החלום ושברו

החלום ושברו

בטח שמתם לב לכך שאני לא כתמול שלשום. ובטח שאלתם את עצמכם "מה קרה לירושלמי 2007" ?! וגם אמרתם לעצמכם מה יש לו שהוא לא מדבר יותר בפורום ולמה כל הזמן יש לו הרגשה שכאילו כולם נגדו ולמה הוא חושב דברים שליליים על עצמו ולמה הרבה פעמים הוא עושה דברים שמנוגדים לאמונה המשיחית. נכון שיש עוד הרבה שאלות ותהיות למה הוא עושה כך ולא אחרת וכו'. אז החלטתי ואחת מחברות הפורום היקר הזה גרמה לי "לצאת" ולספר לכם "מה יש לירושלמי 2007" שהוא מרגיש איך שהוא מרגיש עם עצמו. הסיפור התחיל ביום חמישי האחרון בבוקר. התעוררתי ואז נזכרתי שחלמתי חלום מאוד מוזר (כשסיפרתי לאמא שלי על החלום היא אמרה שאני כבר בעבר חלמתי את אותו חלום בדיוק) . וזה החלום: אני יוצא מהבית של ההורים שלי לאיזה כיוון כלשהוא שאני לא זוכר לאן הייתי צריך ללכת. וכשאני הולך כך ברחוב אני מבחין בתוך הצפרדע (איפה שזורקים את הזבל) הירוק בשקית ניילון בצבע בז' ובתוכו חתול לבן שמנסה בכל כוחו להמשיך לנשום ומאוד קשה לו. ואני מתחיל לשאול את עצמי, איזו טיפשה החתולה הלבנה הזו. מה היא חשבה לעצמה? ולמה היא לא יכולה לצאת לבד עד שהיא צריכה שיבוא מישהו ואז להציל אותה? וכך התלבטתי מה לעשות למשך כמה שניות. כי מצד אחד ראיתי שהיא נמצאת במצוקה מאוד גדולה ומצד שני היא מרגישה שהיא הולכת למות או משהו דומה לכך. ואז אמרתי לעצמי, מה יקרה אם אני ייתן לה לצאת החוצה? מה יקרה אז? וזה מה שעשיתי בסופו של דבר. אבל פה זה לא נגמר אלא רק התחיל הבעיה שלי בחלום הזה כי אם לא היה לו המשך אז לא הייתי רוצה או לא הייתי צריך איזה עזרה כלשהיא אבל בגלל שיש לזה המשך וההמשך הזה מציק לי כבר יותר מכמה ימים ואני ממש לא יודע כבר מה לחשוב. כן אני יודע שאני לפעמים "חופר בראש" אבל כנראה שכך נולדתי (לא מחדש) אז הנה ההמשך. אחרי שפתחתי לה את השקית ניילון ראיתי שלקח לה קצת זמן עד שהיא יצאה החוצה לנשום אוויר. אחרי שהיא כבר יצאה החוצה היא נאנחה , הסתכלה עליי, חייכה ואמרה לי תודה !!! וזה ממשיך ואז היא התחילה להמתח כמו שכל החתולים עושים ואז היא קפצה לעברי (במציאות אני לא אוהב חתולים ובכלל לא סובל אותם ) ועלתה לי על הרגל ואז על היד שמאל שלי ואז היא ניסתה ללא הצלחה להגיע לפרצוף שלי אבל אחרי שלא התייחסתי אליה לחצי שניה בערך היא ישר באה לכיוון הפרצוף שלי ונתנה לי "נשיקה צרפתית" !!! בהתחלה הייתי מאוד מופתע ולמרות זאת היא לא התייחסה אליי והיא לא נתנה לי שהות לחשוב על זה ונתנה לי שוב פעם נשיקה. טוב, ואז אני התחלתי ללכת לאן שרציתי ללכת והיא הלכה אחריי (שכחתי לציין שלקחתי מהבית שלי שקית ניילון שהיה בה שקית חלב ו[כנראה]גביע לבן או גבינה) ואז שמתי את ליבי לכך שהחלב שיש לי בשקית מתחיל לנזול וללכת לאיבוד וגם מהגביע שהיה בו גבינה או לבן הוא גם כן התחיל לאבד את החומר שלו. מכיוון שכך, החלטתי שאני ייתן את מה שנשאר לחתולה. וכך היה. ואז התעוררתי.... ומאז ועד היום אני לא יודע מה "אוכל אותי" התוכלו לעזור לי ? יחזקאל

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo2.gif../images/Emo70.gifוזו תמצית החלום:../images/Emo199.gif../images/Emo1.gif../images/Emo26.gif

