החלטיות בפורים

החלטיות בפורים

הבת שלי החליטה סופית שהיא רוצה להיות כלה בפורים. וגם כיפה אדומה. וגם נסיכה. וגם בילבי. וגם... זה רק אצלנו, ההחלטיות הזו? יש תחפושות משגעות במחירים טובים, וגם הרבה מאוד אביזרים נלווים במחירים טובים, בחנות "כל ווליו" בצומת סגולה בפ"ת. לעומת זאת "עיר התחפושות" בראש העין היא די יקרה בהשוואה. פיאה שעולה 35 ש"ח בווליו עולה 45 בעיר התחפושות. שרביט או כתר שעלו בווליו 3.90 עלו 8 ש"ח (!!!) בעיר התחפושות. בקיצור - איפה שלא תהיו - תעשו השוואות. אני תוהה לגבי שמלות הברבי הללו שנמכרות במאה ש"ח ויותר. יש מי שבאמת משקיע 100 ש"ח ומעלה בתחפושת שנלבשת פעם אחת ע"י כל אחד מהילדים וזהו? כלומר, אני מניחה שיש, כי אם יש היצע יש ביקוש. רק שאישית, מעומקי האוברדראפט שלי, אני די מזועזעת מזה... החלטנו למצוא שמלה לבנה שתתאים לכלה, נסיכה ומלכה לפי מצב הרוח של ספיר, ויש לה שני כתרים ושרביט אחד, לבחירתה (בשל חוסר תיאום בין אמא לסבתא). אני עדיין מתלבטת אם לקנות בכ"ז גם את הפאה של בילבי ליתר ביטחון...

רותי ע

New member
גם לי נראה מזעזע לקנות תחפושת

בסכומים כאלו כשאפשר לארגן, גם בלי כישרון מיוחד, תחפושת בהרבה פחות. אבל אולי קל לי להגיד כי עוד לא הגעתי לשם. בינתיים מה שאלביש לעידן יהיה לו טוב. אז אל יתהלל..

דיאנה1

New member
אני, אני! (מצביעה בבושה)

יש אצלנו 3 שמלות כאלה בארון. מה לעשות, הילדה עומדת עם עינים נוצצות מול השמלה, נאכזב אותה? אחת של סינדרלה, אחת של "סינדרלה כלה" ואחת של היפהפיה הנרדמת. מצא את ההבדלים... אבל מעולם לא שילמתי 100 שקלים על שמלה כזו, תמיד יש מבצעים וזה יוצא הרבה הרבה פחות. השנה ראיתי שיש מבצע באחת הרשתות של תחפושות רק בנקודות של ויזה בלי לשלם בכלל. השמלות משמשות אותה כל השנה כי כשבאות אליה חברות הבילוי האהוב עליהן הוא להתחפש ולשחק במשחקי תפקידים או לעשות הצגות.

נעה גל

New member
גם אצלנו (קונים תחפושות במלא כסף)

אני משתדלת לקנות את השמלות כמה שיותר קרוב לפורים וכך הן יוצאות זולות יותר, אבל - הן שוות כל גרוש. לאורן יש ארגז תחפושות ענק (אני מוסיפה אביזרים כל שנה בפורים), וכמעט כל יום היא משחקת עם התחפושות לובשת אותן ומדמיינת דמיונות, וכשבאות חברות זו כבר ממש חגיגה.

omermor

New member
דיאנה

דיאנה באיזה רשת נדובר שבה אפשר לקנות תחפושות בנקודות של ויזה בלבד. אוס

דיאנה1

New member
"כפר השעשועים" אם אני לא טועה

ראיתי את זה באחד הפירסומים של ויזה או באתר שלהם.

ואני השנה החלטתי להיות מקורית

לשם שינוי. יובל רוצה להתחפש לשפן (לדעתה היא שפן כבר שנה ופשוט בשנה שעברה היא הייתה פו הדב שהתחפש לשפן. אל תשאלו. אני הייתי בבית יולדות אחרי לידת מיכל ולא היו לי יד ורגל בהלבשה שלה בבוקר). בכל אופן, חיפשתי תחפושת שפן ולא מצאתי משהו משביע רצון, אז החלטתי לקנות בד ולתת לתופרת להכין לה. לקצר סיפור ארוך - מצאתי תופרת שנותנת שיעורי תפירה ומחר וביום רביעי יש לי שיעורי תפירה והפרוייקט הראשון שלי - תחפושת ארנב ליובל. תחזיקו לי אצבעות... אה, וקניתי גם בד לבד כתום וירוק בשביל הגזר הענק...

נעה גל

New member
הערה קטנונית

שפן וארנב זה לא אותו בעל חיים. הם לא דומים, הם אפילו לא קרובי משפחה מבחינה ביולוגית. הצילו את כבודו של הארנב.

ואני התחפשתי פעם לעכבר

אוזניים + זנב, וכולם (כולל אמא של חברה שהיא מורה לביולוגיה) אמרו לי שאנ ארנב מאוד חמוד. לאן הגענו?????????

רותי ע

New member
אנחנו באותה סירה ../images/Emo8.gif

כבת של ביולוג אני כל הזמן מתקנת-לא שפן..ארנב..

אמיר, אני דווקא לא מבינה אותך

אני מאוד אוהבת את כל התכונה הפורימית הזאת, בייחוד עכשיו שיש לי ילדה... מה שאני שונאת זה מאות השקלים שמוצאים כל שנה על משלוחי מנות, נשמע מוכר????

אמיר.

New member
גם זה מיותר בתכלית....

מאות שקלים ????? אפילו רעיתי לא מגיעה לזה... וגם זה מיותר בתכלית.... אם יש כסף ´ספייר´ - מומלץ לתת למתנות לאביונים...

אביא

New member
יותר מזה

גם את משלוחי המנות שקבלתם ניתן לתת לאביונים ובכך להפטר מקילוגרמים רבים של חמץ חודש לפני פסח.

../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif עדיין לא מצאנו תחפושת לאריאל

בכל חנות כבר נגמרה המידה שלה, ואמא שלה מתחילה קצת להלחץ....

תכיני לבד. הנה כמה דברים קלים.

הנה כ מה טיפים: את יכולה לגשת לחנות של הכל בדולר ולקנות איפור וכובע ובלונים ולחפש אותה לאיש הבלונים. באותו עקרון לעשות ממנה ליצן. קונים כובע פשוט מורחים קצת צבע על הלחיים. אפשר להלביש בגדים מקושקשים והילדה מוכנה. תינוק - תחפושת לכל גיל. בגד גוף פשוט + מוצץ גדול על הצוואר קצת איפור וסינר והילדה מוכנה. בהצלחה. אם תרצי עוד פני לדואר שלי.

למעלה