם מתוק מדי לשוקולד זול ועוגיה מלפני 20 שנה..... זה פשוט לא זה... נא לא לסכול בתודה מראש דרור22

למעלה