החלטה שלי..

blck angel1

New member
החלטה שלי..

תמיד מגיל צעיר רציתי להיות צלפת, חיילת, משהו עם נשק משהו להגן על הארץ, כל המשפחה שלי שירתה רק בסיירות והביאו כבוד לארץ עם כל החיילים ולמשפחה בפרט. אני תמיד חונכתי שהצבא זה משהו בבגרות שלנו, תמיד הראו לי את האמריקנים שהולכים למכללה בגיל 18 לעשות תואר , וכולם נראו לי ילדותיים, כאילו לא עברו בגרות.. צפיתי באחים שלי מגיל 18 עד גיל 23 וכולם התבגרו , העניים שלהם הפכו להיות בגרות, הזיק הילדותי כמעט נעלם.. אבל עד כאן הכל אחלה.. גם אני רוצה .. אחרי שראיתי את השידורים האלה בטלוויזיה, עקבתי, סבלתי מעלבונות, מכות, השחטה של הציוד שלי עקב זה שאני נגד ההתנתקות..ושאלתי למה? למה זה? אתם בכלל יודעים מה זה התנתקות? שאלתי אותם, והתשובה החרידה אותי.." רק מפנים כמה קרוואנים מסכנים ועושים מזה ביג דיל" שאלתי מי אמר לכם את זה? האם עקבתם אחרי החדשות? מה היה קורה אם אתם הייתם שם במקומם? " אנחנו לא ניהיה , ואמא ואבא סיפרו" נחרדתי.. אני רק בת 16 וראיתי הכל, נחרדתי, אני חושבת ששרון ירה לעצמו ברגל, הדור הזה של המתנחלים - שלדעתי זה בכלל מילה מגעילה "מתנחלים" לאן הם מתנחלים?! מה הם אורחים בלתי רצויים? הרי המדינה שלחה אותם, השקיעה בהם מליונים, הם בנו שם וילות, משפחות, פרנסה!! ...שרון הפסיד את הדור הזה שיכל להיות קצינים בצבא, חיילים , וכו' ... זה לא כמו הדור שלנו דור השמנת, משהו בחינוך שלהם , חינוך מדהים! לאט לאט - ואני חותמת לכם...על זה- הצבא של ישראל יהיה צבא התנדבותי - כמו בארצות אברית... ועוד משהו על צבא- פתאום כל השמולאנים תומחים בצבא .. פתאאום זה לא צבא הכיבוש .. שגוררים יהודים מהבית זה אחלה , כשגוררי0 ערבים מהבית הם יוצאים מהכלים שלהם! כשזה משרת את האינטרסים שלהם הם מלקקים כמו שרציך לצבא.. אני רואה את אחי מפנה .. מסכן, הוא בוכה, הוא מספר כל פעם שחייל נכנס לבית הכנסת החיילים יוצאים אחד אחד ובוכים.. קשה להם.. אני בעד התנתקות לתווך ארוך, אבל נגד התנתקות בצורה כזאת מכוערת! אני רואה עיר של אוהלים, ממש גועל נפש! שיהודים יחיו ככה? אחרי שהם חיו בווילות? למה לא סידרו להם בתים?! שהם אחרי הפינוי יעברו לבית מסודר?! למה לא תיכננו את זה עם כל מתיישב איזה בית הוא רוצה? ולא איזה קרווילה ... אני החלטתי- אני לא אתגייס לצבא, לא אהיה במדינה הזאת! לא אגדל את ילדי פה! אני בגיל 18 עפה מפה לארצות אברית, לעשות תואר ... כן אני , זאת שכל הזמן חלמה להיות חיילת, תיהיה כמו אלה שהיא הכי פחדה להיות... זאת רק הדעה שלי, אני רק באה להוציא את זה מהלב, אני לא רוצה וויכוחים, צודקת לא צודקת, וכו' ... מי שתומך אחלה , מי שלא סבבה אבל אל תעשו ויכוח

