החלטות לשנה החדשה

החלטות לשנה החדשה ../images/Emo42.gif

אני אוהבת את ראש השנה מאוד. למעשה, זהו החג האהוב עלי, בגלל התחושה של התחלה חדשה. בינואר, עם פרוץ שנה אזרחית חדשה, אף פעם אין תחושה כזו באוויר, של התחדשות. כנראה שזה קשור גם בחילופי מזג האוויר, במיוחד כשאני שונאת כל מה שכרוך בחום וקיץ. אז מה אתם מתכוונים לעשות עם הדף החלק שנפתח עכשיו
מה הייתם רוצים להשיג השנה
ומה הייתם מקווים שהמזל הטוב יפיל בחיקכם
אני אתחיל (ואחשוף את נשמתי):
אני רוצה להגמל משוקולד, ומסוכר באופן כללי. נשמע טפשי, אבל זו סוג של התמכרות, לא שונה מהותית מעישון סיגריות. באופן זוחל זה מתחיל להשפיע על המשקל שלי, ואם זה לא יפסיק עכשיו, התוצאות יהיו עגומות. מעבר לפן הזה, מפריע לי המחסור בשליטה, הכפייתיות שלי בנושא. אני רוצה להיפטר מהתחושות של חייבת עכשיו שוקולד והרבה, אחרת אתפוצץ.
אני רוצה לשפר את הצרפתית שלי (נשמע כ"כ מרשים, אך כרגע הצרפתית שלי די בקרשים, כך שזה לא חוכמה), ובאופן כללי להרחיב אופקים.
אני כולי תקווה שהעבודה שבסוף אבחר באמת תתגלה כמשהו שאהנה ממנו (כרגע אני שוקלת כיוונים שונים). זה, כדרכן של אהבות, תלוי במידה לא מבוטלת גם במזל. עבודה יכולה להישמע חלומית ולהתגלות כמעאפנה, אך הדבר נכון גם בכיוון השני. חוויתי את שני הכיוונים, ואני מקווה שהשנה הרוחות ינשבו בכיוון השמח. הייתי רוצה, בשנה הזו, לשמור על כל הדברים הנהדרים בחיי, וגם לעשות עוד צעד וחצי קדימה. מה איתכם

snoopona

New member
פעם יותר

היום פחות. זה מרגש כן, אבל בסופו של דבר כל יום הוא חדש. מליצי וקיצי, אבל נכון האיחול הכי גדול שלי לעצמי זה למצוא סוףסוף דירה נורמלית לעבור אליה. הצעות יתקבלו בברכה.

למעלה