החלום

החלום

שלום לכולם. שלשום בלילה חלמתי חלום. חלמתי שאני מסתובב בבית בשעת לילה מאוחרת, והיתה לי הרגשה של עייפות נוראה, ורציתי לחזור למיטה לישון. חזרתי לחדר השינה, ורציתי להיכנס למיטה לישון, ופתאום אני רואה את עצמי ישן במיטתי. הסתכלתי על עצמי, וראיתי שאני שוכב על הגב, מכוסה בשמיכה עם פנים גלויות. לא נבהלתי, והסתכלתי על הפנים שלי לראות איך אני נראה. המראה שראיתי הבהיל אותי ממש, הפנים שלי לא היו כתמול שלשום, הסתכלתי היטב כדי לראות מה שונה בפניי, ולא יכולתי להגדיר את מה שראיתי. לפתע, חדרה בי ההבנה שהפנים שאני רואה, אלה הם פני האמיתיות, אלה הם הפנים שלי ללא מסכות, ללא חיוכים מזויפים, ללא שקרים, ללא טיוחים, ראיתי את עצמי האמיתי ללא כחל ושרק, והידיעה הבהילה אותי עד כדי כך שהתעוררתי. קמתי מהר מהמיטה ורצתי לחדר האמבטיה להסתכל על פניי בראי, ראיתי את הפנים הרגילות שלי, אז נרגעתי מעט וחזרתי למיטה לישון. למחרת, במשך כל היום הירגשתי מבולבל ומפוזר, ולא יכולתי להתרכז בעבודתי עד כדי כך שחזרתי הביתה מוקדם. רציתי לציין עוד משהו אחד, חלמתי הרבה פעמים שאני רואה את עצמי במיטה, אבל אף פעם לא הייתי בטוח שאני רואה את עצמי, תמיד חשבתי שאולי זה מישהו אחר, הפעם אני בטוח שזה הייתי אני.

RieM

New member
ואולי אלו בעצם

רק הפחדים שלך המשתקפים בחלום כשהסכר לתת-מודע נפרץ ? בסופו של דבר זה רק חלום - העיבוד הלילי שנעשה במוח לכל המטען שצברנו במהלך היום.

למעלה