החלטנו להפסיק את ארוחות הלילה

החלטנו להפסיק את ארוחות הלילה

אריאלי בת שנה+9 ומגיל 9 חודשים היא קמה בלילה לאכול. רק עכשיו מצאתי בי את הכוחות הנפשיים לעבור את הלילות הקשים ולהפסיק את הסיפור. ביום חמישי בלילה (לילה #1) - הייתי ערה איתה שעה וחצי. כי אם היא ערה ואמא לא נותנת לה אוכל, אז שגם אמא לא תישן. בהתחלה היא בכתה וצעקה בהיסטריה עד שלבעלי היה כבר לא נעים מהשכנים, אמרתי לו שמצידי שיזמינו משטרה. אבל אח"כ סתם לא התחשק לה לישון. ביום שישי בלילה (לילה #2) - הייתי ערה איתה חצי שעה. במוצ"ש (לילה #3) - היינו ערות רק 10 דקות. יום ראשון בלילה (לילה #4) - אמא היתה מאוד עייפה והיא לא יודעת מה היה בלילה, אבל ראיתי שבעלי לא נתן לה לאכול. זהו, אנחנו במגמת שיפור, ואולי בטעות נתחיל לישון לילות שלמים.

keren1

New member
בהצלחה...תוכלי לבוא אח"כ אלי

הגדולה דניאל (היום 3.5) נגמלה לגמרי מאכילא ושתיה בלילה בגיל 2 וקצת. היום התאומים (שני ומתן) בני שנה וחצי והם עדין אוכלים בלילה. אנחנו זורמים איתם ואנחנו מאמינים (ומקווים) שלקראת שנה הבאה נפרד גם אנחנו מהארוחות הלילה. אבל המון בהצלחה.

איך אתם מתפקדים במשך היום??

למה אתם ממשיכים עם הארוחות כל כך הרבה זמן? אורן ישנה לילה שלם, 8:00 בערב עד 6:30 או 7:00 בבוקר רצוף. כל זה מגיל 5 חודשים או קצת קודם, לא זוכרת. אז אני חייבת לספר לכם משהו: חברים שלנו כמעט התפגרו מזה שהילדה בת 10 חודשים ועדיין קמה כמעט כל שעה בלילה. פעם אוכל, פעם מיים, פעם סתם נפל המוצץ וכו´. הלכו לרופא והרופא שאל - אם היה לכם שטר של מאה דולר ליד המיטה, לא הייתם קמים כל שעה לבדוק אם הוא שם? כנ"ל בתכם. תפסיקו לקום אליה כל שעה והיא תתחיל לישון נורמלי. ואכן כך היה - היום הילידה ישנה לילה שלם ב ה צ ל ח ה

לאה_מ

New member
אבל אם הייתי מתעוררת ולא רואה את

השטר בן 100 הדולרים שלי, אני לא חושבת שהייתי מתחילה לצרוח ולבכות בהיסטריה...
יש לנו עכשיו בעיה דומה עם אורי. הוא ישן איתנו, ומאד מאד מחובר לציצי שלי. בהחלט לא רק כאוכל. גם כמוצץ (אבל רק בלילה, במשך היום לא). אני יכולה להתמודד עם זה, אבל לבן זוגי זה די נמאס. בכל אופן, אנחנו עדיין לא הצלחנו למצוא דרך לנתק אותו מזה. אם שמים אותו במיטה שלו הוא בכלל לא נשכב. הוא מיד קם. אפילו אם הוא שפוך מעייפות. ומיד מתחיל לצרוח ולבכות, עד שנכנס ממש להיסטריה, ולא משנה אם בן זוגי נמצא לידו ומלטף אותו ומרגיע אותו או אם הוא נמצא בחדר אבל לא נוגע בו או אם הוא יוצא לרגע. ואל תשכחי שבחדר הזה ישנים עוד שני ילדים...

