החלטה לגבי ביתי בת ה 6

החלטה לגבי ביתי בת ה 6

שלום
יש לי ילדה בת 6, היא לומדת בבית ספר של חינוך אלטרנטיבי, המקום עצמו יפיפה, המון טבע, המון חופש, היא שם כבר 3 שנים.
רשמתי אותה לבית ספר אחר, אבל יהיה שם מקום רק בעוד שנה (אולי). הבעיה שלי עם בית הספר הנוכחי הוא הצוות החינוכי שאני חושבת שאינו בשיאו.
אני מתלבטת האם להשאיר אותה עוד שנה בבית הספר הנוכחי, למרות הקשיים עם הצוות, כיוון שהיא אוהבת את המקום. (בגלל הצוות הנוכחי, חצי מהחברים שלה יעזבו בשנה הבאה).
או להעביר אותה לבית ספר אלטרנטיבי ליד הבית, למשך השנה הקרובה (בית הספר הזה יפתח בספטמבר, לא ידוע איך הוא יהיה , הוא קטן יותר, בלי טבע בכלל, אבל המורה העיקרית אמורה להיות נפלאה)

האם אפשר לפרוס למצב כזה?
תודה מראש

קוברה23

New member
כן

פריסת השוואה:בעלת 2 אופציות:
"האם נכון להישאר בגן הנוכחי או שמא לעבור לגן השני אליו נרשמנו?"
תודה

תודה רבה
הנה הפריסה

השאלה שנשאלה:
האם נכון להישאר בגן הנוכחי או שמא לעבור לגן של ססיל?

תוצאות פריסת ההשוואה:
אפשרות 1
- המגדל בוער
- שש המטות
- עשר המטבעות
אפשרות 2
- מלך המטבעות
- שני הגביעים
- מלכת החרבות
מסר / עיצה - שלוש החרבות

קוברה23

New member
היי

העיצה היא לקבל החלטה מהראש ולא החלטה רגשית. אל תפסלי את הגן הנוכחי רק בגלל הקושי. בכל מקום יכול להיות קשה. רק צריך לדעת איך להתמודד כי גם במקום "קשה" יש אנשים טובים. לא צריך לוותר מהר כי קשה שם במידה זו או אחרת. בהצלחה.

תודה...השאלה היא גם האם יהיה שם

ליווי הולם עבורה מהצוות? כי זה מה שמדאיג אותי בעיקר בלהשאר שם....

קוברה23

New member
כמו שאמרתי

בכל מקום אפשר למצוא את הרע, החוכמה היא למצוא את הטוב. אם משהו מדאיג אותך לכי תדברים עם הצוות וכך אולי משהו ישתנה. אני לא יכולה לראות לעתיד. בהצלחה.

תודה

לא התכוונתי לדעת את העתיד ממש...

פשוט עיקר הבעיה היא הצוות...הקושי לתקשר איתו... והעובדה שהם רואים בהורים מטרד מטופש (לדבריהם) , ופותרים כל בעיה ב "אתם לחוצים סתם, הכל בסדר".
תודה בכל אופן. ויום נפלא

למעלה