Casey1

New member
פירוש ע"פ לקסיקון לפירוש חלומות../images/Emo13.gif

ראשית, דורש הרבה אומץ להיפתח וביטחון עצמי. תהיה גאה בעצמך! שנית, פירוש: הירוק- מבשר על נסיעות, חדשות ממרחקים+ קנאה. בז'- מבשר על אירועים חברתיים משמחים. מרץ, אנרגיה רבה ובשורות טובות. לבן- מבשר הצלחה וטוהר במיוחד עם החלום מתקשר גם עם קהל. (ישוע מנסה לומר לך שהוא אוהב אותך והוא דואג לך. הוא מקיף אותך באנשים שאיכפת להם ממך ,כדי שתדע עד כמה הוא אוהב אותך. זו דרכו להעביר את אהבתו. אין מקריות בכך שהוריך נפגשו, שבחרו ללדת- אלוהים מכיר אותך לפני שנולדת אפילו. ) בפירושים הללו- ישוע מנסה להציל אותך. לא לשכוח!! הוא מנסה לומר לך שאתה צריך למלא את המלאי הרגשי ,כדי לא להיכנס לפשיטת רגל. הרגש זה כמו חשבון בנק- לא להגיע למינוס. חתול- החתול מסמל עורמה, חתרנות ובוגדות. עליך להקפיד בבחירת חברים טובים (מחוץ לפורום , כמובן), ובעיקר בבחירת אלה לפניהם אתה חושף את לבך וסודותיך. חלב- הַטְעָיָה, רַמָּאוּת, הוֹלָכַת שׁוֹלָל, תַּעְתּוּעַ.אהבת אימא. שנתת חלב לחתולה זה מראה שאתה מלמד ערכים רוחניים או נותן השראה רוחנית לאחרים. גבינה- שיקוף אירועים של ימים בשבוע שנותנים מוצא ודרך בטוחה לביטוי רגשות. יד שמאל- קשור לילדים. נשיקה- החלום מזהיר אותך מפני מאורעות המתרחשים סביבך ללא ידיעתך, ושעלולים לגרום לך נזק. היא לא התייחסה אליך- לדעתי, חשת עלבון. אם כן, החלום מרמז על קשיים הצפויים לך, שבעקבותיהם יחול שינוי במקום מגוריך או במקום עבודתך.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifמבלי לפגוע...אבל האם מחבר הספר שציטטת

ממנו קייסי הוא אדם מאמין? מובל ברוחה קודש? אם לא..אז אל לנו להסתמך על פרשנויות כאלו שגובלות במעשי כישוף או לכל הפחות בגילוי הנסתר...
כי במפורש זה אסור על פי הכתובים יקרה

lion 7

New member
חזון אם זה מועיל לאדם עצמו

צריך כמה פרמטרים, ראשית יש פרשנות לחלומות בעולמנו מסביב ,קוראים בקפה , אסטרולוגיה, שלא לדבר עך מס גלגלת למסיבת הבזבוזים שהיא פגנית רוחנית לשמה (ושיסלחו לי מאמיני דת הפגנים ,כי להתקרא מסיחי ולפעול בסטנדרט עבודת כסף ומעמד זה מוריד מדת שלכם. ועכשיו לפירוש חלומות , מלבד מה שהיה עם יוסף ,דניאל וחזונות אמיתיים לפטרוס ולמאמינים שקרה בפועל אין שום אינדקציה שזה כן מה יהיה , אנחנו בחברה הערבית נוצרית שחלק מוצאו כפרי עדיין מושרשת פרשנות חלום בגרוש כמו שאם מופיע קוף או דג בחלום זה טוב או שזה דג שזה הרבה כסף שטות ..המשך

lion 7

New member
ועוד מפרי דמיונם המזרחי המושרש

מתקופת החושך שזרעה האמפריה העותמנית באזור , עוף הלילה האוח או המתקרא בערבית אלבום מביא מזל רע , אולם בתרבות האירופאית מסמל חוכמה לרוב מוצג בסיפורימ אצלנו הערבים כמביא מזל רע , בספרות המערבית מסמל חוכמה ובינה , אל נשכח שאנו ישנו ונרדמנו במזרח הרבה שנים בהם הוקפאה הקריסטולוגיה המתחדשת ובמקומה פרחה ושגשגה כל מיני שטויות של דברי זקנות המוזכרים באגרות פאולוס , ועכשיו יש חלום ויש סיוט ויש חזון , ישוע אמר שיהיה דיבורכם בכן כן לא לא , מי שמוסיף זה מהשטן . תאמינו שזאת המסגרת לחלום ..המשך

lion 7

New member
המשך

אם מאמין נוצרי היה מחפש נושא שמטריד אותו דרך תפילות ענוה לב שבור , אלוהים נותן לו את רצונו , צריך זמן לחכות וללמוד לסבול , לבד כמו מרים אמו של ישוע , הרי היא ראתה מה שהיה ושמה את זה בליבה , אין כזה חיה פרשנות חלום , חלום הוא תוצאה של מערכת כימית הנמצאת בשכל , אם אוכלים לפני השינה המערכת מעורערת מהקיבה שמעירה את העצבים או את האזור הכימי בשכל וזה מאתת לחלומות לא רצויים ולפעמים כאשר אדם מוטרד כל היום זה מתבטא בחלום עצמו וזה כנראה מה האח יחזקאל ראה בלילה , נוסף על כך חזון שזה כן טוב ומתגשם שיבואו לספר כאן. המשך

lion 7

New member
אל תתנו לסיפורי סבתא להיות ב``ח

לא ואלף לא , חלמתי חלום ואני בקדושה, ובמקרה זה התגשם כמענה , אז אני גם שומר לעצמי , אולי אולי אספר לאחרים , שימו לב לסיטואציות אלה , כל מילה מיותרת לא חוקית ברוח אנו הולכים להחסרת איזה מאזן מהחלקה האישית בגן עדן בעתיד הקרוב , הוספה או החסרה זה אותו דבר , הוספת דוקטורינה מיותרת תביא גם להוספת מכות אלוהים עלינו , נא להזהר , ולחכות מענה מאת ישוע בלב מאמין.. זהו

Casey1

New member
נקודה טובה

אני לא בטוחה שהוא אדם אמין. חלק מהפירושים היו גם מאתר כלשהו באינטרנט. לא חשבתי על שאלת האמונה.

Dope Shit

New member
אני חושש שחיי לא יחזרו להיות כשהיו

לפני הקריאה של ההודעה הזו. עברתי טראומה ממש ברגעים אלה.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאם זו הודעה רצינית אז אתה מוזמן לשתף

במה שקרה...

למעלה