החלומות בזמן האחרון...

גלי ר

New member
החלומות בזמן האחרון...

אני לא כל כך זוכרת את החלומות שלי בזמן האחרון. המון פרטים ועלילה שמתפוגגים כמעט ברגע שאני מתעוררת. שוב ושוב חוזר הנושא של להאכיל את רוי התינוק. למשל חלום שבו אני נוסעת במשהו שנראה כמו טרקטורון סגור והעגלה של רוי עם רוי מחוברים מאחורי הרכב ואני צריכה להגיע לאפושהו וכבר מאוחר בערב. ואחר כך המשך של אותו חלום, אני יודעת שרוי נמצא באיזה גן או פעוטון, ואני נמצאת באיזה אירוע פרסומי מיוחצן עם מאות אנשים ואני צריכה להשאר שם ומודאגת מזה שלרוי לא יהיה אוכל ורוצה להתקשר לחנה (המטפלת של רוי) לבקש ממנה להיכנס אל הבית שלנו ולקחת סימלאק ולהביא לפעוטון הזה ואז נזכרת שאין לה מפתח לבית, ואת ההמשך אני לא זוכרת אבל היתי מאוד מודאגת בחלום שאני לא אצליח למצוא פתרון ולא יהיה לו מה לאכול בזמן. או חלום אחר שבו התינוק שלי היה דווקא בת. אני הייתי עם התינוקת באתר צילומים לאיזושהי סדרת טלוויזיה, בניין ענק ומושקע עם ריהוט ושטיחים מפוארים, והייתי צריכה ללכת להביא חברה שנסתה להיכנס, והצלחתי להביא אותה מאחור דרך אזור של ביצות עם קנה סוף ושיחים. וכשהיגעתי עם החברה נזכרתי בתינוקת שלי. לא מצאתי אותה ובסוף היא היתה אצל השומר. לידה היתה בובה ובטעות לקחתי את הבובה וחיבקתי אותה ורק אז זיהיהתי את הטעות. החזרתי את הבובה ולקחתי את התינוקת שלי. וחזרתי איתה למקום שבו הייתי בתוך האתר המפואר של ההפקה הטלוויזינית ההיא. ורציתי לתת לה אוכל. אבל ערבבתי את הסימלק לא נכון ועשיתי מימנו שפתון (ליפסטיק)ורק שניסיתי להאכיל אותה גיליתי שטעיתי ושזה לא בקבוק אוכל לתינוק. ועוד כל מיני חלומות שהנושא של להאכיל את רוי מככב בהם. מעניין מה זה אומר גלי

הם

את מנסה להאכיל את עצמך יותר מכפי הצורך. יש בך אהבה ונדיבות רבים ואת רוצה להעביר אותם הלאה, לתת. הבעיה היא שזה מעייף גם אותך, כי לעיתים את מוצאת שהם לא רוצים או לא מעריכים את ה"מזון" שלך. יש לך דילמה בין אמא - אשה ( בקבוק - ליפסטיק ). הן לא היינו האך. זה יתחדד. חכי בסבלנות.

גלי ר

New member
הם או אני?

הרבה פעמים בפרשנות חלומות אמרת "כל מי שמופיע בחלום הוא את". ובפגישה הטיפולית איתך אמרת לי שהצעד הבא עבורי זה "להאכיל את הראויים ולהפסיק להאכיל את הבלתי ראויים" ואמרת : "ובראש וברישונה להאכיל את עצמך ואת התינוק". אולי החלומות הם על להאכיל את עצמי. זה מופיע בחלום כמאמץ מאוד גדול, עם הרבה דרמה וקושי מסביב. אני מנסה להאכיל את עצמי יותר מכפי הצורך?

הם = החלומות

זה תמיד את. אבל את זה גם הם כי את תא, חלק מאיבר בתוך גוף. אם תרצי אז למשל הליפסטיק זה מה שנתניהו מאכיל אותנו. אני הייתי קורא לזה סטייק לפה. גדל כבר, תפסיק להיות תינוק, תאכל מזון של מבוגרים, תהיה עצמאי, שיהיו לך כבר שיניים. סבלנות. ראוי לו לכל אדם שיזכה לטפח בתוכו את החלקים הראויים שבעדו ומהאחרים להתעלם. יש מכשלות לא קטנות לאדם בתוך עצמו. מקווה שאני מובן.

גלי ר

New member
להאכיל את הראויים

פתאום חשבתי על היום הארוך ביותר - בפורום הזה על טרולים זוללי אנרגיה על להאכיל את הראויים ולהפסיק להאכיל את הבלתי ראויים. זה לא סתם שהיה לי כל כך קשה עם מה שהרגיש לי כמו התקפה של "איש אחת". גלי

חיבור מצוין.

אם יש חשד שמדובר בטרול לדעתי צריך לפעול כך שיהפוך לאנדרטאה, גל עד, נציב מלח עומד, אבן שאין לה הופכין, אחרת מוצאים מתחתיה נחש. נא לא להפוך אבנים.

איש אחת

New member
התקפה?

טוב שכתבת "מה שהרגיש לי כמו התקפה", כי זה לגמרי היה בתחום ההרגשה שלך ולא בתחום הכוונה שלי. רציתי, ולא אתעייף לומר זאת שוב ושוב, להעלות נושא למחשבה, לפתח דיון, לקבל תשובות. לא אני הסטתי את הנושא לפסים אישיים, ואין מי שמצטער על כך יותר ממני.