דיאנה1

New member
היינו במצב מאד דומה עם בר

וגם, בעלי משך לכוון של להרדים אותו במיטה שלו. אני התלבטתי אבל גם לי היה מאד קשה לא לישון כמעט. אז הרגלנו אותו לישון במיטה שלו, והוא ישב או עמד על ארבע (הוא עדין לא עומד
) ובכה. כל הזמן ניגשנו אליו וניסינו להרגיע אותו. הוא המשיך לבכות. בסוף התעייף, נשכב ונרדם. ככה היה כמה ימים. היום הוא ישר נשכב כשהוא במיטה, אולי נותן איזה חצי פעיה, לראות אם בכל זאת יוציאו אותו, ובדרך כלל נרדם מהר מאד. אני סומכת עליו: אם הוא לא נשכב ובוכה חזק, אני מוציאה אותו ומניקה אותו. והוא מכבד את ה"הסכם", אחר כך הוא כבר נשכב ונרדם. גם אצלי יש עוד ילדה גדולה יותר בחדר. אז היא עברה לישון במיטה הכפולה בחדר האורחים והיא מאד מאושרת מזה... עכשיו היא לא רוצה לחזור. אני לא יודעת להגיד אם זו שיטה טובה. בטוח שזו שיטה קשה, לשמוע אותו בוכה, לדעת שכל כך קל לגרום לו להיות מרוצה - פשוט לקחת אותו למיטה שלנו, ולתת לו להיות עם הציצי בפה כל הלילה - ובכל זאת לא לעשות את זה. אבל אני יכולה להגיד שעכשיו הוא מתעורר הרבה הרבה פחות, פעם אחת לפנות בוקר, או פעם אחת מאוחר מאד בלילה ואחר כך בבוקר.

רותי ע

New member
../images/Emo45.gif ויש לי הרגשה שלא בטעות

תתחילו לישון בקרוב מאוד
אני מאוד בעד הדרך שבחרתם. אני חושבת שאתם עושים את המעשה הנכון וזה לא רק לטובתכם אלא גם לטובתה.

נ ו ע ם

New member
יש כזה דבר ארוחות לילה?!

לילדים?! איזה כייף שאנחנו לא מכירים דבר כזה... שששששששששששש לא אמרתי כלום נועם.

keren1

New member
אתה מוזמן לבוא אלינו וללמוד

אני מקנא באנשים שאין להם מושג על מה שאני מדברת. אני מקווה שבעוד שנה אוכל להצטרף למועדון אקסלוסיבי זה.

נ ו ע ם

New member
קבלתי את ההזמנה...

אבל לא תודה! אכלתי בבית... (אוהב את האוכל שאשתי מבשלת) ושוב - תודה. נועם.

zimes

New member
התאומים שלנו בני שנה

יש ארוחות לילה, אבל הם מתמעטות וקטנות בהדרגה. אני אופטימית!

_גלית_

New member
תומר ישן לילה שלם בלי ארוחות

מגיל 3 חודשים ולפני כמה ימים, פתאום הוא התעורר ב 2 בלילה... לקחתי אותו למיטה לינוק כמו פעם והוא נרדם... זה היה מאוד נעים (כמו פעם).אחר כך החזרתי אותו ישן למיטה שלו, ומאז זה לא קרה שוב. (בינתיים

שום דבר הוא לא סופי ../images/Emo3.gif

תומרון מגיל 3 שבועות-חודש עשה הפסקה של 6 שעות בלילה
מגיל 3 חודשים הוא ישן לילה שלם מ- 20:00 עד 6:00
אבל אז בסביבות 5.5 חודשים חלה ההדרדרות והוא שוב התחיל להתעורר מספר פעמים בלילה
ובעקבות וירוס שלשולים נוראי שתקף אותנו בגיל 7.5 חודשים הוא גם התחיל לאכול 2(
) ארוחות בלילה
עניין הארוחות בלילה נמשך בעצם עד היום (בן 10 חודשים) אבל בהחלטה משותפת עם אחות טיפת חלב החלטנו דווקא לא לגמול אותו מהן אלא לזרום איתו. ביחד איתה הגענו למסקנה שכמו שהצורך עלה ככה הוא גם ירד והוא זה שיפסיק את ההרגל. אז היום הוא קם בד"כ מספר פעמים בלילה ולפעמים אוכל ארוחה אחת או שלא אוכל בכלל וזה נראה לי נכון ללכת לפי הדרישות שלו. יום יבוא ונזכה גם לישון לילה שלם
גם אני כמו צימעס מאוד אופטימית
שירלי.

למעלה