החלום הצלול הראשון שלי!! :)

ליאור87

New member
החלום הצלול הראשון שלי!! :)

-=-תאריך 13.09.2001-=- -=- שעת החלום - עשר בבוקר-=- חלמתי חלום צלול !!!!! אוקיי, זה התחיל בבית שלי, לא זוכר איך, ואיפה בדיוק, אבל ישר בתחילת החלום ידעתי שאני חולם (לא יודע איך), ווידאתי את זה ע"י הסתכלות בשעון שלי.. ואכן הוא היה משוגע וקפץ משעה לשעה :) !! אוקיי, ניסיתי להכניס את האצבע שלי בקיר אבל לא כ"כ הצלחתי, לא נורא!! אני עדיין יודע שזה היה חלום. אוקיי, הייתי כ"כ שמח באותו הרגע!! ::) !!! החלטתי לנסות לעוף, אז קפצתי טיפה בבית שלי (שהוא דיי קטן) והצלחתי קצת לאבד את כוח המשיכה.. לאחר מכן החלטתי לצאת מהבית (ד"א הכל היה חשוך, פעם הבאה {שאני מקווה שתהיה בקרוב} אני אנסה להדליק אור). אוקיי, אז אני נעמד מול הדלת ומתחיל (יש לנו שישה מנעולים לפתוח) לפתוח אותם.. ולפתע אני חושב לעמי, למה לעזאזל אני מנסה לפתוח את המנעולים האלה ?? אני חולם!! ואני אומר לעצמי :"עכשיו הדלת הזו תהיה פתוחה", ואכן, היא הייתה פתוחה!!! יששש !! אני יוצא מהדלת, והולך למדרגות, שוב ניסיתי לעוף אבל כמו שאמרתי לא בדיוק הצלחתי, אבל זה היה נורא נחמד ונחתתי בשלום. המשכתי לרדת במדרגות, ופתאום שמתי לב שהחלום שלי הולך ודועך, אז ניסיתי לשפשף ידיים כמו שהיה כתוב באיזה מדריך שקראתי, וזה אכן עבד!! ::) ! איזה יופי!! החלום התבהר!! ופתאום אני רואה את השכן שלי מלמעלה במדי שוטר (הוא בכלל לא שוטר, אבל הוא נושא אקדח), והייתי בטוח שהוא מתכוון לרדוף אחרי (זה היה לי דיי ברור באותו הרגע..), אז התחלתי לרוץ, וכשהגעתי לכביש הוא היה קרוב אלי, לפי מה שאני זוכר הוא ניסה לירות עלי, אבל כמובן שלא פגע :) אז אני ברוב טיפשותי כיוונתי אליו את האצבע שלי ועשיתי קולות של יריה, לא חשבתי על לדמיין שיש לי אקדח ביד ואז אולי באמת יהיה לי... לא משנה.. אני חושב שהצלחתי, לא בטוח, ואם לא הצלחתי לירות בו אז בעטתי לו בתחת והוא נפל... (אני לא יודע למה עשיתי זאת, הוא שכן שמאוד חביב עלי) ::). אני ממשיך ללכת ברחוב החשוך (משום מה) מנסה קצת לעוף וכל מיני... ואז קרה משהו שאני לא כ"כ זוכר מה, ונגמר החלום... (פשוט התעוררתי), השעה היתה בסביבות עשר וחצי, זה אומר שישנתי שעתיים... (באותה השינה שחלמתי את החלום הזה..) זה היה החלום הצלול הראשון שלי!! (שימו לב, הייתי אמור ללכת היום לבית הספר, אבל בגלל שהלכתי לישון אתמול בשתיים וחצי בלילה ביקשתי שלא יעירו אותי, אז התעוררתי לבדי בסביבות שמונה וחצי, ותוך -=-חמש דקות-=- חזרתי לישון, ואז הגיע החלום הצלול !! (כמובן בסוף השינה), הכל היה דיי ברור, למרות שעוד כמה פעמים לא יזיקו להשתפרות החלום, ובאמת כ"כ התרגשתי כשגיליתי שזה חלום! אבל מה שהיה מוזר זה שכשניסיתי להסתכל על השעון שלי היה לי דיי קשה, כי כל פעם שהסתכלתי אז הגוף שלי היה קצת במן "בלאקאאוט", למרות שעדיין הצלחתי להסתכל, היה קצת קשה... לא משנה! הצלחתי! הצלחתי! הצלחתי! אני מקווה לחלום עוד חלום כזה, אני מקווה כמה שיותר מהר!! ואני מקווה שהוא יהיה במקום יותר מרגש מהבית שלי :) אני מתכוון.. מקום שאפשר למצוא בו יותר אטרקציות, למרות שיכולתי לנסות לשנות מקום בעצמי, אבל הייתי כ"כ נרגש שרציתי לנסות דברים חדשים... טוב נו :) אני יכול לכתוב עוד מיליון שנה (או שלא..) :) אבל אני אפסיק... רק עוד הערה קטנה.. כשניסיתי ללחוץ על הכפתור של הדלקת האור במדרגות, הוא לא נדלק... משום מה לא היה בחלום שלי אור בכלל.. ועוד הערה... אל תנסו לעצום עיניים, אתם תתעוררו !.. טוב.. ונקווה שיהיה אור בחלום הבא!! :), ליאור.

