החלטה קשה

החלטה קשה

שלום לכווולם!!! השבוע אני מזמין כרטיסים ומלון לבנגקוק. באיזה איזור בבנגקוק כדאי להתגורר? המדריך מחלק את תבנגקוק ל-4: סוקומוויט, באנגלאמפו, הערים המלכותיות והרובע הסיני (ויש את כיכר סיאם ויש גסט האוסים טובים גם ליד בית תג´ים תומפסון) על מה אתם ממליצים? ודרך אגב מישהו מוכן כבר להסתכן ולהמליץ על סוכנות הכי משתלמת או שזה בניגוד לחוקי האתר (פרסום רבותי פרסום)? נאור

aviron

New member
5 רובעים בשלם...

סוקומביט: - איזור יקר מאד, מרוחק מאתרי הביקורים. בתי-מלון יקרים מאד, בעיקר לאנשי עסקים. באנגלמפו: - כך ניקראת השכונה בה נמצא רחוב הקאוסן הידוע. הקאוסן מלא הגסטהאוסים ובו צעירים מכל העולם. תוסס מאד. קרוב - מרחק הליכה - מהארמון-הגדול והמקדשים המפורסמים. כל שירותי הנוחות ובכלל שתייר צעיר צריך וצורך. הקריה המלכותית: - מחוץ למלך ואורחיו - אין בתי-מלון וגסטהאוסים. הרובע הסיני: - בתי-המלון כאן מיועדים בעיקר לתיירים ואנשי עסקים מסין. לא כדאי. כן כדאי לבקר. ככר סיאם: - סביבה טובה, תוססת , מסעדות, מועדונים, מרכזי-קניות ועוד. ויש גם את רכבת-השמיים שעוברת כאן- וזה נוח. ובנוסף: ע"פ הפורום: מחירים טובים במלון "אסיה" - מומלץ. |הדגשאיזור ה"סילום-רוד" | - הרבה בתי-מלון. רובע חיי הלילה של בנגקוק, כולל שןק-הלילה: הפטפונג. פרטונם- איזור מסחרי. שוק הטקסטיל הגדול ביותר במזרח-הרחוק. מסעדו. לא רחוק מ"וורלד-טרייד-סנטר " ועוד. בתי-מלון שישראלים אוהבים: "אינדרה" "בנגקוק פאלס". התבלבלת? - לך "על" "ככר סיאם" - מלון "אסיה" (המחיר המוזל יהיה תקף רק באם תזמין מהארץ). ואם ברצונך זול יותר: קאוסן.

3dba

New member
סיאם -מחירים

הזמנתי חדר כפול לפני שבוע דרך איסתא ב26$ ללילה ,דרך האינטרנט זה יוצא 1290 באט

salmax

New member
החלטה קלה מאוד

על מה כל המהומה בסך הכל זה מלון. אם מדובר בשהיה קצרה בבנגקוק ואין לך בעיות תקציב תפנק את עצמך במלון 5 כוכבים ויש כאלה במאות במחירי מציאה של 50-100 דולר כולל כל הפינוקים ותאמין לי את רמת השירות שתקבל שם לא תשכח הרבה שנים. אם אתה על תקציב מוגבל מלון אסיה הוא ברירת המחדל ויש רבים כמוהו. אני לא התלהבתי ממנו אבל בשביל 120 ש"ח זה בסדר. מה עוד שהמלון קרוב מאוד למרכז הקניות והעסקים בעיר. סוכנויות הנסיעות מציעות בערך את אותו הדיל פחות או יותר. מומלץ לערוך סקר שווקים במספר סוכנויות ולא ללכת רק על אחת מוכרת. מניסיוני איסתא לא הכי זולים ניתן למצוא דילים טובים גם במקום אחר. רצוי לקחת טיסות ישירות בלבד , טיול נעים

למעלה