החלום שהתגשם- אהבה ממבט ראשון

beautiful_

New member
החלום שהתגשם- אהבה ממבט ראשון

דוד שלי הביא את קמילה ופליפה לארץ. והיום עשו להם ארוחה במסעדה לרגל הפרידה, והייתי שם...לידם קרוב אליהם והגעתי כולם הסתכלו עלי באה עם חצאית מיני וחולצה אי סימטרית...ואני מתיישבת ומבקשים ממנה הזמנה (כל הארוחה של המאה איש האילו הייתה על חשבון דוד שלי) וקמילה עוברת לשירותים עם אחותה נוגעת בכסא שלי ונישמתי נעצרת... לבסוף צילמו אותי איתם ופליפה חיבק אותי ואז כשבאתי ללכת נתתי להם את המתנות שהכנתי וקניתי להם והוא בא לנשק אותי והשומר קרא לו... ואז... נאלצתי ללכת... ואני יודעת ספרדית מהמשפחה ותיכננתי מה להגיד להם...ולא הייתה לי את ההזדמנות...

pimpollito

New member
אני חייבת אותך!!!! תקראייייי

לא כתבת מי את ... איך קוראים לך.... אבל בכל מקרה, תצרי איתי קשר, או לפה, תגיבי על ההודעה, תשלחי "מסר", אי מייל ל- [email protected] או משהו.... איסיקיו??? 147139541 ולכל האחרים שראו אותם, נפתח אתר, יותר נכון צריך להיפתח, עם סיקורים מלאים, ממכם, מכל המעריצים, אלה שראו בטלויזיה, אלה שראו בכלל, בבקשה, תצרו איתי קשר, תשאירו שם, ואיפה ראיתם אותם, בבקשה, זה דחוף! ניצן טורין טורין

casperit

New member
אוווווווווווווו

איזה כיף לך! הקנאה מציפה אותי!!!! תוכלי לסרוק את התמונה שלך עם פלי ואם יהיו עוד תמונות שלהם??? פורפאבור??? יעל

beautiful_

New member
אממ

בשמחה אני אסרוק (אנסה לפחות) וזה יהיה רק עוד כמה זמן כי לא פיתחתי אותם ויש לי רק תמונה אחת שפותחה במקום אבל היא איתי אז זה יקח קצת זמן ופגשתי אותם במסעדה שבהרצליה פיתוח...

יש לי גם תמונות שהם היו במסעדה...

יש לי תמונות שהם היו במסעדה אחרי דודו טופז כרגע אין לי סורק הוא התקלקל אבל ברגע שאני יקנה חדש אני ישלח ובבקשה תשלחי גם לי תודה שני...

למעלה