החלו עבודות התקנת קו ביוב חדש

החלו עבודות התקנת קו ביוב חדש

ברחוב נחל מודיעין, בחלקו התחתון, הותקן קו ביוב ע"י העמותה במרכז המגרשים שלא על פי ההיתר. המועצה סרבה לטפל בקו שאיננו במקומו (כלקח מטעויות דומות בעבר) והעמותה סרבה להסיט את הקו. כתוצאה מכך התושבים יצאו ניזוקים וסובלים. בלחץ שלנו ובסיכום עם המועצה הוחלט ע"י הנהלת המועצה לבצע קו ביוב במקום המקורי המאושר על פי ההיתר ולתבוע את העמותה בעלויות. התושבים יתבקשו להתחבר באופן עצמאי לקו החדש, עליו תתן המועצה שרות. היום החלו בעבודות להתקנת הקו הראשי. מצ"ב עדות.

תשתיות מים

מושי ,לא ברור מה הכוונה חיבור עצמאי של התושבים. כמו כן תודה על התשובה לגבי תשתיות מים אבל עדיין לא ברור. אם האחריות עלינו מה יקרה בעת משבר כפי שהיה? מי הגורם המקצועי שאליו אנו אמורים לפנות? והאם נכונו עוד פעולות בתשתית? והאם זה לטובה?

תשתיות מים - 2 תשובות:

1. המועצה מכינה תאי ביוב + יציאה מוכנה לכל מגרש. בעלי המגרשים יצטרכו להתחבר בכוחות עצמם להכנות אלו כדי לקבל שרות מהמועצה על הקו החדש. שאלת המימון היא השאלה הבאה. התשובה עליה דומה למה שהמועצה החליטה לעשות: או להמשיך לדרוש מהעמותה לבצע התחברות לקו החדש המונח במקומו המאושר והמתוכנן מראש או לבצע התחברות ולדרוש החזר הוצאות. 2. המשבר שהיה נגרם עקב תקלה חמורה ביותר של חברת "מקורות" אשר טענה לכל אורך הברור שהבעייה נמצאת בתוך הישוב בעוד שבדיעבד הסתבר שהבעייה נמצאת אצלם, כפי שטענתי מהשלב הראשון. מנהל האזור היה אתמול אצלי להתנצל על הטיפול השגוי ולשתף אותי בתחקיר המעמיק שהם עושים על מנת שתקלה כזו לא תחזור על עצמה. בתהליך גם מעורב אישית מנכ"ל מקורות - תושב לפיד. אנחנו משקיעים הרבה מחשבה ותכנון במניעת תקלות בכלל וכאלה בפרט, ולא אלאה אתכם כרגע בפרטים (אלא אם תלחצו לדעת).

amig1

New member
קו ביוב

מושי שלום, בעניין קווי ביוב - מתי תפטר בעיית קו הביוב ברח' מנורה. המנהול המצוי בשטחה של משפ' רוט נוזל כבר מספר שנים דרך הקירות התומכים אל שטחה של משפח' שגיא- סיגאוי בקילוחין רצופים, הלחץ העיקרי הוא בסופי שבוע. כדאי לראות את צמחיית המיים שצמחה בגינתם. אני יודע שהנושא מוכר לך אך פתרון לא נראה באופק. נ.ב לידיעת הורי הילדים זה צמוד לגן הילדים ברח' יהודה עמי גנאור

קו ביוב - שגיא

א. הקו לא נמצא בצמוד לגן הילדים ואין כל קשר בין הגן לבין קו זה. ב. הפתרון לא רק מוכר לי אלא אני מעורב בו עד מעל לצווארי (שאל את משפחת שגיא). הייתי מעורב ברמה של ניהול הליך של גישור בין שכנים, מציאת פתרונות תכנוניים, מו"מ עם קבלנים, מו"מ עם המועצה להשתתפותה בפרוייקט ועוד. הקושי האמיתי מצוי במערכות יחסים אך למרות זאת אינני שומט מתחת ידי את הפרוייקט. אני תקוה ותפילה שהתוצאות לא יאחרו לבוא והשלום ישרור בין כל המעורבים.
...

למעלה