החלטות בנושא כללי הפורום

tlingit

New member
החלטות בנושא כללי הפורום

ניהלנו כאן לאחרונה דיון על נושא הפרסום בפורום. כללי הפורום נשארים כפי שהוגדרו:
פרסום: אנחנו תמיד שמחים לדעת על אפשרויות חדשות הקשורות באימון ובקידום עסקי – סדנאות, קורסים, הרצאות, מפגשים וכו'. אך חשוב לנו לשמור על איזון בין זה לבין הצפת הפורום בתוכן פרסומי. לכן אנא השתמשו בכלים המיועדים למטרה זו:
לוחות הפורום
לוח האירועים (כל אחד יכול להכניס הצעת אירוע ללוח האירועים)
בכל עמוד ייפתח שרשור אירועים והודעות. אנא הקפידו לשרשר אליו כל הודעה בעלת תוכן פרסומי, והפרידו בין הודעות תוכניות הקשורות לנושאי הפורום מהודעות פרסומיות.
קטגוריית "אתרים אישיים של חברי הפורום" בקישורי הפורום - העבירו מסר אישי למנהלת הפורום עם כתובת האתר שלכם.
אחד הנושאים העדינים ביותר הוא נושא הפרסום העצמי. מאד חשוב לאזן בין הצורך שלנו כמאמנים לפרסם את עצמנו, להשיג עוד לקוחות, בעצם - להתפרנס, לבין שמירת הפורום הזה כמקום שמיועד לשיתוף והעצמה הדדית, וכמובן להגינות כלפי מבקרים בפורום. לא ראוי להציע לכל כותב ומבקר לבוא להתאמן אצלכם או לבוא ללמוד בקורס שלכם. לא ייכנס איסור על חתימות אישיות

אלדר01

New member
הערה בונה לגבי כללי הפורום

בהחלט רואים שהשקעת מחשבה רבה לגבי הכללים.אין ספק שהכללים יעשו סדר בנושאוכולנו נתאים עצמנו (אני מקווה להאמין)אליהם. יש לי רק הערה אחת קטנה.יש לפעמים יוצא מהכלל.אתן דוגמא להמחיש. השבוע יצא הספר הראשון שנכתב בארץ בנושא הקואוצ'ינג.(לא אני כתבתי כך שאין כאן פרסום עצמי).לדעתי ספר כזה ראוי חד פעמי לחשיפה בתור הודעה נפרדת ולא בשרשור יעודי.סה"כ מדובר בספר שיהיה כלי עזר להרבה מאמנים.(בכל מקרה קבלתי את הצעתך לגבי הפרסום בלוחות).

אלדר ....../images/Emo13.gif

למה יש לי הרגשה שאני יודעת מי כתב את הספר ושאתה קרוב אליו במיוחד ?? ישנה עוד הרבה עשיה נפלאה בתחום הcoaching כמו ספרים נוספים, ימי עיון וכו'. לחלקם - גם אני קשורה. מקומם של כל אלה בפינה המיוחדת לכך. בואו נכבד את הכללים. וכך נכבד את עצמנו. ענת

אלדר01

New member
לענת ההערה בכלל לא במקום

בהחלט הערה פוגעת. א.העובדות לא נכונות. ב.אני לא רק שכיבדתי את הכללים,אני בין הבודדים כאן שלא עשה פרסום עצמי אפילו לא בחתימה. ג.צר לי לתקן אותך אין שום ספר על קואוצ'ינג שנכתב בארץ. כנראה שזה שהייתי כאן צדיק יותר מהאפיפיור ולא עשיתי פרסום עצמי היתה טעות.מעכשו אהיה כמו כולם.אם אלו כללי המשחק כאן אז בבקשה.

אלדר01

New member
ועוד דבר

מנהלת הפורום ערכה כאן סקר.14 ענו.מתוכם 9 התנגדו לחתימה אישית.ובכל זאת יש חתימה אישית.עכשו יש הודעות שאנשים כתבו,שהן יותר קצרות מהחתימה שלהם...תעברי כמו שאני עשיתי עכשו בפורום ותראי שברוב ההודעות יש פרסום עצמי. אז כמו שציינתי ברומא תתנהג כמו רומאי...

../images/Emo140.gif אלדר....

צר לי אם נפגעת. לא היתה כוונה כמובן ובכל זאת, אני לוקחת את האחריות על הפגיעה. ולגופו של עניין, אני לא אעבור על שמות כולם כדי לבדוק מי חותם ומפרסם ומי לא. אני אחראית רק על עצמי ואעמוד בכללים כל עוד הוחלט עליהם. לא מפרסמת (למרות שיש לי מה) , לא מקדמת (כנ"ל), לא במרומז ולא בגלוי. לא מאמינה ב - "אם כולם - אז גם אני". אבל אתה אדון למעשיך כמובן. ואשר לספר, ערכו יימדד בתכנים ובתרומה ולא בעובדה שיצא ראשון. ישנן מקראות טובות בעברית המקבצות כותבים שונים וגם להן יש ערך. ואם ספר אז למה לא לפרסם כאן בתוך הפורום גם ימי עיון (חשובים ומהותיים בתחום) ? ואם ימי עיון, אז למה לא כנסים ? הרשימה תגדל ותורכב מ"יוצאי דופן" על גבי "יוצאי דופן" וחבל. לזה התכוונתי ושוב, מתנצלת אם נפגעת. ענת

