החלטה

מזי א

New member
החלטה

היום הגעתי להחלטה שממחר אני יוצאת מהבית, ללא הפיאה שיושבת לי על הראש שנה פחות 4 ימים. כן תאמינו או לא , אני פשוט סופרת את הימים. אני חושבת ומקווה, שמה שצמח מהשיער, יהיה מספיק ולא משונה לצאת איתו החוצה, כי זה עדיין קצר ופנים שלי מלאות , אז יקח לי קצת זמן להסתגל וגם לכל החבר'ה מהעבודה. מבעלי קיבלתי כבר תמיכה לצאת "חשופה" מהבית,אני בטוחה שתהיה לי תמיכה גם מהחברים/ות בעבודה. אז תחזיקו לי אצבעות, ותקוו שעד מחר בבוקר אני לא אהפוך ל-

ברנשית

New member
למי למי יש יותר כבוד

כולם היו יודעים אז טוב מאוד למי למי יש יותר כבוד... בתור אחת שתמיד, אבל תמיד, הייתה עם שיער ארוך, שמאוד מאוד אהבתי, וכמובן בעלת פנים עגולות להפליא - כשהתחילה לי הנשירה , קניתי כובעים ורק לאט לאט קיצרתי את השיער, עד שנתתי לעצמי מתנה לליל הסדר, שיער קצר, זה לא היה קל כמו שזה נשמע, אבל זה מאוד נוח (בעיקר בקיץ). ומקבלים תגובות נפלאות מאנשים.. אפילו ילדים פשוט נפלאים בתגובתם, כמובן יש כמו בכל דבר נשמות טובות ברחוב שלא מבינים למה "בחורה צריכה לעשות קרחת?" אבל אני מקווה שגם עבורך הכל יעבור בשלום... ואפילו תשחררי אנחת רווחה. בהצלחה...

מזי א

New member
../images/Emo51.gif

על תגובתך היפה והמהירה אצלי כבר צמח שיער , כי סימתי כימו' באמצע ספטמבר אני מקווה באמת שבסוף לא אשתפן, כי ממש חם לי, והיום זה כבר עבר את הגבול

אני איתך !!

כל הכבוד על ההחלטה, אני בטוחה שפנייך גם מספיק נאות כדי להראות טוב גם ללא עיטור הפאה, תהני מכל רגע !! ------------------

מזי א

New member
../images/Emo127.gif

תודה מתוקה שלי מה שלומך? על הקטע של פנים נאות , נתווכח פעם אחרת, כן, כן, יש לי הרבה הערכה עצמית. חה חה חה לילה טוב , אני כבר הולכת לישון

מישהי ...

חברה שלי מהמחלקה, בחורה מבוגרת יחסית (40++) סידרה לעצמה פיאה בתחילת הטיפולים, איבדה את כל השיער, כולל שיער פנים. כשהתחיל לצמוח לה השיער, חלקו שטני וחלקו שיבה היא הורידה את הפיאה ופשוט היתה כל כך הכי יפה! אחרי שנגמרו הטיפולים היא קיבלה סטרואידים שניפחו אותה, כולל את הפנים, ועדיין היתה ממש יפה (ובטח עדיין). פתאום הבנתי משהו, משהו שקורה למי שעובר את כל הסיפור הזה, ודגש על "סיפור" כי זה לא רק הגידול ולא רק הטיפולים ולא רק המחשבות אלא הכל יחד. עושה משהו בפנים, וזה יוצא החוצה, וכל כך רואים את זה. איזשהו יופי פנימי שפתאום זוהר החוצה. זה לא השיער, לא הגבות, לא הצלקות, לא העייפות ולא המחשבות. וזה זורח, עושה אור בהיר של יום שמש באמצע החורף, וזה מאיר את כל האנשים מסביבך. בהצלחה מחר

זה כל כך נכון,

בתקופה שבה התבשרתי על המחלה נראיתי פשוט על הפנים, הייתי ממש אפורה, וזה התחיל עוד לפני שידעתי שאני חולה, כנראה איתות של הגוף, איך אומרים ? העור הוא ראי הנפש... ואילו עכשיו אין להשוות, זה גם השמש שבחוץ וגם ההקלה הגדולה של להיות עם רגל אחת בחוץ. )(עוד שבועיים למנאייק זוכרים ? ) מעבר לזה - בקשר לפאה גם אצלנו במחלקה יש נשים שלפעמים באות עם פאה ולפעמים עם כיסוי ראש צבעוני, ונראות טוב בשני האופנים. תגידי לעצמך במראה שאת יפה-יפה-יפה!
----------------------------

מזי א

New member
עדכון

אני שמחה לבשר לכם, יקירים, כי עשיתי זאת. היום הלכתי לעבודה ללא הפיאה. הבנות אצלי בעבודה , היו מה זה בהלם, לטובה, כי לא אמרתי לאף אחת שאני מתכוונת לבצע זאת, הרי החלטתי על כך רק אתמול בערב, זוכרים?, קיבלתי מלא חיבוקים ונשיקות, וממש הרבה מחמאות, דבר שנתן לי הרבה כוח . אח"כ גם הלכתי לברית של מישהי מהעובדות שילדה, וגם שם קיבלתי מחמאות מעוד חברות. איזה כיף זה היה ממש כיף של יום הרגשתי צורך לחלוק איתכן.

נאן

New member
מה זה שמחה בשבילך!../images/Emo24.gif

היי אני מה זה שמחההההההההההה שיצאת מהארון... מזי! וסוף סוף את חשפת וגילית..... כמה זה מבריק ויפה..... ושיתפוצצו כולם....למה לסבול מחום? והנה התגובות המדהימות והתומכות לא מאחרות לבוא.... מסקנה כייף לצאת מהארון.... שמחה בשבילך ובשביל כל הקרחים.... נאנוש

מזי א

New member
../images/Emo51.gif

לכולכן על התגובות החמות. אני מה זה נהנית לספר לכן מה עובר עליי. לילה טוב אני מחכה כבר ליום המחר

למעלה