רולדההה

New member
בגיל שש-עשרה, אם את ../images/Emo98.gif

כותבת תומחים, כנראה שיש משהו באמת לא בסדר בחינוך שלך. עצם ההמצאות של המתנחלים ברצועת עזה הייתה כאב עצום וסבל ממשי (מהסוג שמשאיר חבורות על הידיים, מותק, לא רק בכי של אמהות שמעבירים אותן דירה) לפלשתינים ולחיילי הצבא שמתו בהגנה על קרוון וחצי. גם אם את מחבבת אותם או לא, הפלשתינים לא הולכים להעלם, הם עובדה. וככל שנתעורר ונבין שהם לא הולכים להעלם ושומה עלינו להסתדר איתם, כך יבוא השלום יותר מהר. יום טוב לך.

blck angel1

New member
חחח..

סליחה, אולי זה ישמע תרוץ, אבל אני בעיברית גרועה.. כי אני מדברת רק אנגלית וספרדית בבית, וגם בבית הספר אני רוב הזמן כותבת באנגלית.. מממ אולי הם לא יעלמו, אבל בואו נסכים כולנו שההתנתקות בדרך הזאת היא ממש מכוערת?

בקשר לבתים....

"עיר האוהלים" שראית היא של הצבא. והיא זמנית. החיילים שמפנים נמצאים שם. לא המתנחלים. בקשר למתנחלים - למה לא דואגים להם?? דאגו להם ועוד איך. הם ידעו יותר משנה מראש על התהליך הזה, וידעו בערך חצי שנה מראש כשכבר היה תאריך. מי שביקש את הפיצויים שלו מראש ועבר דירה לבד ומראש הוא מסודר. הוא יכל לקנות דירה או בית איפה שרצה. מי שחיכה לרגע האחרון שיבואו לפנות אותו זה בעיה שלו. למה הוא חיכה?? המדינה גם לא הייתה צריכה לדאוג לו לקרווילות ולמלונות - שיגיד תודה! מי שחיכה לרגע האחרון ועכשיו מרגיש ש"נזרק" ואין לו לאן ללכת - הוא יכול להאשים רק את עצמו. הוא ידע מספיק זמן מראש ויכל להתארגן מראש. זה שהוא לא רצה וחיכה לרגע האחרון שיבואו לגרש אותו בכוח זאת בעיה שלו.

blck angel1

New member
שיעיפו אותך מהבית שאתה בנית ...

נדבר, ודיברתי על שכונה שהופיעה בחדשות ולא מחנה רעים הוא מה שלא יהיה, אני מדברת על שכונת אוהלים שנבנתה..ושם גרים מתנחלים

אף אחד לא בא בוקר אחד

ואמר להם: "שלום - באנו להעיף אותכם מהבית שלכם לרחוב". אני אומר זאת שוב. הם ידעו מראש והרבה זמן לפני על התוכנית הזאת ועל התאריך המדויק. הציעו להם עזרה ופיצויים. אבל הם העדיפו לא להתארגן מראש אלא לחכות לרגע האחרון שיבואו ויפנו אותם בכח מהבית שלהם וזאת בעיה שלהם. הם חיכו לרגע האחרון ועל זה אין להם את מי להאשים חוץ מאת עצמם.

blck angel1

New member
אבל כמו שאמרתי

אבל המדינה עןדדה אותם לעבור לשם ושילמה מיליונים , ואז הם מעי]פים טתם

TheOrion

New member
אבל זהו שלא...

אם באים אלייך ואומרים לך: "שמעי, עוד שנה, עקב החלטת הממשלה, אנו ניאלץ להוציאך מביתך. המדינה מציאה לך פיצויים שיספיקו לך לרכש דירה, ובנוסף מסכימה לתת לך שרות הובלות להברת חפצייך לדירה החדשה. כל זאת באם תצאי עד המועד הנקוב בחוק." האם את: 1) מתנגדת, מנסה לשנות את החוק, אך לכשבטוח שהוא יוצא לפועל, הולכת לחפש בית, ומקבלת את הפיצויים. 2) עוזבת ביתך עם קבלת ההודעה ומקבלת את הפיצויים. 3) מחכה ליום האחרון לעזוב ומשתכנת במלון יחד עם ארבעת ילדייך. ?

blck angel1

New member
יש לי שאלה אלייך..

