החלומות הרטובים שלי על גסטין

BLecker

New member
החלומות הרטובים שלי על גסטין../images/Emo99.gif

שלום קוראים לי טל, אני בן 16 קורה לי שפעמיים בשבוע לפחות אני חולם אסורים על ג'סטין ו.. אתם יודעים עכשיו לשאלות שלי: א.אתם חושבים שזה נורמלי? ב. אתם חושבים שאם אני אשלח לו מייל הוא ירצה אותי? בתודה מראש טל.

פיית

New member
מה שאני חושבת ש....

טוב קודם שלום לך שמי גם טל אבל אני בת ואני חושבת שזה לגמרי נורמלי לחלום חלומות כאלה ואם אתה חושב ככה אז כל הכבוד לך ובקשר לאי מייל אממ צר לי לאכזב אותך אבל יש לג'סטין חברה ששמה קמרון דיאז וגם הוא סרייטי לגמריי אבל הוא מכבד את המעריצים הגאים שלו.... מקווה שעזרתי...

pooh שולט

New member
אני חושבת שזה מאוד טבעי ../images/Emo85.gif../images/Emo74.gif

גם אני חולמת עליו חלומות אסורים... אני יודעת שאם היית שולח לי אימייל נאי הייתי רוצה אותך... לא יזיק לנסות

זה בסדר..../images/Emo76.gif

דבר ראשון זה בסדר לכל אחד זה קורה מתישהוא...(ובמיוחד כשמדובר בג'סטין
חחח
) ודבר שני יש לך את האיי מל שלו?!?!!?!?!?!
פליזזז תביא לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ד"א אני חושבת שאתה מכיר אותי מפורום אוף טופיק....כי אני מכירה אותך)

Lol

אתה מוזמן לבוא אלי לפרטי ואני יעזור לך לממש את אותם חלומות רטובים על ג'סטין
שובב <אנשים בלי חוש הומור מוזמנים ל-א להגיב, תודה מראש...
מיצי>

justin love

New member
וואו...אוקיי ככה../images/Emo68.gif

הפעם באמת אבל באמת קרעתם אותי!!!! אתם רציניים????!!!! אם כן..אז סבבה זה נורמלי לכל אחד חח...ותעשו טובה כל אחד ואחד מאיתנו לפחות חלם חלום רטוב או סתם חלום על ג'סטין (איך לא!!!) חחח...בקיצר תמיד נחמד לחלום...זה לא אומר שזה יתגשם (תשובה לגבי השאלה עם האימייל)

moran14h

New member
פחחח אין דבר יותר נורמלי מזה..

אם אני הייתי בן אני חושבת שגם אני הייתי הומו אין, ג'סטין מדהים..

°AmandA°

New member
אמממ לדעתי.....

זה בהחלט נורמלי... אבל אנחנו לא המקום לישאול את זה... תפנה לפורום גאווה צעירה או משהו כזה....

Emily ©

New member
למה אתם מאמינים לו בכלל?:||

חחח זה לא ברור שהוא עובד עליכם?
כל אחד עונה לט ברצינות.. איזה מצחיקים אתם, גאד.

raph jermy

New member
אוקיי....

אם אתה באמת הומו תהנה!!! אני בן ואני לא הומו ונראה לי שאני הבן היחיד באתר הזה אז אל תתכנן עלי... ואם אתה לא הומו ואתה סתם עובד עלינו אז תתביש לך!!! בכל מקרה אני לא חושב שהוא ירצה אותך כי יש לא את קמי והוא סטרייט ככה שבכל מקרה...

למעלה