החלום שלי................

יאנה

New member
החלום שלי................

כפי שאתם יודעים אני לא ילידת הארץ.......

מידי פעם יש לי אותו חלום שבהחלת הייתי רוצה להגשים אותו.......
אני חולמת שאני מגיע לביכור בעיר שגדלתי בה, פוגשת שם הרבה חברים שלי לכיתה וגם מישהו שהייתי דלוקה עליו......

אני רואה אותו במסעדה, הוא מזהה אותי וניגש אלי, שואל לשלומי ואיך זה שאף אחד מהחבים שלי לא הודיע לו שאני בעיר? אמרתי שאני ממש לא יודעת, כי ביקשתי מהם להתקשר אליו...... ישבנו ככה במסעדה ודיברנו על החיים, על המשפחות, על כל החברים שכבר בארץ. הרגשתי שהוא רוצה להגיד לי משהו, אבל לא יודעב ממה להתחיל. הסתכלתי על השעון ואמרתי שכבר מאוחר, שאלתי אותו, אם הוא יכול ללוות אותי עד המלון. הוא הסכים........ יצאנו מהמסעדה ופנינו לכיוון המלון, כבר הייה קצת חשוך, הוא לחק את ידי וככה הלכנו יד ביד חלק מהדרך, פיתאום הו אאצר ונישק אותי, נישארתי בהלם לרגע, הוא לא נתן לי להתאושש וחיבק ונישק אותי שוב........... לאחר דקות ספורות המשכנו ללכת, הוא חבק אותי ושאל אם יוכל לעלות אלי לחדר, כי ממש לא בא לו ללכת הביתה, הוא סיפר שלא מאושר עם אישתו. לא הייה אכפת לי שיעלה אלי.
ככה הגענו למלון.......עלינו לחדר..... היו לי משקאות קרים בחדר......המשכנו לדבר עוד קצת, לפתע הוא קם והתקרב אלי, הוא שוב נישק אותי והרגשתי שהיד שלו עולה לאט לאט לכוון החזה שלי........ אני לא עוצרת אותו מכיוון שגם אני רוצה בזה............
הוא פותח לי את החולצה, אני מרגישה שהוא רועד מרוב התרגשות.........
הוא נישק אותי בצוור ולאט לאט ירד לעבר החזה הגדול שלי, הוא הוריד לי את החולצה והחזיה שלי ואמר:`` כבר כ``כ הרבה זמן רציתי לעשות את זה`` ונישק לי את הפיטמה. הוא נישק אותי בכל הגוף, לאט לאט הוא ירד לעבר החצאית מיני שלי...הוא הוריד אותה וגם את התחתון בעדינות רבה.....פסק את רגלי וניצמד לכוס הרטוב לי, הוא ליקק ומצץ אותי כאילו שזאת הייתה הפעם האחרונה בחיים שלו.................

אני לא אתן לכם את הכול בפעם אחת, זה יהיה החלק הראשון של החלום.......
אספר לכם את ההמשך שלו בפעם אחרת, אם תרצו , כמובן ;-)

למעלה