החלום הדמוגרפי של פלסטיני 48 הולך ונגוז

החלום הדמוגרפי של פלסטיני 48 הולך ונגוז

צעדי הבלימה של היישות הציונית נגד מתקפת השחרור באמצעות הרחם הערבייה נותנים תוצאות. לא רחוק היום שבו גם אצל בני דודינו נראה ממש כמו בצפון ת"א השמאלנית כפרים מלאים ב'סינגלס' ובמשפחות עם ילד אחד וכלב. http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/970982.html המסקנה: להחריף עוד את המלחמה בפוליגמיה, בסחר השפחות ובטיפוח חמולות ע"ח קצבאות הביטוח הלאומי שלנו.

זה רק בשנים האחרונות, הרוב היהודי עדיין לא

מובטח לנצח ואם הוא לא מובטח לנתח זה אומר שהוא מאויים, אומנם לא מיידית אך עדיין מאויים.

mike00

New member
לא ממש מדוייק...

זוכר את המשפט המפורסם של ערפאת "כוחו של העם הפלסטיני הוא ברחמה של האישה הפלסטינית"?

shm490

New member
מה שלא רוצים לא זוכרים

אצלנו יש רק שינאה ואצלם אהבה . הם כל כך אוהבים את כל העולם שכל העולם מפחד מאהבה שלהם ,די להראות קריקטורה וכבר צריך לשים שמירה על שגרירויות .

chaimsasson

New member
או התשובה של עראפת

על התנותים של הלמ"ס הפלסטינאי "האישה הפלשתינאית היא פצצה ביולוגית"

chaimsasson

New member
מי אמר שאנחנו שונאים אותך

אנחנו בעד שתי מדינות לשני עמים ורצים לחיות בשלום זה לצד זה ולא זה בתוך זה. מה לעשות אין לנו שום דבר משותף. אנחנו זוכרים מצויין איך מדינות יגוסלביה לשעבר נכבשו באמצעות דמוגרפיה כך שהדאגות שלנו הם לגיטימיות עובדתיות והיסטוריות.

asparagos

New member
אקרא צודק, ח"כ זכור לא מייצג אף אחד

4 הנמדטים שהגיעו לרע"מ תע"ל הם תוצאה של מצביאים ימנים קיצונים שבכוונה מעלים לשלטון מפלגות ערביות כדי להעלות את הימין לשלטון.

הוא לא מייצג אותי

אני לא מסכימה ואפילו לא מצליחה לדמיין שיהיו לי בבית עוד 3 נשים שבעלי יתעסק איתם אני גם לא מתכוננת ללדת 10 ילדים

mike00

New member
חבל.....

פסח בפתח ואנחנו היהודים צריכים כמה שיותר ילדים פלסטינים טריים בשביל המצות..

אולי עדיף שלכל אישה מוסלמית יהיו 4 בעלים

היא תלד להם ילדים שאבהותם תיקבע בבדיקת דנ"א וכ"א מהם יגור עם ילדיו בבית נפרד. האישה תוכל להחליט באופן עצמאי למי היא עושה טובה היום או מחר. וכך כשזקור ירגיש
כל מה שהוא יצטרך לעשות זה לשלוח סמ"ס לאישתו בתקווה שהיא באותו הרגע לא נמצאת בדיון עם הקולגה שלו.

chaimsasson

New member
אהרן

זה עדיין נחשב לקצב ריבוי גבוה. וכפי שיובל אישמרכז אמר הרוב היהודי לא מובטח.

יש הבדל גדול בין הדברים

אימרות מטומטמות של פוליטקאים ערבים אינן משקפות את הלך הרוחות במגזר הערבי, אך ברור לי שכדי להגשים את האינטרסים המטומטמים שלכם אתם צריכים אימרות כמו של זכור וערפאת, אך בפועל לא כך הם הדברים, אני חיי בחברה הערבית ואני מודע למה שקורה שם יותר מכם ומהם.

מוחמד5

New member
מהאמירות האלה חיים אנשי הימין

צריך לחשוף את הקשר הסמוי , ניראה לי שהפולטקאיים האלה סוכנים שתולים של הימין. אם לא היו! האם הימין היה מתקיים !

ואללה, מוחמד, איך חשפת אותנו...

ערפאת, זקור, פייצל חוסייני וכל ייתר המנהיגים שלכם הם שתולים של המוסד.

למעלה