homeless999

New member
גדול!!!!

חלום צלול ראשון, איזו הרגשה... אני כבר מנוסה בתחום וחלמתי מעל 40 חלומות צלולים אבל אין כמו החלום הצלול הראשון!! טוב, עכשיו ברצינות, אני מנסה כבר 4 ימים ולא מצליח אני חייב עוד עצות אם למישהו מהפורום יש? אבל באמת, כל הכבוד כל כך מהר חלום צלול!!! גם אני רוצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ליאור87

New member
...

שלום ::) !! אז ככה, אני ממש לא יודע איך פתאום הצלחתי לחלום את החלום הזה.. זה היה ממש מזל גדול לדעתי... למרות שהלכתי לישון למשהו כמו חמש שש שעות וקמתי (אמנם לעשר דקות) ושוב הלכתי לישון... כדאי לך לנסות כמו שכתוב בכל מיני מקומות, ללכת לישון לכ-חמש או שש שעות, לאחר מכן להתעורר, ולהשאר ער במשך בשעה, וחשוב מאוד שתהיה עירני, אפילו תתקלח ותשעה איזוהי פעילות גופנית. אני האמת, נשארתי במיטה בכל החמש דקות שבהן הייתי ער... אני לא יודע איך הצלחתי, בכל מקרה, זה באמת היה מדהים :) !! יש כ"כ הרבה דברים ששחכתי לנסות.. כמו להכנס למראה, בכלל - להביט במראה, או לנסות לדמיין את הרגליים שלי כרקטות, ואני גם רוצה לנסות לנהוג, או לטוס, או לקפוץ מבניין ולנסות בעמת לעוף :) אני מקווה שבחלום הבא (שאני ממש ממש ממש מקווה שיהיה בקרוב) אני אזכור לעשות את הדברים שאני כ"כ רוצה לעשות, ושחכתי ...אני רוצה היום לנסות לישון בלילה כחמש שעות, ואז לקום לאיזה חצי שעה ולשוב לישון (בתקווה שיהיה לי עוד חלום צלול), אז בהצלחה לך, ותמיד תבוא לכתוב פה על הצלחותיך ובכלל על כל דבר שתרצה :) !, ליאור.

Dazed&Confused

New member
אתה לא צריך תקווה

תלך לישון בביטחון שיהיה לך חלום צלול זה "קצת" יותר יעיל...

Dazed&Confused

New member
נחמד שאנשים חולמים צלול,

אבל למה אתם לא כותבים? תשתפו זה מעשיר את הפורום. במיוחד הומלס עם ניסיון כמו שלך של 40 חולמות יכול להיות מאוד מועיל כי יש פה אולי 4 כאלה. קדימה!

ליטן א

New member
וואו!! מדהים!!!

