מבחינתי עידן פשוט אדם גדול, הפרגון שהוא נותן לאחרים...... אז הוא לא חייב היה להופיע, ואם כבר הופיע אז עמד מאחור ועשה לכברה את הכבוד. דרך אגב, גם בהופעה הוא כזה.....ומי שעדיין לא הלך כדאי ומהר !
כברה ומיטל מעודה, היו בכוכב נולד 1. והן השתתפו בעונה הראשונה של התוכנית, שמאוד אהבתי לצפות בה. אז זה עדיין לא נחשב. העונה ה-2 וה-3 של כוכב נולד, מיצתה את כל העניין. הם התחילו להיות רדודים.
אני גם חושבת שאתם צודקים!!! קצת נמאס לא? כוכב נולד ראשון היה "WOW" כוכב נולד שני היה "נו טוב..." אבל כוככ נולד שלוש זה כבר "טוב דיי!!" האמת היא שהיה לי מזה מזל אתמול כי יצאתי מהבית (בלי שידעתי) בפרסומות שלפני ההופעה ואז באוטו הטעות הדלקתי 100 FM ומה אני שומעת? הפרוייקט בכוכב נולד! האמת שזה עשה את היום או יותר נכון את הלילה. גם שמתי לב שהביצוע שלהם היה מההופעה ולא מהדיסק ככה ששמחתי עוד יותר כי אני חושבת שהביצועים בהופעה יותר יפים!!! קיצר היה מדהים מהמם!!!
תקשיב, נכנסים לערוץ V.O.D. שזה ערוץ 1 בממיר הדיגיטלי. יש שם קטגוריות נכנסים לקטגורית כוכב נולד. אחר כך ניכנסים לעונה שלישית. אז לתוכניות. ואז לתוכנית מספר 12: 13.6.05 אם אני לא טועה זה גם חינם.