אלדר01

New member
לענת

את בין הבודדות שלא מפרסמת ולא מקדמת ,ואני בטוח שיש לך הרבה מה להציע. אני בהחלט חושב שרמתך גבוהה מאד.גם אני לא זקוק לפרסום,אבל אם הוחלט שמותר בכפוף לכללים,(וחבל לדעתי שהותר,בניגוד לתוצאות הסקר!) אז אצטרף לחגיגה.. ולגבי הספר ברור שהוא ייבחן בנושא התכנים והתרומה,ואחרי שקראתי כמה חלקים ממנו,אני בטוח שהוא לא זקוק לפרסום.סה"כ רציתי להציע למאמנים עזרה,ולתת להם כלי נוסף זה הכל.אבל ארד מהנושא.(ואגב מנהלת הפורום אמרה שיהיה שרשור ייעודי בכל עמוד..והשרשור לא נמצא בדף הנוכחי,כך שהספר על ההתחלה עבר לעמוד אחורי..)

חזון לפורום

דעתי האישית על פרסום: לא כאן באופן גורף, גם לא בחתימה. אפשר להשתמש בשאר הכלים: קישורים, לוחות ואירועים, אבל לא בפורום! על הפורום להישאר נקי מקידום אישי מעבר לעצם ההשתתפות בו. זו גם היתה הצבעת הרוב, ובאמת מענין מדוע ההחלטה לא התקבלה על פי זה. לי נראה שכרגע הפורום עוד לא יודע מי הוא. זה בטוח יגיע עם הזמן. אבל אנחנו הרי מאמנים: אולי נשתמש בכלי האימון כדי לבנות למקום הזה חלום, חזון, מטרות ויעדים?

אלדר01

New member
שרון גור זו היתה דעת רוב החברים

ראי תוצאות הסקר שמנהלת הפורום ערכה.לכן תמוהה החלטתה לאשר פרסום בחתימה האישית זה למעשה חלק מההודעה...

מה שתמוה

הוא שאתה עצמך התנגדת לקבלת החלטות לפי הסקר, אז אם פתאום הסקר מתאים לדרישותיך הוא הופך לכלי לגיטימי? גם בעניין הספר תמוהה בעיני דרישתך ל"כופף" את כללי הפורום. ובתור מי שמעיד על עצמו כלא קשור לספר בכלל, מצאת דרך מרתקת מאד להשיג לו פרסום – דרך הויכוח פה על כללי הפורום עצמם. ההתנהלות שלך נראית לי מאד אינטרסנטית. אני חושבת שטוב עשתה המנהלת שלא שינת את הכללים, משום שברור שכל פרצה תגרור אחריה לחצים נוספים לשינויים לפי הנוח לכל דורש.

אלדר01

New member
מה שתמוה זו הודעתך

א.נא לדייק בעובדות.לא התנגדתי מעולם לקבלת החלטות הסקר.דעתי גם לפני הסקר היתה שאין להרשות פרסום עצמי גם עקיף בחתימות.אמרתי אותה אז נחרצות ועובדה שגם בסקר הרוב תמכו בדעתי.לכן התפלאתי שלא יושמו מסקנות הסקר. לגבי הספר אין כאן פרסום עצמי,כי לא אני כתבתי אותו,ואין לי שום זכויות עליו.כנראה שכל ההתנפלות עלי היא מתוך צרות עין וקנאה. את מוזמנת לבדוק שאני בשונה מרבים כאן,לא נוהג בפרסום עצמי,וזו חוצפה גדולה להאשים דווקא אותי.הרי ברוב ההודעות כאן בפורום יש פרסום עצמי.על זה התקוממתי,בעקבות זה יצא הסקר שלא מיושם.

אלדר01

New member
מתוך 16 שנשתתפו בסקר

11 התנגדו לפרסום בחתימה אישית.וביננו חתימה אישית היא הרי חלק מההודעה אם זה לא פרסום אישי אז מה כן.... ולגבי הספר אני מבקש מהמנהלת שתמחוק את כל הודעותיי על הספר,כאן בשרשור כללי הפורום (שלא יגידו יפי הנפש שאני מפרסם).

הצעה עניינית

ממליצה להפסיק עם השמצות הדדיות. ובאמת כדי להפיק מהפורום את המכסימום להעלות סוגיות מקצועיות. אני רואה בפורום מקום של הפריה הדדית . וממליצה לכל חברי הפורום להתעלם (זוכרים את ההודעה שלי בפריצת דרך באינטרנט ?)מכל מה שלא קשור מקצועית לפורום.

אלדר01

New member
בדיוק מסכים לכל מילה

העליתי שאלה עקרונית וחטפתי השמצות אישיות,רמזים מכוערים וכו עד כדי מחשבות פרישה מהפורום.

שחף 01

New member
הצעתה של שרון גור

משעלה הנושא, אולי נתכוונן כולנו להצעתה של שרון גור וניצור בכלים אימוניים חזון, מטרות ויעדים לפורום?
. השיחה בפורום מהוה מקום מפגש מרתק ודיון בנ"ל עשוי לשדרג את תפוקותיו לכל אחד מאיתנו.

tlingit

New member
רעיון מעניין מאד ../images/Emo45.gif

מה היית מציעה בתור התחלה?

הייתי שואלת את כולם כאן

1. למה הם מחוייבים (באינטראקציה הזו) ? 2. מהי ההבטחה שלהם (באינטראקציה הזו) ? ומשם - ממשיכה ענת

einatgross1

New member
תודה על הבהרת הכללים

ומציאת איזון בין הצרכים השונים של משתתפי הפורום. בברכה,

למעלה