אני כבר אמרתי לכולם מה אני מתכוון לעשות אם יהיה לי חלום צלול אקטיבי (שאני שולט בו, ולא רק יודע שאני חולם..) - לקפוץ מבניין בוער... מוזר, כי בעיתון עכשיו הראו כל כך הרבה אנשים שעשו את זה במגדלי התאומים...
אבל לפחות התת מודע שלי תפס בערך איך הרעיון צריך להתבצע - כדי שאני אקבל את זה בשיא הריאליות...
בכלל, מי שרוצה "לכייף" בחלום שלו, כדאי שיעשה לעצמו רשימת תוכניות לגבי החלומות שלו, ומה הוא רוצה לעשות בזה.. ככה, שלפחות אם לא יהיה לכם חלום צלול - לפחות תוכלו לבצע את מה שתכננתם לעשות בו....... אגב, רוצים לראות שני דברים מ-ד-ה-י-מ-י-ם ??? הראשון - בתמונה אחת שצילמו ברגע הפיצוץ במגדלי התאומים, העשן שם נראה כמו דמות מרשעת עם זנב ועם משהו (מין מקל) ביד... חובה לראות את זה.. השני - לפני חודשיים יצא דיסק חדש בארה"ב, ואתם תופתעו לראות מה התמונה שהייתה על העטיפה שלו.... זה קצת מעורר מחשבות, לא? (אבל לא בפורום זה..) אגב, מישהו הספיק לקרוא את הנבואה של נוסטרדמוס על האחים ש"יפרדו" בכאוס מוחלט, והמהלך הזה יוביל למלחמה הגדולה השלישית.... פשוט מפחיד...

ליאור87

New member
תגובה...

קודם כל.. כדי שתוכל לקפוץ מבניין כ"כ גבוה אני חושב שצריך לדעת איך זה נראה מלמעלה, לא ? :) זה יהיה דיי קשה, לפחות לי, כי לא הייתי בהרבה מקומות גבוהים... אבל בכל מקרה אני אנסה, למרות שאני חושב שיהיה לי קשה להגיד פתאום למקום כזה... לגבי התמונה של ה"שטן" שנוצר בהתנגשות המטוס, יש האומרים שזה ערוך ע"י מחשב, מה שנראה דיי הגיוני, ויש האומרים שבאבק\עשן אפשר לראות כל מה שרוצים, מכונית, פרצוף, מחשב, ג´יפרה .. ה-כ-ל... בדיוק כמו בעננים... בענן תוכל למצוא כל צורה שרק אפשר לחשוב עליה, הכל תלוי בדמיון שלך.. מזכיר קצת חלום :). לגבי ה"נבואה" של נוסטרדמוס, התגלה כי זה סתם זיוף שמישהו כתב לאחר האסון הנורא, ולמטה מצורף לינק לאתר המוכיח זאת. ולגבי הדיסק.. כן.. ראיתי, ממש מזעזע ומפחיד... למרות שמי שמכיר, יש גם תמונה של מגדלי עזריאלי אשר מופלים ע"י מסוקים, התמונה מצורפת למטה. הכל מפחיד, והאסון שקרה ממש נורא, אני לא מבין למה אנשים חפים מפשע (בכל העולם) צריכים למות רק בשביל שאנשים (חיות) אוהבים דם שנשפך... ממש מזעזע, הלוואי והיינו חיים בזמנים טובים יותר, ליאור.

Variety

New member
מזל טוב!!!!

מזל טוב, חלום ממש ממש ממש מגניב! חלומות פז - וחלומות צלולים, Variety-

שריר

New member
התמונה מפחידה עד כדי שהיא לא אמינה

ונובואות נוסטרדמוס כל אחד יכול לפרש את זה איך שהוא רוצה זה כאילו אתה יודע כמו שאני אגיד עכשיו כאשר הם יהיו בעלי 3 זרועות תפרוץ הקללה האפורה אז לפני 500 שנה אם היה נולד מישהו כזה והייתי אומר את זה אז כולם היו מפחדים ממגפה שחורה שסתם המצאתי אבל תאמין במה שאתה רוצה כל אחד ואמונותיו

shabaz

New member
טוב שמעו...

במקרה היום קניתי את הספר של הבנאדם הזה (בני בגין או איך שקוראים לו) כדי לראות על מה כל המהומה...בינתיים קראתי שהוא היה רופא יהודי שהיו לו מלא נבואות ושטויות חכו עד שאני יסיים לקרוא אותו ואני יכתוב רייטינג שבז

למעלה