החלום האמריקאי שלכם

A N I g M A

New member
החלום האמריקאי שלכם

חילום אמריקאי פירושו אידיאל מסוים, חיים אדיאליים. איך נראה החלום האמריקאי שלכם?

bustelo

New member
לא מבין לאן את חותרת עם זה????

הרי אנו לא אמריקאים ,אנו ישראלים שיש לנו חלום לחיות בשקט ..ולראות שהנבחרת מצליחה לעלות למונדיאל (לנצח קודם את אירלנד....) אין לנו את החיים הרדודים של האמריקאים ...למרות שאנו די מנסים לחכות אותה ,עם כל תרבות הצריכה והקניונים ... כדי שאסיים כאן כי בטח אני מתחיל לשעמם....

b t t y b o o p

New member
היא התכוונה למשהו אחר לגמרי

היא רצתה לדעת מה החלום שלנו, כי בהרבה מקרים שאומרים את הביטוי החלום האמריקאי- זה(כמו שהמנהלת הסבירה) חלום אידיאלי, החיים המושלמים. ועוד משהו- אני אמריקאית, אז לפי מה שאתה אומר רק לי מותר לענות על זה?

A N I g M A

New member
למה אתה עצבני?

ממש לא התכוונתי לזה. תנסה לחשוב לפני שאתה מדבר.

הדסוששש

New member
החלום האמריקאי שלי

משפחה של 5 נפשות או אפילו 6 לגור בכל הבתים הגדולים האלה עם 2 קומות שיש בכל הסדרות ללמוד בתיכון עם לוקרים ולהיות בקבוצה של המעודדות נו אתם יודעים, חיים באמריקה חח אם הייתי חיה בשנות השישים כמו בסדרה הייתי רוצה לגור במשפחה כמו משפחת פראיור ובמיוחד שיהיה לי אח גדול כמו JJ
למרות שזו היתה תקופה די קשה לחיות בה בארה"ב כי כל המהפכות וזה.. בכל זאת... זה החלום האמריקאי שלי

bustelo

New member
את ממש מותק עם חלומותייך...

האמת החלום שלי זה לעזוב את העיר למושב...ולחיותיותר בסביבה של טבע ...נמאסו עלי הרעשים וכל זיהום האויר...

bustelo

New member
כי אלו חלומות של סדרות טלוויזיה ...

אמריקאיות ולא של החיים עצמם ,אני מתפלא על עצמי שאני כל כך עם הרגליים על הקרקע ...עלק...אני רוצה האמת להתחיל לחיות את החיים עצמם ולא עולם ווירטואלי של סדרות אמריקאיות .....שהאמת הן מתוקות כדבש.... נ''ב : מצטער אם נעלבת שקראתי לך מותק...כי אני רגיל מתגובותיה של אחותי שאומרת על כל דבר ....א...מותק תשמע מה שיש לי להגיד ואחר כך תענה....וכו'... חוץ מזה אני בטוח שאת מותק ,אם את אוהבת את חלום אמריקאי ושנות השישים..

niranat

New member
החלום הלא כ"כ אמריקאי שלי ../images/Emo13.gif

כשאני אשתחרר מהצבא לנסוע לטייל המון בעולם, לעשות המון שטויות, להרוס את הבריאות, להכיר המון אנשים ולעשות איתם מה שבא, לבלות בלי הפסקה, אולי באיזשהו שלב לגור עם החברות הטובות לאיזה שנה בניו יורק או משהו ופשוט לעשות חיים... לא להתחתן, לא להוליד ילדים וכשזה כבר ימאס - אז לסיים עם החיים כי כשאין למה לחיות אז למה לחיות?!

b t t y b o o p

New member
לאו דווקא../images/Emo15.gif

אני אקח לדוגמא אחת מעשרות משפחות שאני מכירה בארצות הברית: יש להם בית בפרוורים, בית ספר כזה עם לוקרים(אבל היי, גם לי יש את זה!) ובת דודה שלי מעודדת. אז זה חלום שיכול להתגשם.

למעלה