החלום שלי - לקבוע את המוזיקה בדרכים

shirleyrozental

New member
החלום שלי - לקבוע את המוזיקה בדרכים ../images/Emo9.gif

היי לכולם
פעם ניסיתם להתקבל לרדיו
לבנות רדיו באינטרנט
החלום שלי זה להיות עורכת מוזיקלית, אבל אין לי שמץ של רעיון איך בכלל לנסות להתקבל לרדיו, שאין לי שום ניסיון של ממש... אח שלי היה כתב לענייני מוזיקה באיזשהו עיתון והוא הדביק אותי במחלה. בתיכון למדתי תקשורת וקולנוע. במסגרת השיעורים יצא לי לבקר במשרדים של 90FM ולראות איך עושים רדיו "על אמת". כמובן שיש גם המון סרטים מגניבים ואת הביוגרפיה של אייבי נתן וזה בכלל מעורר בי השראה
אח"כ עבדתי בחנות דיסקים כשנתיים, חנות שנסגרה. מאז ומתתמיד הייתי חולת מוזיקה ואני מרגישה שאני פשוט חייבת להמשיך בתחום איכשהו... החלום שלי הוא להיות עורכת מוזיקלית, אבל כיוון שאין לי ניסיון - לא אכפת לי לעבוד שם אפילו בתור מכינת קפה ותה. העיקר לספר לאנשים שאני עובדת ברדיו והצלחתי להגשים את החלום שלי
מה אתם אומרים יש לי סיכוי איפשהו
יצא לכם פעם לנסות להתקבל לעבודות ברדיו

העכביש2

New member
../images/Emo99.gif!

שירלי!!! יופי שאת פה! לגבי הרדיו - נראה שיש לך מתחרה כאן בפורום!!! אני מת על רדיו, מת על פלייליסט ולראיה - חברו אותי למסנג'ר שלכם ותראו איזה כתובת תצטרכו להזין ([email protected]). מאז ומתמיד אהבתי את התחום וכל השנים האחרונות יש לי תחנת רדיו "בייתית". אני רוצה להאמין שיגיע היום ואשתלב בתחום. לצערי- מעולם לא הייתי בקשר ישיר עם תחנה זו או אחרת אז המלצות ממני והלאה אבל - שיהיה המון בהצלחה עם זה. מי כמוני מכיר את היכולות שלך ואני בטוח שתשתלבי בעניין צ'יק צ'ק (גם כמכינת קפה אבל יותר כפלייליסטית
)

galoosh33

New member
אין לי כ"כ מה לעזור לך..

אבל גם אותי זה מעניין ונשמע לי ממש כיף.. לעסוק במשהו שאתה אוהב [מוזיקה] ולהעביר את האהבה הזו לעוד אנשים! אם את באמת רוצה את זה, אני ממליצה לך ללכת על זה. תצרי קשר עם תחנות יותר קטנות בתור התחלה, פחות מסחריות (כלומר לא רדיוס או גל"צ, שם זה די תחרותי הבנתי.. ), תתקשרי אליהם, תפציצי אותם במיילים, תספרי להם למה את חושבת שאת מתאימה ותוכיחי את זה עם ידע מתאים.. אני חושבת שאם זה באמת חשוב לך את תצליחי
אני אישית חושבת שאם אני אתקבל לגל"צ אני בהחלט אלך על זה (למרות שגם שמעתי על זה דברים לא כ"כ טובים), אבל יש לי עוד קצת זמן..

סינטטית

New member
המון בהצלחה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

אני חושבת שאם תאמיני בעצמך, יהיה לך סיכוי להכל. הסוד הוא באמונה ובאופטימיות.
אל תפסיקי לנסות! והמון בהצלחה. [וגם ללירן
]

למעלה