החלום מתגשם

החלום מתגשם ../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif

מבצע תיעוד שביל ישראל
יורם חן ואנוכי מתחילים בשבוע הבא את תיעוד שביל ישראל מהחרמון עד אילת. מטרת המבצע לתעד את שביל ישראל דרך עיני ,רגלי וגלגלי רוכב אופניים .
המידע יאסף תוך שימת לב לקשיי העבירות , העליות , המכשולים ,הקטעים הרכיבים והבלתי רכיבים בעליל. הקטעים יתועדו ע"פ המרחק, גובה מצטבר, סינגלים/דרכי 4X4, כבישים וכו´. התיעוד ילווה בצילומים (כמובן)
אנחנו מתכוונים לרכב בחד יומיים פעם או פעמיים בשבוע באופן רצוף עד לסיום.
נשמח לארח רוכבים נוספים במהלך הדרך.

מאדמאן

New member
גדול !! - צריך להיות ענק !!

אני מחכה לראות מה גדי יביא לנו פוטומנטאלית.... חבל שאני עובד במקום אחר...

כפרי

New member
שביל ישראל

אשמח להצטרף לקטעים שמעט צפונה מתל חדיד ועד מעט דרומה לתל גודד כמו כן לקחת חלק בניווט לאיתור קטעי רכיבה חלופיים איכן שלא עביר לאופניים. לפי כך אודה על קבלת עידכונים על תוכנית העבודה (מקומות מפגש, שעות וכו')

aFish

New member
אשמח גם ללוות אתכם...../images/Emo45.gif

במיוחד הסביבת הבית
וגם באזורים נדחים יותר. פרסמו לו"ז כל פעם שאתם יוצאים. בהצלחה...מחכים לרשמים ראשונים

ido mazor

New member
המון בהצלחה לגדי, יורם ושות'!!!

הגיע הזמן לתיעוד מסודר של שביל ישראל לאופניים. מקווה שבעתיד אוכל להצטרף לרכיבות.

אנא תעדו גם ב GPS

תודה רבה רבה ומראש אשמח להצטרף לקטעים באזור המרכז. בברכה ירון

כמו שאמרו לפני

תנו התראה מראש באיזה קטע ומתי אתם רוכבים אני יותר מאשמח להשתרך מאחור
(רמז אני משוהם)

אם אתה משהם אז אתה חייב

להתייצב בשבת ב 9 בבוקר על קוו הזינוק עם שלטים ופומפונים ולצעוק "קדימה גדי תן להם בראש".....

פומפונים אולי לא

אבל תכננתי קצת לצלם אז אם פתאום בקטעים של הסרט ישמעו "קדימה גדי תן להם בראש" יהיה לי את מי להאשים

Eyal Hershtik

New member
גדי ויורם ../images/Emo45.gif שיהיה ....

המון המון בהצלחה !!! והנה לכם עוד רעיון : תפנו לאורי דביר יו"ר הוועדה לסימון שבילים והאחראי הראשי לסימונו של שביל ישראל , איש רב מעשים ובן אדם שהטיולים, ההשקעה והתיעוד הם חלק עיקרי בחייו והוא אני די בטוח ישמח לעזור לכם ואף אולי יעזור לתעד את העניין לצורך רוכבי האופניים בעתיד. ודרך אגב גם אני אשמח להצטרף לחלק מהשביל בעיקר בחלקו הדרומי .... אייל

XCrider

New member
COUNT ME IN...../images/Emo45.gif

אשמח לקבל עדכון על מועדים ולהצטרף היכן שיתאפשר. כל הכבוד על היוזמה הברוכה ובתקווה שיום אחד גם אני אהיה חופשי כציפור (לרכב איפה, מתי וכמה שבא לי...)...

החצי השני בחופש באילת ../images/Emo141.gif

ואני צריך מידע - ביום שני אנחנו מתחילים ברכיבה מהחרמון - במפות סמ"ש - שביל ישראל מתחיל מקיבוץ דן ואני מחפש להגיע מהחרמון לדן עם כמה שיותר שטח. אודה לכל פיסת מידע ממי שרכב את הקטע או חלקים ממנו .

למעלה