אז אם כך

ברוך הבא אלינו. גם אני מצטער כי הייתי יהיר. אני מתנצל בפניך. עצתי היא קודם כל לומר שלום בכניסה, כדי שנוכל להגיד ברוך הבא. אין אנו יודעים מי בא ובשם מה. ובטח אדם שהזהירות כלפיו מתבקשת לאור העובדה שעל כרטיסך לא רשום כלום שאתה עומד מאחוריו, למעט הניק שלך שגם מבלבל ולא ברור אם אתה הוא או היא וכן תאריך הרשמותך לתפוז מלפני 3 שבועות. אני חושב שמותר לנו כעת לבקש ממך לספר כיצד התוודעת לקיומנו, וכמה זמן חלף מאז ועד שהחלטת להכניס "טריפה" לביתנו. אני חושב שמותר לנו לדעת את זה. אחרי זה הכל מותר. ועוד נקודה חשובה מבחינתי ברשותך, מה לך ולהומיאופתיה ? לסיום אומר לך מה אני הרגשתי עם בואך, וסליחה על הבוטות, כאילו שנכנס אלי אורח הביתה, מטיח בי - אימך זונה, עכשיו תוכיח לי שלא כך היא. אז אם לא זו הייתה כוונתך ומניעך, ברוך אתה עימנו. ושוב, סליחה אם פגעתי בכבודך. ברכות ושפע מכל טוב. אלישוע

איש אחת

New member
../images/Emo13.gif

אני מסתובב בפורומים כבר כמה חודשים, יותר קורא, פחות כותב. הסקרנות מניעה אותי. היה לי כינוי אחד והחלפתי אותו באחר בגלל בדיחה פרטית. אני לא מנדב פרטים רבים בכרטיס שלי, כי גופו של עניין נראה לי מעניין ולא גופו של כותב. לי ולהומיאופטיה אין ולא כלום. מישהו בסביבתי שקל ללכת לטיפול, מישהו אמר שניסה והתאכזב, מישהו אחר הציג נסיון חיובי. התחלתי להתעניין. ככל שחפרתי יותר השתכנעתי פחות (אני מקווה שכעת זה מותר..). לא מעניין אותי להכנס לפורומים שאני יכול להזדהות איתם. לא יכולים לחדש לי הרבה, וכולם מדברים בשפתי. מעניין יותר להכנס למקומות שיכולים לתרום לי ידע, ושאני יכול לתרום להם. לרוב אני רק קורא, אבל כשאני כותב ברור לי לגמרי שבמקומות כאלה אני צפוי לספוג קונטרות. כמו שכתבתי קודם במענה לדניאל, מי שמתבטא במקום ציבורי צריך להיות מוכן לספוג את כל סוגי התגובות. ברור שיש גבולות: אני לא אכתוב למישהו שהוא אדיוט גם אם מה שיכתוב ייראה לי מטופש לגמרי. באותה מידה אני מצפה שהדברים שאני כותב יקבלו תגובה עניינית, ולא הצעה לטיפול. אני לא חושב שהפורום הוא בית של מישהו יותר משהוא ביתי. מצד שני לא התכוונתי לדרוך לאף אחד על האצבעות. מקווה שטיהרנו את האוירה.

noati

New member
מותר לי לשאול משהו?

ואני אומרת מראש זו לא שאלה מתקיפה <למרות שאולי תראה כך>אלא שאלת הבהרה אוקיי? אני מצטטת חלק מדבריך "מעניין יותר להכנס למקומות שיכולים לתרום לי ידע, ושאני יכול לתרום להם. לרוב אני רק קורא,אבל כשאני כותב ברור לי לגמרי שבמקומות כאלה אני צפוי לספוג קונטרות. קראתי את הקטע הזה כמה פעמים ולפחות לפי הכתוב ולפי הבנתי כשאתה מחליט לכתוב אתה מראש יודע שזה כתוב הצפוי לביקורת,נשמע כאילו מראש אתה כותב משהו כדי שיגיבו בצורה ביקורתית,כאילו בא להתגרות. הבנתי מדבריך בכל שאר השירשורים ובעיקר בזה שזו לא כוונתך בעצם. אין שום ספק שבפורום כמו שלנו שאכן נמצאים בו אנשים שמאמינים בדרך שלהם נסיון להעלות דיון כמו שהבאת הוא קשה כיוון שרובינו ככולנו מאמינים וגם ניסינו והיצלחנו...אז על מה נידיין יש דברים שעד שלא מנסים אותם ולעיתים יותר מפעם אחת,אי אפשר לדון בהם. תאוריה ,מאמרים וכדומה לא תמיד מספיקים. הומאופטיה היא עולם מקסים ומלואו. אני מציעה לך להתחיל לקרוא ספרות הומאופטית זהו תחום מעניין ללא קשר למדע. ערב טוב לך
ולכולם

איש אחת

New member
בטח שמותר ../images/Emo140.gif

אבל אני חושב שיש לך טעות בפרשנות: אני לא בא להציק ולהתגרות. אני בא לשאול ולהבין. טבעי שאשאל שאלות בנושאים שבהם הידע שלי לא מספק, לא? תוך כדי דיון יתכן שתתפתח ביקורת (הדדית), אבל הביקות היא לא העיקר והיא לא המניע.

למעלה