.
אנסה ללמד אותך איך לנהל עסקים.
כשאני רואה מי תוקף אותך על הרעיון שהעלית והחלום שאתה משמיע, אני מבין שהוא לא חלום רע בכלל. אם הוא ישים או לא זו שאלה אחרת. אם הוא נכון לכתחילה או לא, גם היא שאלה שמצריכה דיון מעמיק יותר. אבל מאחר ואיש מהתוקפים לא טרח להציע דיון כזה או להתייחס עניינית לדבריך, ומאחר ומדובר באותה קבוצת תוקפים פבלוביים קבועה שתוקפת כל מה שלא מוצא חן בעיניה (חכה, עוד סבב או שניים תשמע כנראה על 'קץ הדמוקרטיה' והיותך דיקטטורהחלום שלי הוא להקים תשלובת של פקולטות לרפואה וחברת תרופות וחיסונים וחברת יצור של ציוד רפואי וחברת ביטוח רפואי ובתי חולים פרטיים בכל העולם
כי יש כאלו שבקדימות אליו וטרם חסמו אותם באופן לא ברור, כמו לדוג', מוגבי הלודאי.למה לא חוסמים את הטרול הטיפש הזה ?
הוא הבעליםלמה לא חוסמים את הטרול הטיפש הזה ?
האדמין ביקש שחסימות יעברו דרכו.עוד דיבור נגדי ואני חוסם אותך מובן?
תחסום ......מייד לאחר מכאן בודאות ילקח ממך התואר הנשגב "מנהל" , ואז , איך היית אומר - "בעזרת השם" יחסמו אותך בכל דרך אפשרית.....עוד דיבור נגדי ואני חוסם אותך מובן?
מה אתה רוצה ממנו? לך יש פנטזיות שביבי יהיה בכלא ושביידן יעשה סנקציות על חברי כנסת מהימיןלמה לא חוסמים את הטרול הטיפש הזה ?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.