מה היה כל כך דחוף להוציא אותם ביומיים?! עדיין לא הכינו את הקרוואילות (איך שלא כותבים את זה) לא בנו, לא סידרו מקום מגורים נאה והולם, אנשים גרים בואהלים, מלונות דחו אנשים ... מה היה דחוף!? זה לא הסכם בו שני הצדדים פועלים אלה רק צד אחד, מה יוצא לנו מזה? אם אתה מוציא אנשים מהבית תכנן את הכל עד הסוף! ואל תעשה חצי עבודה כמו חמור.. והתרוץ הזה של " היה לכם שנה" זה כבר תרוץ עלוב כי אנשים כן פנו לממשלה וענו להם בגסות ואני שמעתי וראיתי עדויות, אמרו להם :" אין לנו זמן בשבילכם, תסתדרו לבד" וכו'.. ובכלל השמולאנים ... חוגגים, היום בא לי איזה שומולאן לפרצוף שר ורוקד .. ניצחנו ניצחנו! מה הכוונה ניצחתם?! מה אנחנו האויבים שלך שאתה אומר ניצחנו?! וש מלא כאלה עם אותה דעה שגויה.. ובכלל , בחיים שלי לא ראיתי שבתוך מדינה חצי מהתושבים בעד האוייב ומלקקים לאויב כמו שצריך! בחיים לא ראיתי דבר כזה!! בחיים!!

TheOrion

New member
הטענות שלך לא במקום..

מה אתה רוצה ממני!? אני אשם שזירזו את ההתנתקות!? אני מסכים עם המהלך, לא אמרתי שאני מסכים עם הדרך. אני מסכים עם מה שהממשלה עושה, לא אמרתי שהממשלה חפה מטעויות. אני רוצה הוכחות לגבי ההאשמות החמורות שלך. במשך שנה שענו לאנשים ככה, אף אחד לא חשב על להקליט אותם ולשלוח לתקשורת!? לא מאמין. זה שיש שמאלנים מפגרים, לא אומר שכולם כאלה. לא מצדיק את ההתנהגות של חבר שלך. אני ורוב השמאלנים לא בעד האויב! די להסתה!. דעות שונות לא אומר שאחד בעד האויב!

blck angel1

New member
../images/Emo4.gif לא בעד האויב?

אז ליקוק כן? אם אתה עיוור עד כדי כך אז אני אפקח לך את העניים, תמיד במהדורות של ההתנתקות תמיד שמים את כל הכתבים שמולאנים, חיים יבין :" האנשים האלה הם בעיה קשה מאוד , הם טעות" וזה שבר את כל הגבולות! ואני מצטטת אותם, כל פעם מתארים אותם בשם אחר .. שם מכוער.. תמיד במהדורות האלה שמים איזה 4 שמולאנים מול איזה ימני אחד.. זה נראה לך הוגן?! כל התקשורת בכלל איזה כיסוי תחת אחד גדול, לא מראים את האמת.. לא מראים..

TheOrion

New member
מה ליקוק מה!?

זה שאומרים את האמת בפנים לא אומר שאנשים נגדך! אם אני אלך ואגיד למישהו שהוא בור, זה אומר שאני נגדו? לא. זה סה"כ אומר שיש לי את האומץ לצאת ולומר לו את האמת מול הפנים. אני זוכר בערוץ אחד, שיחה של אהוד ברק עם איזה רב שהיה חבר שלו מגיל 15. אני זוכר שהביאו מתנחלת עם כל הילדים שלה ומולה הביאו איזה ח"כ שמאלני. זה נקרא שמביאים 4 שמאלנים על ימני!? את מדברת מהלב ולא מהראש. לעצור רגע, לנשום שני רגעים ואז לענות.

blck angel1

New member
....

