החלטה קשה...

החלטה קשה...

אני בת 24 ויש לי תינוקת בת שנה ו-5 חודשים וכמו שהניק אומר , אני גרושה... בתיכון למדתי חשמל-אלקטרוניקה מחשבים בצבא הייתי מפעילת מחשב, הייתי אחמ"שית במתקן מחשב מאוד גדול... למדתי הרבה סוגי מעה"פ, ניהלתי אלפי משתמשים וגם הייתי ראש צוות HELPDESK. אחרי הצבא התחלתי ללמוד הנדסת תוכנה במכללת אפקה והחלטתי שהתוכנה היא לא בשבילי למרות שהייתי מצטיינת בכיתה אז אחרי חצי שנה עזבתי... אח"כ התחלתי ללמוד MCSA בג'ון ברייס, נכנסתי להריון ובסמוך ללידה הפסקתי. היום אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי. לא בא לי לחזור לתחום המחשבים למרות שבעברי הייתי מאוד טובה בתחום וכן, גם הכסף לא רע... אני בחורה שמאוד אוהבת לתמוך, לעזור, ללמד... מה עושים? מה כדאי?

arielbf71

New member
בעיה

אני לא חושב שמישהו יכול לומר מה לעשות נראה שהשיקולים הם ברורים למדי מצד אחד - עבודה במחשבים, שכר לא רע, לא מעניין אותך במיוחד מצד שני - רצון להיכנס ולעבוד במשהו שאת מרגישה יותר מחוברת אליו - תמיכה, לעזור, ללמד אבל למה לא לנסות ולחבר בין הדברים? את יכולה לעבוד בתמיכה (נראה לי שכל מי שמספק שירות לקוחות ישמח....) את יכולה לעבוד בהטמעה של מערכות מחשוב וכן הלאה זה לא חייב האחד מול השני - תנסי לשלב בין התחום שרכשת בו ניסיון לבין מה שגורם לך לסיפוק. בהצלחה!

ואיפה לומדים את זה?

איפה אני יכולה ללמוד הוראה בתחום המחשבים? להזכיר שאני עובדת, מה שאומר שאני צריכה בשעות אחה"צ/שישי באיזור המרכז. תודה על ההתייחסות...

arielbf71

New member
יכול להיות שבמקרה שלך

ההכשרה שהייתה לך היא מספקת על מנת להתחיל - ושאר העניין הוא הכשרה תוך כדי עבודה ולגבי לימודים.... יש היום הרבה עניין באנשים שעוזרים להטמיע מערכות SAP בארגונים אולי כדאי לך לברר בכיוון הזה

למעלה