החלום שלי ואולי גם של כולם כאן

נאן

New member
החלום שלי ואולי גם של כולם כאן

נראה שהכל זה איזה חלום בלהות ותיכף נתעורר ממנו. שאני מכבבת בסרט שהוא לא שלי. וכל בדיקה נוספת מודיעה לי כמה אני חולה זה אפילו מתחיל להפחיד אותי. מעבר לחיוכים ומעבר לאופטימיות. הפחד זוחל לאט לאט. היום מצאו בבדיקות לימפות שהשוקי עשה עשה טיול לתוכן כן שוקי זה הגוש זה הסרטן שלי. אותו הוציאו בביופסיה אבל ... נשאר... והביא אחות ובני משפחה לתוך הגוף שלי. אולי היה מבצע סרטן מביא סרטנית דיל השבוע? היום אני מתאשפזת ומחר מנותחת ואם היו אומרים לי מה תבקשי ליום הולדתך ב11.9 היתי רוצה להיות נקיה מהשוקי הזה לצמיתות לקבל גירושין מידים בלי תנאים מוקדמים אבל כמו שכולם יודעים כאן שמקבלים אחד כמו שוקי לתוך הגוף יש מבצעים לא נורמלים של כימותרפיה והקרנות ועוד דברים. אז הדרך באמת ארוכה והיא רק בהתחלה... שתשמרו לי עליכם עד שאחזור.. נאנוש

הכל טוב חביבתי../images/Emo39.gif

איך עובר עלייך השבוע? נסבל? מקווה מאוד שכן. חיבוקי ממני דרך אגב שמעתי שבן דודי מגיע השבוע, אראה אותו אצל אחותו .

rubber duck

New member
../images/Emo24.gif ו ../images/Emo39.gif , ../images/Emo49.gif והרבה שנים

יפות ומאושרות
שרון

לפעמים לא קל... ../images/Emo55.gif

אבל את בטח כבר יודעת שהחיים לא באים עם חוברת הדרכה. ממה שנראה לי ממך - את מה"שורדים", אנשים כאלו שאיפה שלא יזרקו אותם, ייפלו על ארבע ויסתדרו. וזה אפשר לראות רק מהדרך בה את מתייחסת למצב שלך, ולהומור שהצלחת להעלות תוך כדי. אין לי ספק, את מהשורדות. ואנחנו פה כדי לחזק אותך שוב ושוב כמה שרק תצטרכי. שולחת לך כוח ואורך רוח ו"עין" קשבת
אז קחי נשימה עמוקה ו.... הנה זה כבר מאחורייך! יום טוב גלי

למעלה