החלה שהתחפשה ל...פרעצל.

michalgad1

New member
המתכון לא לבעלות לב חלש...

קליעת החלות היתה הרבה יותר מוצלחת לפני הטבילה. לא קל גם להוציא אותן מהמים בצורה שלא תיפגע בפריזורה. אבל מה לא עושים בשביל חצאים? החצי ראה תמונה בספר בישול ונדלק...אז מה ,לא נכין??
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
תיארתי לעצמי - הכנתי פרעצלס אך לאור גודלם

הקטן יותר הנחתי שחלות תהיינה יותר קשות לתמרון.
 

michalgad1

New member
לא , מספר של סוזי פישביין

מכינים חלה לא מתוקה ומתפיחים. מרתיחים 8 כוסות מים עם 2/3 כוס סודה לשתיה. טובלים את החלות בתמיסה הרותחת ומעבירים לתבנית. משפריצים עוד מהמים הרותחים על החלות. מפזרים מלח גס או סומסום ואופים.
 

shira1960

Active member
תודה - נראה מהמם. אז ממש בשיטת "בייגלס"!!

יש אצל השיקסע מתכון לחלת פרעטצל אבל בלי השלב של ההרתחה במים - יצא מאוד טעים אבל פחות chewy מפרעטצל אמיתי.
 
למעלה