אבל המנחים הם השמולאנים הראשיים, כל פעם שהימניים באים לפתוח את הפה אז הם אומרים משהו וקוטעים אותם .. או סותרים להם..

silverhawk

New member
תגובה

מבחינת הממשלה הפינוי עבר בצורה טובה מאוד. הבעייה העיקרית הייתה קיימת במנהלת סל"ע אשר פשוט לא ביצעה את תפקידה (ואגב, סתם לידיעה כללית, דובר מנהלת סל"ע סגר את הפלאפון שלו ולא ניתן להשיג אותו כבר שבוע וחצי. הדובר! ממש בושה). בקשר לקרווילות, במהלך חודש הוקמו מעל ל-300 קרווילות במבצע הנדסי מדהים, ויש למחוא כף על כך למשרד הביטחון. הקרווילות אשר לכאורה לא הוכנו, אלו מבנים נוספים שהוזמנו ע"י הממשלה לפני שבוע. בנוגע לחלק האחרון, הוא אמנם לא ממש פונה אלי כי אני לא רואה את עצמי כשמאלני, אך אני יכול להבטיח לך שהכללה שאת עושה שגויה מיסודה. נכון שישנם עשבים שוטים אשר מתנהגים כך, אך האנשים השקולים (שאני רוצה להאמין שאלו מרבית האנשים במדינה) לא עושים זאת.

hornyman73

New member
את הבתים של מתנחלים בנו ערבים

את כל הבתים בנו ערבים, בחממות עבדו ערבים... 4 חודש בכפר דרום הייתי...יש לי ניסיון בשטחים...מכיר, ראיתי, לא תעבדו עליי.. לקחתם ערבים בבגז של האוטו כשהיה עוצר...בגללכם היו פיגועים (הנה נתפס יהודי מנתניה, נראה ליכודניק שרוף, שלקח ערבים ואחד מהם עשה פיגוע) המתנחלים הם סכנה ברורה ומיידית למדינה ובטחונה.. איומים למרד, סרבנות, פיגועים, יש להם אפילו דגלים חדשים למדינה חדשה שבקרוב תוקם, הגלגל מסתובב והנה שוב מדינת יהודה קמה לה. מהלכים אימים על הציבור בנבואות זעם..משתמשים בשם האל כאילו שייך להם ורק להם..לא האל אינו שייך רק לדתיים היהודים, או לחסידי חצר זו או אחרת. האל הוא גם של הערבים בניו של אברהם אבינו, ממש חצאי אחים הם ולא בני דודים. והעם הנבחר? קצת מזכיר את העם הארי? תפתחו את העיניים...תסתכלו במראה.

blck angel1

New member
../images/Emo3.gif לא רק אני אסרב..

אני בטוחה שכל המפונים יסרבו, וזה רק עניין של זמן עד שהמדינה תתפורר ותיהיה עם צבא כמו של ארצות אברית..

deathcaster

New member
תגובה

אם היית רואה חדשות היית שמה לב שאפילו נוער הגגות שיושב כרגע בכלא אמר שהוא מוכן להתגייס ויהיה גאה לעשות זאת. לא סתם אמרתי שצה"ל וישראל ישרדו בלעדייך. ארצות אברית = ארצות הברית blck=black - גם לאנגלית יש לך לתירוץ ? או שאני צריך למצוא אצלך שגיאות גם בספרדית ?

blck angel1

New member
blck ....

ללא תיקון black light called krik angel...
קצת קשה להכניס את זה לניק אחד לא? חוץ מזה זה קוד בין חברות ... נוער הזה נבחר רק על ידי התקשורת, אחי מספר לי כשהוא מפנה הוא שומע כל כך הרבה אנשים אומרים את זה, אנשים ביחידה שלו אמרו שאחרי זה הם יורדים מדרגת קצין לג'ובניק..

למעלה