החלום שלי התגשם!עידן בכוכב נולד!!!

yinnon2

New member
החלום שלי התגשם!עידן בכוכב נולד!!!

בביצוע ל "מלים יפות מאלה"..!!!!!!

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifחלום? אוקי.. ../images/Emo3.gif

בכל אופן.. גם אני ראיתי עכשיו.. ממש התחלתי לקפץ ולרקד

זהה ישמע קצת מוזר אבל.....

עידן לדעתי לא היה צריך להופיע בתוכנית מוזיקה רדודה. מה הוא צריך להופיע בתוכנית רדודה. אבל היה ממש כיף לראות אותו!

ek11

New member
נכון תוכנית רדודה אבל.....

מבחינתי עידן פשוט אדם גדול, הפרגון שהוא נותן לאחרים...... אז הוא לא חייב היה להופיע, ואם כבר הופיע אז עמד מאחור ועשה לכברה את הכבוד. דרך אגב, גם בהופעה הוא כזה.....ומי שעדיין לא הלך כדאי ומהר !

yinnon2

New member
התכנית הרדודה הזו זה חצי מהפרויקט

שלו...(כברה קסאי ומיטל מעודה) זה נחמד שיש פרגון משני הצדדים...

אז אני רוצה לומר משהו בנושא

כברה ומיטל מעודה, היו בכוכב נולד 1. והן השתתפו בעונה הראשונה של התוכנית, שמאוד אהבתי לצפות בה. אז זה עדיין לא נחשב. העונה ה-2 וה-3 של כוכב נולד, מיצתה את כל העניין. הם התחילו להיות רדודים.

לא

התוכנית לא הפכה להיות רדודה התוכנית נשארה בדיוק אותו דבר ההבדל הוא שאולי זה נהיה טיפה מאוס אבל תלכס זה לא השתנה...

אני..

אני גם חושבת שאתם צודקים!!! קצת נמאס לא? כוכב נולד ראשון היה "WOW" כוכב נולד שני היה "נו טוב..." אבל כוככ נולד שלוש זה כבר "טוב דיי!!" האמת היא שהיה לי מזה מזל אתמול כי יצאתי מהבית (בלי שידעתי) בפרסומות שלפני ההופעה ואז באוטו הטעות הדלקתי 100 FM ומה אני שומעת? הפרוייקט בכוכב נולד! האמת שזה עשה את היום או יותר נכון את הלילה. גם שמתי לב שהביצוע שלהם היה מההופעה ולא מהדיסק ככה ששמחתי עוד יותר כי אני חושבת שהביצועים בהופעה יותר יפים!!! קיצר היה מדהים מהמם!!!

Saffron

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo29.gif

את העונה הראשונה אהבתי מאוד, מכיוון שהגיעו אליה אנשים שרצו להיות זמרים, לא 'כוכבים'.

אני חושבת שאת קצת מכלילה...

לאכל מי שנמצא בעונה השניה והשלישית רוצה להיות כוכב... יש כאלה שכן, ורואים את זה, אבל יש כאלה שבאמת רוצים רק לשיר...

למישהו יש את ההופעה הזאת על

המחשב בוידיאו ? או יודע אולי אם יהיה שידור חוזר .. אני ממש רוצה לראות את זה !

אה..

אם מדובר על ההופעה של הפרוייקט בכוכב נולד אפשר להשיג את זה בV.O.D אם יש לך הוט או למישהו שאתה מכיר אני יכולה להדריך אותך איפה זה...

אז ככה

תקשיב, נכנסים לערוץ V.O.D. שזה ערוץ 1 בממיר הדיגיטלי. יש שם קטגוריות נכנסים לקטגורית כוכב נולד. אחר כך ניכנסים לעונה שלישית. אז לתוכניות. ואז לתוכנית מספר 12: 13.6.05 אם אני לא טועה זה גם חינם.

למעלה