החלטה בקנייה של מחשב נייד

• פותח הנושא 3me
  • פורסם בתאריך

3me

New member
החלטה בקנייה של מחשב נייד

היי, לאחרונה התגבשה בנפשי המחשבה לקנות מחשב נייד. התחלתי לחקור את הנושא בערוצי התקשורת השונים (בעיקר באינטרנט) ועכשיו אני מרגיש כמעט מוכן לעשות את הרכישה. אני עדיין מתלבט לגבי המחשב הנייד, האם לקנות HP או Dell שהדעות לגביהם חלוקות או fujitsu וLG שאין עדיין ממש מסקנות מגובשות לגבי הניידים שלהם או IBM שהם מלכי המחשבים הניידים , אבל ממש מכוערים. מתוך שיקולים בעיקר כלכליים הגעתי למסקנה שאני ככל הניראה יקנה מחשב יד שניה, במצב חדש, מה הכוונה? התחלתי לחקור באתרי "לוחות המודעות" למיניהם ומצאתי המון אפשרויות אך רובם לא קרו לבסוף בגלל המון סיבות שאותן לא אפרט. עכשיו יש לי אפשרות לקנות מחשב של IBM R50E מעבד PENTIUM M 1.7 דיסק קשיח 40 GB צורב/ כונן דיוידי ו 512 MB זיכרון המחשב חדש בן מספר ימים או שבועות עם כמעט שנה אחריות הבחור רוצה 4500 ש"ח עכשיו לשאלה כדאי לי? או לא כדאי לי? בהנחה שהוא לא עובד עליי או משהו.

נכתב

כאן רבות על הנייד הזה בימים האחרונים. חפש בדפים אחרונים. רק מה שמוזר לי מדוע שמישהו ירצה למכור נייד בן כמה ימים? סיבות שחשבתי עליהם הם או שהוא לא תקין, או שהוא גנוב. שים לב ובדוק טוב טוב.

3me

New member
מה שהוא טוען

זה שהוא קיבל אחד טוב יותר ואין לו צורך בזה יותר.

Jan22

New member
כנס ..

לפני שאתה קונה תבדוק מה השימושים שיהיו בנייד .. בנוגע למפרט הוא די סטנדרטי ,המעבד מעולה ,תבדוק את מהירות הזיכרון ,תבדוק את סוג כרטיס המסך - עדיף שיהיה NOT SHARED , ועדיף הרדיסק יותר גדול של מינימום 60GB ..

למעלה