החלון הסודי - מעולה

החלון הסודי - מעולה

לא באתי עם ציפיות גבוהות. אבל הופתעתי לטובה. מהמשחק המעולה של ג'ון טורטורו ושל ג'וני דפ. מהאוירה, מהמתח שנשאר לאורך כל הסרט, וכמובן מ-20 דקות אחרונות שהיו מעולות בקיצור סרט מומלץ. העיבוד הכי מוצלח לסטיבן קינג עד היום.

hanaorb9999

New member
זה והניצוץ המקורי מ70

הפ בעיבודים הכי הכי של סטיבן קינג והכלל אני חושב שהספרים שלו יותר טובים מהעבודים הקולנועיים, סופר דגול

hanaorb9999

New member
יום שלישי 22:00 סינמה 3 הניצוץ

המקורי של סטנלי קובייק. העיבוד הכי הכי לספר של סטיבן קינג. כל שניה עונג

Herzeleid

New member
הסרט הכי גרוע!!!!

מה זה הסוף המטומטם הזה שהם תקעו שדדיץ' חייזר!?!?אויי זה היה כ"כ צולע!!!!גועל!!!היו לי מלא ציפיות מהסרט הזה ופשוט התאכזבתי למוות!!!הסוף נראה כאילו לבמאי לא היה כח להמשיך ת'סרט עד הסוף אז הם פשוט החליטו לסיים אותו בלי קשר לכלום ואילתרו סוף דפוק. הספר בהרבה יותר טוב. וגם העיבוד של "זה" גרוע!!!!!!חתכו מלא קטעים.ובכלל הם בקושי נלחמו בעכביש כשהם היו מבוגרים הם סתם דרכו על כמה ביצים ובום טרח ניצחו את זה.שלא לדבר שהעכביש היה צולע. כאלה ספרים לא צריך בכלל לעבד לסרטים זה רק הורס--->במיוחד אם מתכוונים לשנות חצי מהדברים כמו בלוכד החלומות. בניצוץ גם שינו הרבה דברים- בספר למשל בכלל לא היה את המבוך הזה אלא כל מיני שיחים בצורת חיות שנעו בעצמן..חחח מה שאהבתי בסרט זה את ג'ק ניקולסון-הוא נראה כ"כ פסיכופט-מתאים בול לתפקיד
ודוק נראה כמו סתם אוטיסט.. העיבוד של מיזרי יצא הכי טוב-כי זה מן סיפור מציאותי כזה ואת זה באמת ניתן לעבד לסרט ובכל שאר הסרטים של סטיבן קינג עדיף לקרוא ולהפעיל את הדימיון מאשר לראות דמויות מגוחכות ופתטיות על המסך.

DoctorSatan

New member
נצל"ש: מישהו קרא את "זרע אנדרומדה"?

אחד הספרים המותחים שקראתי!

eMiFrEaK

New member
../images/Emo45.gif

ג'וני דפ בהחלט הפתיע אותי!! זה סרט מותח.. והעלילה כמו שרק קינג מסוגל לעשות.... לא הייתי פה מזמן.. אז אני בטוחה שכבר דברתם על הסרט.. אבל בכל זאת.. אני ממליצה בחום ללכת לראות את "לקחת חיים".. ולא רק בגלל אנג'לינה !!!

למעלה